28.01.06
18:44
Здравеите! Първо искам да се извиня ако съм пуснал темата в неподходящ раздел. И сега по въпроса някои правил ли си е тренировачен дневник в които да си пише през годините по какви програми е тренирал какви са били резолтатите, хранителни режими, суплементи, забранени субстанции, размери и изобщо всички промени през които е преминал и какъв е така да го нареча плана за уформление на такав дневник? Мерси предварително и благодаря за отделеното внимание.
28.01.06
19:13
аз имам.правих го по едно време щото за мойте години бях доста по-напред и просто исках да си ги имам записани всички данни,но не съм писал в него от 3 години даже и повече,но в него съм си написал програми,тренировки,добавки,рекорди най-вече.мисля да почна отново да пиша,но и да си лепя снимки,имам и много рекорди,които си ги спомням,но не съм ги писал,защото си го бях загубил по едно време и така,но ще оправя и тази грешка.
28.01.06
19:33
“Мило дневниче, днес направих осмак със 100 кг. на хор. лег........”
Сега сериозно. Това е доста полезно, защото реално виждаш кое е дало резултат, кое не. Аз съм решил да си запиша всички антропометрични мерки на тялото, силови постижения и снимки към данните. Пък догодина нови и така ще си следя прогреса.
28.01.06
19:41
Ами в една графа са мерките - бицепс, предмишница, гърди, талия, бедро, прасец, височина, тегло и т.н.
В другата хранителния режим, в другата силата - повторения на отделни упражнения с опр. тежест.
28.01.06
19:42
[quote author=“FedEx”]това имам в предвид.. Nenor но незнам как точно да го оформя..
предполагам не е трудно.Хващаш няква тетрадка и почваш :
#
Април 2006 , ръка - ......, китка - ......гръден кош - ....., бедро - ......
лег........, тяга......., и тн.
Снимаш се след период за релеф, за да “видят и внуците” :D а догодина пак същото :wink:
Аз също имам дневник за тренировки и за мерки :wink: 8)
П.П. астор може ли да кажеш за твоя тренировъчен :?: :wink: Аз се интересувам :wink:
Деля го вертикално с графи - Вид Упражнение (с КОД) след това сериите на упражнението, най отпред е датата
А хоризонтално има линии за оделните тренировки и дни
Има снимки на него в Темата за Вашите снимки тук стр.1
Според мен си направи на ексел.Много по-лесно е.Ако няма да ти е много подробна си записваш само основни неща-месец,година и данните.Трен програма можеш да я сложиш като заглавие,със броя повторения и всичко останало.Като я смениш-ново заглавие и така.Аз тъй бих си подредил нещата и имам нещо подобно.
30.01.06
21:05
И аз съм същия - мерките са 1 Sheet, а програмите - други. Много удобно.
На ексел как ще ги пишеш като тренираш , остава да си вземам лаптопа на тренировка и да ги пиша, Пък и на хартия е по сигурно
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече