Има ли ментета при добавките?

07.02.06
10:43

Взех си креатин на Оптимум и на него има лепната една лепенка внос от Сила и Красота, а на аминотата ми няма такава лепенка сичко е на английски. така ли е нормално да бъде и по принцип срещат ли се ментета при добавките?

07.02.06
11:37

Всичко е ок, просто не са ти сложили лепенка на БГ, случвало ми се е много пъти...

07.02.06
23:38

Ако нямаш какво да пишеш не пиши...

KP

08.02.06
15:18

[quote author=“kao”]Всичко е ок, просто не са ти сложили лепенка на БГ, случвало ми се е много пъти...

А дали е законно това?
май в България всчики стоки трябва да имат етикет на български.
Всички вносители трябва да поставят такива, ако няма.
Следователно тази фирма печели на ваш гръб, защото не влага въпросните ресурси, а продава на цени, катодругите с опаковка на български!

08.02.06
21:40

Обикновено в склада нещата стоят без етикеи на български ,такива са единствено в магазина поради изискванията на хеи ,понякога в склада  е лудница и се забравят да се вземат етикети за някои продукти.

08.02.06
23:32

[quote author=“lukabrazy”]Обикновено в склада нещата стоят без етикеи на български ,такива са единствено в магазина поради изискванията на хеи ,понякога в склада  е лудница и се забравят да се вземат етикети за някои продукти.

Точно така...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1