23.01.06
23:24
Някои ще ми каже ли какъв ще бъде ефекта
ако конбинирам тези двата стероида
става въпрос качване на масата или силата :?:
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимАз лично параболан не съм взимал, но пък станабола много го харесвам, защото дава яко сила и ставам яко венозен! Всеки ден забелязваш как фибрите се увеличават (ако си достатъчно чист) и вените изпъкват, мускулите стават по-плътни и твърди, гирите олекват, абе лудница! Ако си намериш истински параболан, ефекта ще е като този, който ти описвам, само че в пъти по изразен!
по колко белтък тряа се приема ? калории? или зависи дали качваш или чистиш? качената сила след края на цикъла запазва ли се ?
[quote author=“Pc_genius”]Аз лично параболан не съм взимал, но пък станабола много го харесвам, защото дава яко сила и ставам яко венозен! Всеки ден забелязваш как фибрите се увеличават (ако си достатъчно чист) и вените изпъкват, мускулите стават по-плътни и твърди, гирите олекват, абе лудница! Ако си намериш истински параболан, ефекта ще е като този, който ти описвам, само че в пъти по изразен!
А от станобола някаква маса качил ли си?
25.01.06
23:27
Това станабола не е ли Methandrostenolone ако да то откаде се добивате с него!? :shock:
[quote author=“Silver Spirit”]Това станабола не е ли Methandrostenolone ако да то откаде се добивате с него!? :shock:
Не е ..станабола е винстрол на хапове...Pc_Genius я сподели какви са били резултатите ти ..и колко време си го зимал ?
Станабол взимах седем-осем седмици! Но списъка със суплементите, които приемах бе дълъг :
креатин
глутамин
BCAA
суроватъчен протеин
аргинин
Всичко това, съчетано с импровизирана диета, ми донесе около 12кг чиста мускулна маса! Може да не е много, но все пак е за едни кирливи 2 месеца :D ! А и се позачистих доста, тъй като намалих въглехидратите (особено простите) и правех кардио!
[quote author=“iunga”]Някои ще ми каже ли какъв ще бъде ефекта
С добра диета може да намалиш телесното си тегло и да увеличиш доста силата си. Нали това те интересува? :wink:
[quote author=“AbSs”][quote author=“iunga”]Някои ще ми каже ли какъв ще бъде ефекта
С добра диета може да намалиш телесното си тегло и да увеличиш доста силата си. Нали това те интересува? :wink:
Не се ли качва чиста маса ?
[quote author=“MiRaCuLiX”][quote author=“AbSs”][quote author=“iunga”]Някои ще ми каже ли какъв ще бъде ефекта
И мен това ме интересува, защото в една друга тема пях питал за Анавар за сила и да ми предложат и нещо по-леко за маса и ми казаха точно уинстроу (станобол)?
[quote author=“MiRaCuLiX”][quote author=“AbSs”]
Дали ще качиш яко маса или ще се изчистиш и окачествиш масата зависи изцяло от храненето :D !
Параболан си намерих но ще го взема самостоятелно
за да разбера дали има ефект и дали е оригинален
а за станобола доста търсих и маи във България няма
мислих дали да не поръчам на братовчеда от Ню-ЙОРК
да ми наери Халотестин но се отказах защото е самата смърт
и тази вечер писах на едно аверче което бачка във Испаниа
като охрана да провери по аптеките за оксандролон
нали там го произвеждат ,малко ще е скъпо но поне
ще знам какво купувам и гълтам
27.01.06
21:33
ае страшно интресно мнение 12 кг чиста мускулна маса не било много ... така ли мислиш пц гений ? аз за тея 12 кг се трепя кат идеот вече 1 година и половина .... а ти казваш че не били много за 2 месеца
интресно ми е поне запази ли 5 от тези килограми след цикъла ?
[quote author=“JiVk0”]ае страшно интресно мнение 12 кг чиста мускулна маса не било много ... така ли мислиш пц гений ? аз за тея 12 кг се трепя кат идеот вече 1 година и половина .... а ти казваш че не били много за 2 месеца
интресно ми е поне запази ли 5 от тези килограми след цикъла ?
Да обясня ситуацията : има моменти, когато човек качва чисто и лесно! Такъв беше и моя случай : след прекарано заболяване на белите дробове бях отслабнал с има-няма 10-12 кила, като доста от загубеното тегло бе вода! Излязох от болницата като чируз! Започнах да тренирам след няколко седмици - чисто, и влязох в час, след което направих въпросният цикъл! Като се има в предвид, че работя във фитнес зала и всичките ми пари отиваха за храна и суплементи, зная какво и как да взимам и как да тренирам и т.н. си запазих всичките качени килограми :D ! Честно казано можех да кача и повече, ако имах повече пари :lol: !
[quote author=“Pc_genius”][quote author=“MiRaCuLiX”][quote author=“AbSs”]
Дали ще качиш яко маса или ще се изчистиш и окачествиш масата зависи изцяло от храненето :D !
На няколко места бях чел, че iunga иска да качва сила и да е лек и затова си формулирах така отговора. Pc_genius, е обяснил как стои въпроса с храненето.
[quote author=“Pc_genius”]Станабол взимах седем-осем седмици! Но списъка със суплементите, които приемах бе дълъг :
креатин
глутамин
BCAA
суроватъчен протеин
аргинин
Всичко това, съчетано с импровизирана диета, ми донесе около 12кг чиста мускулна маса! Може да не е много, но все пак е за едни кирливи 2 месеца :D ! А и се позачистих доста, тъй като намалих въглехидратите (особено простите) и правех кардио!
А да те питам, аз сега в момента си приемам протеин, глутамин и креатин. Ако направя цикъл със станобол, трябва ли да спра глутамина+креатина и да ги пия отново чак на края на цикъла за да запазя масата или може и по време на цикъла да си ги пия?
Добавките са добър начин да се осигури материал за бързото възстановяване, което ще ти осигури станабола! След цикъла пък ще ти помогнат да преодолееш повишаващият се катаболизъм! Главното след цикъл е да си възстановиш и подсилиш собственото производстсво на тестостерон :wink: !
Благодаря за одговорите
интересно ми е след колко време се наблюдава спада
на силата след цикала :?:
04.02.06
23:02
[quote author=“iunga”]Параболан си намерих но ще го взема самостоятелно
а за станобола доста търсих и маи във България няма
мислих дали да не поръчам на братовчеда от Ню-ЙОРК
да ми наери Халотестин но се отказах защото е самата смърт
и тази вечер писах на едно аверче което бачка във Испаниа
като охрана да провери по аптеките за оксандролон
нали там го произвеждат ,малко ще е скъпо но поне
ще знам какво купувам и гълтам
станабол има в един сайт ама незнам дали е харабийски
06.02.06
11:23
[quote author=“iunga”]Параболан си намерих но ще го взема самостоятелно
а за станобола ....
Аз все още не мога да разбера, защо повечето момчета влезащи тук, не се съобразяват нито с известни точно определени програми, а действат като озни професор изследовател, който открил ново лекарство и решил да го пробва на себе си!
Спрете се малко... не се правете сами на опитни зайчета!
Повечето мнения тука са:
Как ще ми се отрази това или онова... дали да не пробвам това или онова, един приятел пробва това или онова а при мене как ще действа....и т.н....
Защо превръщате форума в “Експериментална медицина”?
06.02.06
14:06
[quote author=“kpo”][quote author=“iunga”]Параболан си намерих но ще го взема самостоятелно
а за станобола ....
Аз все още не мога да разбера, защо повечето момчета влезащи тук, не се съобразяват нито с известни точно определени програми, а действат като озни професор изследовател, който открил ново лекарство и решил да го пробва на себе си!
Спрете се малко... не се правете сами на опитни зайчета!
Повечето мнения тука са:
Как ще ми се отрази това или онова... дали да не пробвам това или онова, един приятел пробва това или онова а при мене как ще действа....и т.н....
Защо превръщате форума в “Експериментална медицина”?
кро е прав всеки иска да знае как ще му се отрази нещо което дори лекар не може да му каже
06.02.06
21:13
Пич,
това е перфектна комбинация за много чиста маса, и безумна сила. Параболан + Станабол си е основа на класически пред-съзтезателен цикъл-и двете не се ароматизират, не задържат никва вода. Каченото е много чисто, особено ако диетата ти е прилична, а ефекта на двете върху силата е всеизвестен-мамата си трака :D Също така резултатите се пазят много по-лесно от повечето други зобове които се ароматизират лесно, защото загубената маса и сила се дължи на водата, която губиш след спиране. Параболан и Вини промоцират покачване на сила по друг начин, не чрез куп вода в мускула и ставите.
С две думи-няма да си разочарован. Само внимавай с Параболана-почни леко да видиш как понасяш и как ти се отразява, защото страничните му ефекти може да са доста тежки, но на всеки се отразява индивидуално, няма как да знаеш докато не опиташ сам върху себе си
06.02.06
21:32
Аз в момента правя цикал с параболан(орален) и станазолол.На 10 ден съм от параболана и твърдостта и плътността на мускулите е наистина внушителна.Това за вените също е вярно.Въпреки 4е не съм напълно из4истен вени се виждат дори на раменете и горна 4аст на гърди.Силата..нея я усещам когато съм на последните повторения от серията, все 1 някои бута щангата вместо теб(готино).Естествено приема на стероиди трябва да е комбиниран с добра програма(тренирова4на), моята е от саита на ББ-теам , и хранителна която при мен е импровизирана ,като пак използвам рецепти от саита.Късмет!
07.02.06
17:00
колко пара ти излязаха стромбата и примоболана
07.02.06
17:55
Първо става въпрос за Параболан.Второ параболана ми излезна 112 лева ,а станазолол-а 110.
08.02.06
15:14
Бтв са като ти гледам снимките, мисля, че е удачно да не взимаш нищо!
iunga, от една-две седмици един мой приятел е на халотестин! Това нещо ти го препоръчвам като нямащо аналог при качването на сила и качествена маса! Дори при ниски дози (20мг/ден) дава много добри резултати! Не ароматизира, не задържа вода, слабо подтиска собственото производство на тест... Токсичен е за черния дроб, както повечето орални препарати! Моят френд пие 10мг сутрин и 10мг преди трен и е много доволен! Още първите дни се усеща тва чудо - сила, твърдост, агресия...
08.02.06
21:00
а от халотестина маса качва ли се че нз нищо за него ?
[quote author=“SeLeCt”]а от халотестина маса качва ли се че нз нищо за него ?
Значи по-принцип халотестина се води 19 пъти по-анаболен и 8 пъти по-андрогенен от тестостерона; това обаче е мг за мг, което не е удачно сравнение! От халотестина се качва маса, но не драматично - качва се чиста мускулатура, плътна и силна! Ползва се предимно от силови атлети, боксьори... Културистите го ползват само в предсъстезателната си подготовка!
08.02.06
22:09
цена ?
[quote author=“SeLeCt”]цена ?
150$ за 200 таблетки по 10мг купен от Щатите!
За комбинирането му не мога да дам много компетентен отговор! Лично аз не бих го комбинирал, но ако бих, може би само и единствено с тестостерон (енантат за предпочитане) - но това мисля че не би било нормално за човек без опит или с малко опит в използването на стероиди!
сега попрочетох ...и сам не качва мускулна маса ..а прави мускулите супер плътни ...
Флуоксиместерона е прекурсор на метилтестостерона, който въпреки промените по химическата структора е много по-андрогенен от тестостерона. Халотестина е предпочитан от силови трибойци, желаещи да покачат силата си, без при това да качат мускулна маса, тъй като не желаят да преминат в по-горна категория. В бодибилдинга се използва изключително в предсъстезателна подготовка, тъй като дава характерна мускулна плътност и релеф - мускулния размер не се увеличава, но състезателя изглежда по-масивен заради по-добрата плътност. Увеличава агресивността и това го прави много предпочитан сред щангисти, трибойци и особено сред боксьорите. Дневната доза е 20-40 мг. Билдерите взимат обикновено 20-30 мг дневно, а силовите атлети 40 мг и повече в зависимост от теглото си, приема на други медикаменти и т .н. Цикълът с този препарат трябва да се ограничи до максимум 6 седмици, след което се прави пауза до пълно възстановяване на сперматогенезата. При продължителен прием на халотестин, както и на всички 17-алкидни андрогени, може да доведе до много сериозни проблеми. Има доста голям “букет” от възможни странични ефекти. Халотестина не се приема едновремено с препарати против диабед. В комбинация с нондролон, примоболан депо и др. довежда до покачване на качествена мускулна маса
П.П. Уж го има има и в БГ ама не е за препоръчване ...
08.02.06
23:13
[quote author=“Pc_genius”][quote author=“SeLeCt”]а от халотестина маса качва ли се че нз нищо за него ?
Значи по-принцип халотестина се води 19 пъти по-анаболен и 8 пъти по-андрогенен от тестостерона; това обаче е мг за мг, което не е удачно сравнение! От халотестина се качва маса, но не драматично - качва се чиста мускулатура, плътна и силна! Ползва се предимно от силови атлети, боксьори... Културистите го ползват само в предсъстезателната си подготовка!
Требва да го пробвам некой ден 8)
А какъв протектор да се ползва с параболана и станабола? А и каква е дневната доза на параболана?
относно халотестина .във Америка го дават само със
рецепти и трудно се купува
не съм приемал и струва доста
6те го взема само ако имам много добри резултати в лега
и се бориа примерно за не6то големо
ако вдигам 200кг без химии тогава 6те рискувам
засега със моите сме6ни резултати ниама смисал
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече