04.02.06
02:13
Еми ето ми я и споделете мнения:
Понеделник:Гърди и бицепс
Сряда:Гръб и трицепс
Петък:рамо,трапец,и бицепс или трицепс в зависимост от това какво съм правил последно,ако е било трицепс значи права бицепс,понеже ми се сменят.И кажете според вас така ли е по добре да давам само комбинация гърди/бицепс и гръб/трицепс или става и единия път да се пада гърди/трицепс и гръб/бицепс.
Програмата ти не ми харесва :wink:
Тренирай така:
гърди трицепс
гръб /трапец/бицепс
рамо крака 8)
И не е хубаво да сменяш всеки път :wink: Редувай примерно през 2 месеца :wink:
05.02.06
22:20
[quote author=“Oblivion_”]Рамо и крака в една тренировка ще ми станат много.
Тогава тренирай 4 дена.
05.02.06
22:27
[quote author=“Oblivion_”]Рамо и крака в една тренировка ще ми станат много.
Няма да ти станат много. Ако ти е много - намали упражненията/сериите.
И не тренирай повече от веднъж седмично ръцете - няма да успеят да ти се възстновят.
Не ти разбрах стажа и останалата информация?
05.02.06
22:52
Ами ок. Пробвай това, което ти казах.
1 ден правиш 2 упр за гърди и 2 за рамо най-много.
3 ден правиш за крака каквото искаш + 2 упр за гръб най-много + евентуално нещо за трапец.
5 ден ръцете ги тренираш както желаеш, но им осигури добро възстановяване. Иначе няма да растат.
Малко са ми 2 упражнения за гърди,а за гръб да не говорим...пълен абсурд,не че не уважавам мнението ти ама аз попринцип права по 5 упр за гърди и 6 за гръб и едва тогава мога да кажа,че добре съм ги ударил от всички ъгли дето се вика.
[quote author=“Oblivion_”]Малко са ми 2 упражнения за гърди,а за гръб да не говорим...пълен абсурд,не че не уважавам мнението ти ама аз попринцип права по 5 упр за гърди и 6 за гръб и едва тогава мога да кажа,че добре съм ги ударил от всички ъгли дето се вика.
Ако качваш маса 5 упр за гърди и 6 за гръб са много след 1 год по 10 ли ще правиш като не можеш да ги стресираш?? Аз пправя по 4 за гръб и гърди Работата е да можеш да ги стресираш с килограми и да изпълняваш правилно С тея много упражнения ги претоварваш Преди 1 година правех като тебе по 5-6 даже и 7 упражнения за гърди съм правил(не ме питай от де съм ги измислял :lol: ) но 2 месеца ефекта беше само че ги претоварвах... в крайна сметка ти си знаеш Всеки човек е различен и тн
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече