05.01.06
19:17
Дайте някаква програма за понижаване на теглото.
Сичко подробно ако може да напишете.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Програмата не определя това, а диетата тренировката няма особено значение за това
07.01.06
14:53
Еми ако може да ми дадете някоя потходяща диета с коята да сваля няколко килограма ще сам ви много благодарен.
08.01.06
13:03
Значи на 15 години сам тежа 83кг и сам висок 185см.
Бих искал да сваля малко кг.
Друг пат не сам правил опити за сваляне на кг.
Искам да свала малко кг. защото ми се е отпуснала малко шкембе и после мисла да качвам за релеф.
15.01.06
21:18
[quote author=“MaS7eR_VaYo”]Значи на 15 години сам тежа 83кг и сам висок 185см.
Бих искал да сваля малко кг.
Друг пат не сам правил опити за сваляне на кг.
Искам да свала малко кг. защото ми се е отпуснала малко шкембе и после мисла да качвам за релеф.
Пробваи 3-4 пъти кадрио по 20-30мин, коремни, упражнения с повече повторения и без вечеря.Успех.
16.01.06
08:46
MaS7eR_VaYo, здравей. Сега нямам никаква представа защо на твоите килограми (83) и ръст искаш да сваляш, но нека ти кажа един труден, но сигурен метод. Аз бях 114кг с ръст 187.Имах някаква изградена мускулна маса, но честно да си призная по-голяма част от “екстра” теглото ми се падаше на мазнините. Изготвих си точна НВД според потребностите ми и посещавах фитнес залата редовно. На седмица свалях близо 2кг (около 1.8кг), което за месец е 7.6кг, но трябва да знаеш, че това са сигурни килограми, т.е ако ти се случи да спреш диетата за няколко дена няма да се качат за отрицателно време. В зависимост от риска и лишенията, на които се подлагаш ще спечелиш малко или повече в борбата с килограмите. Моят съвет е да разгледаш НВД информацията в сайта. Аз лично не препоръчвам да спираш да вечеряш поради безброй причини (ДОРИ И ДА НЕ ТРЕНИРАШ!!!), най-важната от която е метаболизмът ти! Яж извара за вечеря ако нямаш хранителен план! Разгледай всичко основно и ако тогава имаш въпроси - задай ги!:)Успех!
16.01.06
09:54
Само да вметна, че генетическия максимум за горене на мазнини е средно около 750 гр мазнини(само мазнини) седмично. Стремете се към по-малки кг сваляне седмично и по-продължително време. Така ще постигнете по-трайни резултати.
Другото нещо е, че когато свършиш с цикъла на сваляне на килограми трябва задължително пак да се храниш правилно и да си сметнеш калорииния баланс, защото иначе пак ще възстановиш изгубените килограми до някаква(или до пълна) степен.
А вечерята, както каза Веселин, е повече от задължителна. Но все пак трябва да е добре обмислена. Задължително някакви белтъчини и в зависимост от целите - въглехидрати(препоръчително с нисък ГИ) и мазнини.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече