Как се прави дневник?

28.01.06
18:44

Здравеите! Първо искам да се извиня ако съм пуснал темата в неподходящ раздел. И сега по въпроса някои правил ли си е тренировачен дневник в които да си пише през годините по какви програми е тренирал какви са били резолтатите, хранителни режими, суплементи, забранени субстанции, размери и изобщо всички промени през които е преминал и какъв е така да го нареча плана за уформление на такав дневник? Мерси предварително и благодаря за отделеното внимание.

qk_bik

28.01.06
19:13

аз имам.правих го по едно време щото за мойте години бях доста по-напред и просто исках да си ги имам записани всички данни,но не съм писал в него от 3 години даже и повече,но в него съм си написал програми,тренировки,добавки,рекорди най-вече.мисля да почна отново да пиша,но и да си лепя снимки,имам и много рекорди,които си ги спомням,но не съм ги писал,защото си го бях загубил по едно време и така,но ще оправя и тази грешка.

Nenor

28.01.06
19:33

“Мило дневниче, днес направих осмак със 100 кг. на хор. лег........”

Сега сериозно. Това е доста полезно, защото реално виждаш кое е дало резултат, кое не. Аз съм решил да си запиша всички антропометрични мерки на тялото, силови постижения и снимки към данните. Пък догодина нови и така ще си следя прогреса.

28.01.06
19:35

това имам в предвид..  Nenor но незнам как точно да го оформя..

Ами в една графа са мерките - бицепс, предмишница, гърди, талия, бедро, прасец, височина, тегло и т.н.
В другата хранителния режим, в другата силата - повторения на отделни упражнения с опр. тежест.

Nenor

28.01.06
19:42

[quote author=“FedEx”]това имам в предвид..  Nenor но незнам как точно да го оформя..

предполагам не е трудно.Хващаш няква тетрадка и почваш :

#
Април 2006 , ръка - ......, китка - ......гръден кош - ....., бедро - ......
лег........, тяга.......,  и тн.
Снимаш се след период за релеф, за да “видят и внуците”  :D а догодина пак същото  :wink:

29.01.06
22:22

Аз имам но тренировъчен ако те интересува да ти кажа

29.01.06
22:29

Аз също имам дневник за тренировки и за мерки :wink:  8) 

П.П. астор може ли да кажеш за твоя тренировъчен :?:  :wink:  Аз се интересувам :wink:

29.01.06
22:33

Деля го вертикално с графи - Вид Упражнение (с КОД) след това сериите на упражнението, най отпред е датата
А хоризонтално има линии за оделните тренировки и дни

Има снимки на него в Темата за Вашите снимки тук стр.1

29.01.06
22:39

Аха видях снимката  :wink:  Мерси :wink:

30.01.06
20:49

Според мен си направи на ексел.Много по-лесно е.Ако няма да ти е много подробна си записваш само основни неща-месец,година и данните.Трен програма можеш да я сложиш като заглавие,със броя повторения и всичко останало.Като я смениш-ново заглавие и така.Аз тъй бих си подредил нещата и имам нещо подобно.

[quote author=“Size”]Според мен си направи на ексел.Много по-лесно е.Ако няма да ти е много подробна си записваш само основни неща-месец,година и данните.Трен програма можеш да я сложиш като заглавие,със броя повторения и всичко останало.Като я смениш-ново заглавие и така.Аз тъй бих си подредил нещата и имам нещо подобно.

И аз съм същия - мерките са 1 Sheet, а програмите - други. Много удобно.

30.01.06
21:17

И аз съм така ма и тва на АСТОР дневничето не е лошо :wink:

30.01.06
23:24

На ексел как ще ги пишеш като тренираш , остава да си вземам лаптопа на тренировка и да ги пиша, Пък и на хартия е по сигурно

08.02.06
21:31

Е,чак пък толкова.Това са основни неща,запомнят се,освен ако не си следиш мерките и когато си напомпан.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1