10.02.06
23:08
Значи наястно съм как се пие и т.н. стаж маж не ма питаите въобте!
Въпроса ми е след 12 тия ден като се стигне до определена доза 6 до 8 хапа!После нали се пие 2 дена и 2 дена се почива!В тези 2 дена в които се пие се пие по толкова колкото си стигнал махимална доза на 12те дена!Смисал ако си стигнал до мах. 6 хапа пиеш 2 дена по 6 хапа и 2 дена почиваш!
Мисля че е така!
Просто искам да разбера прав ли сам!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимДа точно таkа,даже ще ти обясня защо е най-добре да се пият така:2дена пиеш и 2 дена почиваш.
Защото ако пиеш всеки ден рецепторите много бързо се напълват и организма ти навиква.
А ако си както твоя случай рецепторите се пълнят по-бавно.
Аз в момента го пия така:
1.1
2.1+1
3.2+1
4.2+2
5.3+2
6.3+3
7.3+3
8. -
9.-
10.3+3
11.3+3
12 -
13-
И така до 31 2 дена по 6 2 дена почивка
сега съм на ден 6
[quote author=“murdera”]Аз в момента го пия така:
1.1
2.1+1
3.2+1
4.2+2
5.3+2
6.3+3
7.3+3
8. -
9.-
10.3+3
11.3+3
12 -
13-
И така до 31 2 дена по 6 2 дена почивка
сега съм на ден 6
Колега до 12тия ден пиеш нон стоп секи ден по 6 както си почнал от 6тия ден !До 12тия ден няма да ти се наситят рецепторите гаранция давам след тва вече 2 дена почифка , 2 пиеш!От 7мия ден е рано няма да ти е пална зареждаштата доза!
Комбинираш ли го с нещо - ТермоТабс или ефедрин +кофеин + аспирин
Аз знам че пред 2дни в които почиваш ако пиеш Термо или таз комбинация ще има още по силен ефект!
[quote author=“SteeL”]Да точно таkа,даже ще ти обясня защо е най-добре да се пият така:2дена пиеш и 2 дена почиваш.
Защото ако пиеш всеки ден рецепторите много бързо се напълват и организма ти навиква.
А ако си както твоя случай рецепторите се пълнят по-бавно.
Казах вече много добре знам защо и как се насищат рецептори и сичко,просто за това за момент се усамних и затова ви питах!
Благодаря за мнението!но нямам нужда от научни обеснения! :)
11.02.06
00:45
а тия термотабс добри ли са ??струват ли си парите ?
[quote author=“SeLeCt”]а тия термотабс добри ли са ??струват ли си парите ?
ми по сите-овете ги гледам от 20 до 35 лв!
Съдърват ефедрин,кофеин и аналгин!
Все едно да си ги земеш по етделно само че заедно,което е по добре с оглед на трудно достапния ефедрин!
11.02.06
07:10
a действат ли ?това ми е въпроса ?
11.02.06
08:55
[quote author=“SeLeCt”]a действат ли ?това ми е въпроса ?
Не прощават брато!!Луди са!!!На времето когато ги използвах за първи и последен път свалих 10-14 кила за един месец.
И то много рязко+плюс това нямах нямах някакви проблеми като виско кръвно и някакви сардечни проблеми. Имаше само един проблем, който не знам дали беше от мен или таблетките. Бях се затворил във вскъщи и излизах само за да тренирам и да тичам. Не излизах никаде с приятели само за да може след като отслабна и се оформя да ги СРАЗЯ.Ама всичко се оправи. Аве с 2 думи таблетките са супер. Гарантирам ти успех с тях (освен ако не менте).
[quote author=“DarkWolf”][quote author=“SeLeCt”]а тия термотабс добри ли са ??струват ли си парите ?
ми по сите-овете ги гледам от 20 до 35 лв!
Съдърват ефедрин,кофеин и аналгин!
Все едно да си ги земеш по етделно само че заедно,което е по добре с оглед на трудно достапния ефедрин!
Аспирин, аспирин!
Термо-табс са добър ECA-пак! Много бързо се сваля с тях (зависи разбира се от диетата, кардиото...)! Но не са за всеки - има хора на които им прилошава още на първата доза!
11.02.06
11:22
не се притеснявайте аз съм здрав ,никога не съм имал високо кръвно и такива от сорта така че ще си поръчам
а от тях сваля ли се ММ ??
о извинявам се верно е аспирин а не аналгин!Просто беше много касно и бях изморен и не сам довидял!
Но то аспирина си е утравден при билдърите за тези цели,докато аналгин никои не полза (освен за болки в главата) :)
Та Тхермо Табс викате че деиствали!
Ми те ако се комбинират с Клен и Л-Карнитин значи може много да свалиш?
11.02.06
12:55
а попитах мускулна маса от термо табс губи ли се,ще ги комбинирам
л-карнитин + кленбутерол+термотабс+л-глутамин
дали ще загубя от мускулната си маса ?според вас ?
Ako приемаш достатъчно белтъци и се възстановяваш(спиш) - загубата ще е минимална.
п.с. аз съм в такова положение, килограмите почти не мърдат ама мерките се променят :lol:
Не прощават брато!!Луди са!!!На времето когато ги използвах за първи и последен път свалих 10-14 кила за един месец.
И то много рязко+плюс това нямах нямах някакви проблеми като виско кръвно и някакви сардечни проблеми. Имаше само един проблем, който не знам дали беше от мен или таблетките. Бях се затворил във вскъщи и излизах само за да тренирам и да тичам. Не излизах никаде с приятели само за да може след като отслабна и се оформя да ги СРАЗЯ.Ама всичко се оправи. Аве с 2 думи таблетките са супер. Гарантирам ти успех с тях (освен ако не менте).
Извинявам се за тъпия въпрос НО ТОВА ИСТИНА ЛИ Е???
И какъв е състава на този продукт?Че така рязко да си свалил??
[quote author=“power_hammer”][quote author=“SeLeCt”]a действат ли ?това ми е въпроса ?
То май си свалил от това че си тренирал яко и си спазвал режим (понеже си имал стимул от това че взимаш нещо което би трябвало да те смъкне)..лично мнение ..поне при мен не действа ефедрина..няма и странични ефекти ..свалям еднакво с него и без него .
11.02.06
23:04
В краина сметка вси4ко е до добрата тренировка и хранене.Естествено като взимаш нещо тренираш още по-здраво залагаики на още по-добрия ефект ,които в краина сметка не закъснява но на 90% се дължи на здравото трениране:)Късмет
[quote author=“SeLeCt”]не се притеснявайте аз съм здрав ,никога не съм имал високо кръвно и такива от сорта така че ще си поръчам
Виж сега... това много зависи от моментното ти цялостно състояние... няма значение дали си имал проблеми с кръвното и т.н... преди година имах ядове с нервите (т.е. бях доста изнервен и под напрежение) и дори половинка хапче ефедра ме разтреперваше, дигах кръвно, направо откачах... сега вече съм 6 и дори 3 парчета ефедра на ден не могат да ме бутнат в отрицателна посока... дори заспивам кат пич вечер... :)
Но според мен неопитни “зобачи” не е добре да мешат клен и ефедра, камо ли да “усилват” ефедрата с аспирин и кафе.... щото....
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече