крака

17.01.06
09:49

Според вас какъв ще бъде ефекта ако правя за крака само клек 4-5 серии по 15-20 форсирани повторения  и след тренировката  не вземам никакви добавки , а си хапвам нормално(в смисъл ,че не вземам достатъчно въглехидрати и белтъчини за възстановяването им).

17.01.06
10:11

[quote author=“red”]Според вас какъв ще бъде ефекта ако правя за крака само клек 4-5 серии по 15-20 форсирани повторения  и след тренировката  не вземам никакви добавки , а си хапвам нормално(в смисъл ,че не вземам достатъчно въглехидрати и белтъчини за възстановяването им).

И без добавки можеш да ги възстановиш добре. Просто яж по рано - 20-25 мин след тренировка. А за форсираните повторения съм си против по принцип.

17.01.06
12:24

[quote author=”Палпатин”][quote author=“red”]Според вас какъв ще бъде ефекта ако правя за крака само клек 4-5 серии по 15-20 форсирани повторения  и след тренировката  не вземам никакви добавки , а си хапвам нормално(в смисъл ,че не вземам достатъчно въглехидрати и белтъчини за възстановяването им).

И без добавки можеш да ги възстановиш добре. Просто яж по рано - 20-25 мин след тренировка. А за форсираните повторения съм си против по принцип.

Сега да поясня  :) , целта ми е да не качвам обем на краката просто да ги стегна( в момента за 2 месеца съм качил към 6см за 2 месеца от 58 на 64 без това да ми е целта) Та мисълта ми след като тренирам крака и не хапвам достатъчно това няма ли да повлияе негативно на възстановяването на другите мускулни групи? Пак повтарям не искам краката ми да растат по-вече, макар че сигурно каквотот и да правя пак ще дръпнат снякой друг сантиметър нагоре.

17.01.06
13:01

С 15 - 20 повторения ще растат (е, освен ако ядеш прекалено малко като цяло).
Тренирай ги с малък обем в 3 - 5 повторения.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1