09.01.06
19:32
Здравейте!Отскоро почнах с трибоя(месец) и искам да ви попитам става ли програмата ми за начинаещ!Понеделник-Клек-3-4 загряващи серии с по 6-8 повторения 3 тежки с 2-3 повт след това пак 2 леки!Следват 4 серии лег преса по 10повт. и 4 серии за прасеца!Лежанка-пак по същата схема като при клека след лежанката правя с щанга за горни гърди 4 серии след тях 2-3 серии кофички на успоредка.
Сряда-Клек-3-4 загряващи серии с по 6-8 повторения 3 тежки с 2-3 повт след това пак 2 леки!Тяга-4 загряващи+3 тежки 2-ки или 3ки пак 2 леки после хиперекстензии няколко серии да се поотпусне гръбнака обикновено след тренировка вися малко на лост за набиране знам че е добре след тежка тренировка.петък-клек и лежанка като понеделник.Да отбележа че клека ми е мн слаб едвам 100кг просто никога не съм го тренирал при лично трегло 90кг лег-100 тяга кум 160 тя ми е най-силна!Клека е мн зле но смятам че бързо ще напредна!Стаж имам към 2 години бодибилдинг.Моля ви пишете си мнението по програмата ми ако не ви харесва дайте ми примерна но да е 3 дена в седмицата защото почти нямам време за тренировки!На 18 години съм.Сериите не са много но не искам да се натоварвам много в началото.Да допълня че суплементи не използвам а храненето е 4 по шестобалната
Изчетах целия форум и знам че тук има големи авторитети-моля ви кажете нещо за програмата!Предварително благодаря!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
09.01.06
19:38
трибоят е: КЛЯКАНЕ ВДИГАНЕ ОТ ЛЕГ И МЪРТВА ТЯГА
там няма вдигане за горни гарди няма лег преси няма долни гарди
спомагателни може да правиш рамо и трицепс за лежанката и хипер екстензиите са добре
Искам да попитам когато правя лега всеки път ли да го правя по правилата със задържане долу или през тренировка примерно да правя със спускане на 3-4 см. от гърдите за да свикнат стави и мускули с по голяма тежест.Клека винаги с еднакво разстояние между стапалата ли да го правя или да редувам тясно и широко?Да правя ли полуклекове и ако да кога?Тягата да я редувам ли с тесен разскрач(по принцип така я правя) със сумо тяга?Ей момчета силовия трибой е много пленяващ спорт много съм се зарибил затова ви моля да ми помогнете със съвети не искам да си хабя времето с глупости!!!
10.01.06
21:08
ами хубаво е всеки път да я правиш със задръжка да свикваш клек аи тягата ги правип само и единствено както ти е удобно
няма значение тесен ли е или широк разкрача както ти е по удобно
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече