24.01.06
10:38
пробрем ли е ако човек вместо друго месо да яде свинско.
то ако не се лъжа е по-мазно иначе има толкова протеини колкото пиле и риба.
с него може ли пак да се качва добре маса а по някакъв начин с повече кардио тренировки ли да избегна омазняването
освен това с тия птичи грипове и други глупости ни подплашиха че да не се разболеем и то не остана какво да ядем пък за лудата крава да не говорим и то добре че прасето здраво животно та не се разболява :D :D
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим24.01.06
11:33
[quote author=“nickolay”]пробрем ли е ако човек вместо друго месо да яде свинско.
то ако не се лъжа е по-мазно иначе има толкова протеини колкото пиле и риба.
с него може ли пак да се качва добре маса а по някакъв начин с повече кардио тренировки ли да избегна омазняването
освен това с тия птичи грипове и други глупости ни подплашиха че да не се разболеем и то не остана какво да ядем пък за лудата крава да не говорим и то добре че прасето здраво животно та не се разболява :D :D
ае стига с тез глупости, че имало птичи грип. вирусът умира при 70+ градуса. никой не се е заразил като е ял пиле, единствения начин е ако пиеш сурови яйца или ако живееш с кокошки кат тез в Турция. Може да си ядеш свинско да са омазниш и после да са чистиш, но няма смисъл да дигаш мазно и в същото време да чистиш
Ами според мене няма нищо лошо,още повече ако не си от пълния тип.Въпроса е да не тъпчеш тлъстините,тях спокойно може да ги отделяш.Аз също го ползвам в основен период,че дори и когато правя релеф,само гледам тогава да е чисто.Освен всичко останало ма мене лично ми е по вкусно.Рядко наблягам на пилешкото.Дори в периода за релеф предпочитам заешкоп.
Успех!
Свинското месо съдържа голямо количество наситени мазнини.
Наситените мазнини, в някакво неголямо количество са необходими за организма, особено на бодибилдърите, тъй като са изходна суровина за производство на тестостерона.
В голямо количество, наситените мазнини увеличават количеството на лошия холестерол, отлагащ се по стените на кръвоносните съдове, което може в бъдеще да предизвика кардиоваскуларни проблеми.
Не може да се прецени еднозначно какво е удачното количество наситени мазнини за даден човек, варира много и зависи от генетичното преразположение, физическа активност, други рискови фактори /пушене, пиене/ и т.н. За всеки случай, експертите по спортно хранене, съветват червено месо да се консумира не повече от 2-3 пъти седмично. По-добре се ориентирай към немазно телешко, въпреки че и аз мисля, че при добра хигиена пилешкото месо не е опасно.
Хапвай това което ти харесва... но все пак пилешките гърди са си за предпочитане. Щом не наблягаш на джумерки и сланина, работата е ОК
По-добре си яж пилешко.Ако не се лъжа и цената им е горе-долу една и съща. А това си е най-чистото месо и става най-бързо и лесно, няма нужда от маринати, подправки, само щипка сол и два пъти ги обръщам в тефалчето. Не бях ял свинско повече от половин година и наскоро си поръчах една пържола, направо ме лъхна на свиня и кочина. Не се сещам за друго животно, което да живее в по-голяма мизерия и да се храни с всякакви лайна, а аз от какъв зор после трябва да го ям?!
[quote author=“Neo”]По-добре си яж пилешко.Ако не се лъжа и цената им е горе-долу една и съща. А това си е най-чистото месо и става най-бързо и лесно, няма нужда от маринати, подправки, само щипка сол и два пъти ги обръщам в тефалчето. Не бях ял свинско повече от половин година и наскоро си поръчах една пържола, направо ме лъхна на свиня и кочина. Не се сещам за друго животно, което да живее в по-голяма мизерия и да се храни с всякакви лайна, а аз от какъв зор после трябва да го ям?!
Щото пък знаеш по принцип пилетата ко ядат ...да не говорим пък с ко ги тъпчат ..както и прасетата де ..Но 10 пъти по добре е домашно свинско ако има пред каквото и да е купено месо
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече