Моята среща с Ronnie Coleman!

Прескочи до:
HD

13.02.06
02:31

Събитие: Ronnie Coleman Seminar
Кога: Събота, 11-ти Февруари 2006-та,  13:00 часа
Къде: Gold’s Gym,  Mississauga, Ontario (Canada)

За всички фенове и манияци на тема културизъм бих искал да споделя впечатленията си от посещението на настоящия Мистър Олимпия Рони Колман в Канада. Имах огромния шанс да присъствам на този семинар, който продължи около 3 часа и да се срещна очи в очи с човека, който пише историята на бодибилдинга в момента.
Ще започна с предисторията. Мисисага е предградие на Торонто, което се намира на около 27 километра от централната част на града. Населението му прогресивно нараства, като в момента тук живеят близо 700 000 човека. Gold’s Gym, смея да твърдя, е най-доброто място за хардкор-трениране не само в Мисисага, а и в цялата Голяма Община Торонто, която се простира на 60 километра на брега на езерото Онтарио. Това беше и залата, в която тренирах аз в продължение на една година. За съжаление скоро след това Gold’s Gym беше затворен, тъй като предстоеше смяна на собствениците. Целият процес щеше да продължи около два месеца и аз през това време продължих тренировки в залата на университета. Един ден в началото на февруари реших да мина покрай Gold’s Gym за да проверя дали няма да го отварят отново. Какво беше учудването ми обаче, когато видях, че прозорците на залата са облепени с плакати, които рекламираха семинара на Рони по случай повторното откриване на Gold’s Gym. Тук е моментът да спомена, че Рони Колман никога не е бил любимият ми културист – аз съм почитател на интензивните тренировки от типа на Heavy Duty на Майк Ментцер, а и определено не бих могъл да кажа, че тялото на Рони е типът мускулатура, която ми харесва. Но все пак трябва да се отбележи, че този човек е осем пъти подред Мистър Олимпия - едно постижение, което заслужава респект. Билетите не бяха много скъпи – 45 канадски долара, което не е нищо като се има предвид, че някои хора плащат по 100 долара и повече за концерт на Мадона или U2.
В деня на семинара се срещнах пред залата с моя приятел Тодор, който също е фен на културизма и в частност на Рони Колман. Събитието щеше да се проведе в едно по-малко помещение, в което се намира залата за бокс и кикбокс. Имаше около 65-70 човека, които се бяха настанили на специално подредените столове. Докато се напълни залата мина около половин час и респективно началото на семинара закъсня. В един момент Рони Колман се появи в рамката на вратата ухилен до уши и облечен небрежно с анцуг и черна тениска. Неговият мениджър го представи (не че Мистър Олимпия има нужда от представяне) и Рони започна да говори непосредствено след това. Нещото, което ме учуди от самото начало беше ръста на Рони. Аз си го представях доста по-висок, а както впоследствие самият той каза, ръстът му е 6 ’11 фута, което ако не се лъжа е между 175 и 182 сантиметра. Шампионът говори обширно по няколко теми – тренировките, храненето, животът му и състезанието Мистър Олимпия.
Трябва да отбележа, че в началото като че ли си личеше, че Рони е леко притеснен. Направи ми впечатление, че говори бавно, очевидно смутен от малката зала и вниманието на феновете. Знам, че звучи странно, при положение, че той е бил на стотици места в Щатите и Канада и е излизал пред аудитория от десетки хиляди човека на Олимпията, но повярвайте ми – в началото на семинара Рони наистина бе леко смутен. С течение на времето обаче смущението му изчезна и той започна да говори свободно и да се шегува. В началото отдели внимание на живота си преди да стане известен. Каза, че е завършил счетоводство с отличен успех и има бакалавърска степен. След това животът му е бил доста труден, тъй като не е имал шанса да си намери работа по специалността и е бил принуден да си изкарва хляба с каране на пици и разнасяне да вестници с колата. Рони сподели, че почти всеки ден във вестниците е виждал обяви за работа като полицай и той един ден е решил да пробва. И оттогава насам е прекарал 15 години като такъв. Според Колман това не е работата, за която е мечтал и също така далеч не е най-добрата работа, но определено му е помогнала доста и го е накарала да бъде по-изпълнителен и отговорен. Тази работа го е срещнала и с културизма, тъй като в полицейския участък, където е работел, е имало малка зала за тренировки. В един момент обаче тя вече не е отговаряла на нуждите му и той е започнал да тренира в известния Metroflex в Арлингтън, Тексас – хардкор зала, която може да се сравнява единствено с Temple Gym в Бирмингам – залата, в която тренира Дориян Йейтс. В началото Рони не е имал никакво намерение да се състезава. Неговият приятел Браян Добсън, който е собственик на Метрофлекс, постоянно го навива да се пробва, като виждайки че Рони не е много съгласен, му предлага следното нещо: Рони Колман да се състезава на Мистър Тексас (ако не се лъжа и ако съм чул правилно) в замяна на свободен достъп до залата за една година. И тъй като по думите на самия Рони той е бил доста зле финансово по това време, се е съгласил на условието. Впоследствие той печели въпросното състезание и останалото вече е история. На мен също ми беше интересно, когато Рони разказа, че ходи редовно на лекар и поне веднъж в годината си прави пълен медицински преглед, след който получава подробно описание на състоянието, в което се намира тялото му. Той показа даже и копие на резултатите от последния си медицински преглед.
Рони отдели доста време, разяснявайки диетата си. Според него, той се храни 6 пъти на ден, като 4 пъти от тях ястието се състои от пилешки гърди комбинирани с бял ориз или един печен картоф. Едно от тези 6 ястия се състои от телешка пържола вместо пилешките гърди. За закуската да си призная не слушах много много, защото правех някакви снимки през това време. Доста хора го питаха след това за добавките. Рони каза, че вкъщи има една голяма кутия, която е разделена на различни секции, в които има безброй хранителни добавки – витамини, омега-киселни и т.н. Някой от публиката го пита за креатин и той каза, че го ползва откакто е излязъл на пазара и че е много доволен. Също така го питаха дали някога е ползвал гейнер, а Рони отговори, че е пробвал само веднъж и единственият ефект е бил, че е трябвало да ходи два пъти повече пъти до тоалетната.
Шампионът разказа доста подробно и за тренировките си. Рони тренира всяка мускулна група по два пъти седмично, като според неговите думи дели тренировките за всяка група на А и Б. За пример даде тренировката си за гръб. Тренировка А се състои главно от упражнения за горната част на гърба, като Pulldowns i Pullovers (съжалявам, но не знам как са на български); а тренировка Б има за цел да развие долната част на гърба с упражнения като гребане на щанга и мъртва тяга. За гърди Рони залага изключително много на лежанката, от която вдига под най-различен ъгъл. Каза, че мрази машините за гърди и разчита предимно на щангата и на дъмбелите. Спря се подробно и на тренировката си за крака. Упражненията на които залага са клякане с щанга, бедрени сгъвания и разгъвания, както и прочутите му напади с щанга на паркинга на Метрофлекс при 37-градусова жега.
След като Рони разказа за всичките тези работи настъпи времето за въпроси от феновете. Трябва да спомена, че доста от хората ме нервираха до краен предел с тъпите си питания от рода на: „Коя Олимпия ви беше най-сладка” (зададен поне 5 пъти от различни хора), „Кое ви дава стимул да тренирате все още” (зададен от момиче разбира се), както и „На коя Олимпия ви беше най-трудно”. Също така обаче имаше и качествени въпроси, на които Рони отговори изчерпателно и с усмивка. Оказа се, че в последните 4 месеца той не е пипал тежести и затова, според неговите думи, изглежда по-малък (което въобще не беше така ако ме питате мене). Теглото му в момента беше 290 паунда, при положение че в основен период по принцип е 315. Питаха го и за Джей Кътлър, при което Рони само се изсмя и каза: „Хаха, Джей...... добро момче е той.” Запитан кой според него е най-добрият културист за всички времена той каза, че се колебае между Арнолд и Лий Хейни. Що се отнася до Дориян, Рони сподели, че има огромен респект от него и че именно Дориян е човекът, който е прокарал новите тенденции в спорта и е първият, който е достигнал нови нива на масивност.Имаше и доста други въпроси, но сега в момента не се сещам за всичко.
След това настъпи и най-интересният, но и най-кратък момент от семинара. Рони съблече тениската си, под която имаше бял потник, а впоследствие съблече и него. Показа само няколко пози за наше съжаление, но и това все пак беше нещо. Наистина беше малко мазничък, но според мен при 4 месеца нетрениране това си е напълно в реда на нещата. Аз лично за пръв път виждам наживо такива масивни ръце и такива рамене и гръб. Трябва да отбележа, че през цялото време на семинара, с тениска или без, Рони изглеждаше отлично, напук на твърденията, че професионалният културизъм убива или води до тежки последствия за здравето.
Последната част от семинара беше за автографи и снимки с Рони. Аз успях да се снимам как си стискам ръката с него и да си взема много готин черно-бял плакат, подписан от самият Рони Колман: To Martin. Train Hard! Ronnie Coleman, Mr. “O”. Тук е моментът да спомена, че в залата присъстваше още и Пол Дилет, също добре познат на феновете на културизма, с когото също се снимах. В заключение искам да кажа още две-три неща за културиста и човека Рони Колман. Както споменах в началото на този разказ, Рони в никакъв случай не е любимият ми състезател, нито пък тялото му е еталонът ми за върхово постижение в бодибилдинга. Но ми се струва, че трябва да отдадем дължимото на този човек, който е постигнал толкова много, занимавайки се с хобито си. Чел съм във форума, че има хора, които вярват, че Джей Кътлър може да победи Рони. Момчета, искам само да ви кажа да не си правите илюзии. След като видях тялото на Рони след 4 месеца без тренировки, вярвам, че докато той не се пенсионира никой няма даже да може да си мечтае за титлата Мистър Олимпия. Не искам даже и да си представям как изглежда Рони по време на състезанието, когато достига върхова форма. На доста от нас може и да не ни харесва, че Рони е номер едно, но след като посетих семинара му, аз вярвам, че този човек наистина го заслужава. Докато някои други „звезди” са имали доста по-лека съдба от неговата, Рони е заслужил успехите си като е почнал от нулата, карайки пици и вестници, и се е потил неуморно под 40-градусовата жега на Тексас. Както самият Рони призна, той никога не си е поставял за цел спечелването на Олимпията. Това просто се е случило и продължава да се случва. Рони никога не си поставя дългосрочни цели, тъй като смята, че Бог го напътства в живота и че бодибилдингът е неговото признание. Затова и не си прави планове докога ще се състезава за титлата Мистър Олимпия. Може би още две-три години. Да му мислят претендентите.

Мартин


Очаквайте в скоро време снимки от събитието!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

13.02.06
04:01

Човече, след като прочетох това, изцяло промених мнението си за Рони Колман, което беше доста негативно.

Завиждам ти благородно, че си се срещнал с него! :)

Успех на Рони.

13.02.06
05:53

Човече...адаш...след като прочетох това което си написал, мога само и единствено да кажа, че съм още по-запленен от бодибилдинга ! Искрено се радвам за теб, че си имал тази възможност и чест да посетиш този семинар, благодарение на което вярвам, че освен мен с написаното от теб ще зарадваш и вдъхновиш още много хора !
По-здрави от мен и РЕСПЕКТ !

Мартин

13.02.06
12:03

Човече мерси за това, че сподели това преживяване с нас...Ще бъде още по яко ако постнеш снимки...;)

13.02.06
12:34

Браво, само това мога да кажа ..
Много се радвам,че споделяш тези прекрасни думи с нас с нетърпение очаквам снимките ..
Винаги съм си мислил че Колман е около 2 метра огромно висок изглежда ;) Винаги съм му се кефил той е любимият ми култърист и просто като го гледам по разни филми не вярвам за огромните тежести които дига..
А това за 4 месеца прекъсване е много добра алтернатива за Рони..
Браво и чакамее снимкитее  :lol:  :lol:  :lol:  :mrgreen:

13.02.06
13:03

Интересно, интересно...

FI

13.02.06
16:35

БРАВО :!: Супер си :!:Най-добрата тема,която сам чел вав форума  :!:

largozol

13.02.06
17:17

Хубаво си го написал,браво!

13.02.06
17:25

Много добре , всички ти завиждаме за това .Колко хора искат да го срещнат на живо... Радвам се че си успял

qk_bik

13.02.06
17:43

Astor за какво завиждаш,че момчето е виждал Рони,ти скоро ще си до него,и без да си искаш ще го настъпваш  :D

13.02.06
18:00

супер статия , поздрави на автора и чакаме снимки  :)

13.02.06
19:14

Пич браво! Просто нямам думи  :wink: Между другото да си се замислял за репортер?  :P Найстина добра статия!

13.02.06
20:15

Пич ако знаеш как ти завиждам благородно...Както и на теб и на мен Рони не ми е любимия културист и т.н. но след тази статия разбрах що за човек е наистина.Вече започвам да вярвам че има хора родени за различни спортове.За да станеш велик в дадена сфера трябва да имаш нещо повече от другите.Смятам че и Рони има нещо такова,каквото имат и Дориан,Арни и Хейни... Тръпна в очакване на снимки.
П.П. Много хубаво написана статия :wink:

[quote author=“Heavy Duty”]Чел съм във форума, че има хора, които вярват, че Джей Кътлър може да победи Рони.

Аз съм от тези :) Все пак Ронката си е наш човек - посланик на ББ .. както Мис Свят, ама мааалко по-различно. Радвам се че сподели преживяванията си с нас. Благодаря ти!

13.02.06
21:42

[quote author=“qk_bik”]Astor за какво завиждаш,че момчето е виждал Рони,ти скоро ще си до него,и без да си искаш ще го настъпваш  :D

Чул те господ братле... а и ти до мен ще си....
Нещо се размечтахме... (ама няма невъзможни неща)

14.02.06
18:37

Еха , от бая време не бях чел нищо толкова стойностно във форума . Всеки пита едно и също и пак и пак ... Е това е нещо хубаво . Искренно ти завиждам , с най-добри чувства разбира се . За мен странното е ,че от 4 месеца не е влизал в залата ? Хъм , дали вече го кара само на подготовка за Олимпията и поредната победа там ? :) Относно това разказа ли нещо повече ? Имал е проблеми или просто ей така , за кеф не е дигал ? :)

14.02.06
20:59

[quote author=“ShitHappen”]Еха , от бая време не бях чел нищо толкова стойностно във форума . Всеки пита едно и също и пак и пак ... Е това е нещо хубаво . Искренно ти завиждам , с най-добри чувства разбира се . За мен странното е ,че от 4 месеца не е влизал в залата ? Хъм , дали вече го кара само на подготовка за Олимпията и поредната победа там ? :) Относно това разказа ли нещо повече ? Имал е проблеми или просто ей така , за кеф не е дигал ? :)

След всяка Олимпия Рони прави своето турне около света, общо взето затова мисля че няма време да тренира! Принципно не се готви за друго състезание, само Олимпия е важна, пък и има ли смисъл от други :wink:

14.02.06
21:42

[quote author=“YODA”]След всяка Олимпия Рони прави своето турне около света, общо взето затова мисля че няма време да тренира! Принципно не се готви за друго състезание, само Олимпия е важна, пък и има ли смисъл от други :wink:

Да вземе да намине и до тук , да види колко повече фенове ще има от в Европа да кажем

Nenor

14.02.06
21:49

Страхотно преживяване, сигурно си доста въодушевен сега в тренировките  :)

14.02.06
23:51

Браво,много стойностна статия си написал.Дано и аз имам късмета да се срещна с някой голям в спорта в близко бъдеще.

^Vlastelina^

15.02.06
01:36

Много хубава статия, евала !!!  Мога само да ти завиждам за късмета който си имал да се срещнеш с Рони :)  :)  :!:  :!:  :!:


ПП: 6’11 фута са около 186-88 см  :wink:

HD

15.02.06
08:54

[quote author=“YODA”][quote author=“ShitHappen”]Еха , от бая време не бях чел нищо толкова стойностно във форума . Всеки пита едно и също и пак и пак ... Е това е нещо хубаво . Искренно ти завиждам , с най-добри чувства разбира се . За мен странното е ,че от 4 месеца не е влизал в залата ? Хъм , дали вече го кара само на подготовка за Олимпията и поредната победа там ? :) Относно това разказа ли нещо повече ? Имал е проблеми или просто ей така , за кеф не е дигал ? :)

След всяка Олимпия Рони прави своето турне около света, общо взето затова мисля че няма време да тренира! Принципно не се готви за друго състезание, само Олимпия е важна, пък и има ли смисъл от други :wink:

YODA е прав. Рони каза, че е бил ужасно натоварен от пътувания и семинари след Олимпията и затова не е имал време да тренира. Някой ги пита дали няма да се пусне пак на Арнолд Класик и той каза, че няма никакъв смисъл от това. Единственото състезение на което ще участва е Олимпията и това отчасти се дължи на убеждението му, че човек може да достигне върхова форма само веднъж в годината.

Благодаря и на ^Vlastelina^ за корекцията. Въпреки всичко Рони ми изглеждаше доста по-нисък отколкото си го представях.

HD

15.02.06
09:40

Първо искам да благодаря на всички за хубавите думи. Радвам се, че статията ми ви хареса. Просто исках да споделя с вас това изживяване, защото съм сигурен, че има доста хора, които са по-големи фенове на Рони Колман от мен, но едва ли някога ще имат шанса да го видят наживо.

Снимките вече са качени на адрес: http://snimka.bg/album.php?album_id=22413

Качеството не е особено добро, но това се дължи на лошата светлина в залата. Освен това зад Рони имаше огледала, така че се принудих да снимам без светкавица и да променя настройките на фотоапарата, което доведе до леко размазване на някои от снимките. Подбрал съм най-сполучливите от тях. Снимките, на които Рони позира са малко, тъй като както вече споменах той се съблече за не повече от една минута.

15.02.06
09:53

Определено си личи, че не е тренирал доста време, но ако обърнете внимание, ще разберете, че почти всички големи културисти правят така. Има хора като Дориан, които правят изключения. Кевин Леврони, например след Олимпята спираше за по 5-6 месца и ставаше към 90 килограма. След това се готвеше за Олимпията 6-7 месеца и излизаше около 117кг.

shadow_

15.02.06
10:16

И защо спират да тренират големите за 4-5 месеца?Heavy Duty такмо видях снимките.Брао пич нооо са яки.Дори и не тренирал 4 месеца пак си е много голям Ронито :D

ПО ЗДРАВИ

15.02.06
11:25

[quote author=”^Vlastelina^”]ПП: 6’11 фута са около 186-88 см  :wink:


Само дето Рони е 5`11   :wink:  Браво на Мартин за статията личи си че бая се е потрудил!

15.02.06
14:21

[quote author=“x_3_mar”][quote author=”^Vlastelina^”]ПП: 6’11 фута са около 186-88 см  :wink:


Само дето Рони е 5`11   :wink:  Браво на Мартин за статията личи си че бая се е потрудил!

Което е точно 180,5 см .

15.02.06
14:47

ти си истински късметлия пич да хванеш ръката която е ставала не малко пъти мистър олимпия тва си е върховно

^Vlastelina^

15.02.06
15:20

[quote author=“Heavy Duty”]
Нещото, което ме учуди от самото начало беше ръста на Рони. Аз си го представях доста по-висок, а както впоследствие самият той каза, ръстът му е 6 ’11 фута, което ако не се лъжа е между 175 и 182 сантиметра.

Тука пича е написал 6’11 от което се повлиах, за това реших да поправя сантиметрите . :)

15.02.06
16:08

Човеко, даваш пример за писане във форум! Поздравления за статията и за изживяното от теб!
:)

15.02.06
17:55

[quote author=”Чукундур”]Определено си личи, че не е тренирал доста време, но ако обърнете внимание, ще разберете, че почти всички големи културисти правят така. Има хора като Дориан, които правят изключения. Кевин Леврони, например след Олимпята спираше за по 5-6 месца и ставаше към 90 килограма. След това се готвеше за Олимпията 6-7 месеца и излизаше около 117кг.

Такива дълги почивки правеше и комшията Насър Ел Сонбати, помня че след олимпия не се вясваше по състезания.
П.С. Рони наистина е спаднал доста , не е излъгал
И друго ми е чудно как така бързо “Пораства после” ?? :roll:  :roll:

zweio

15.02.06
18:15

С извара и моркови.  :D

16.02.06
18:30

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=”Чукундур”]Определено си личи, че не е тренирал доста време, но ако обърнете внимание, ще разберете, че почти всички големи културисти правят така. Има хора като Дориан, които правят изключения. Кевин Леврони, например след Олимпята спираше за по 5-6 месца и ставаше към 90 килограма. След това се готвеше за Олимпията 6-7 месеца и излизаше около 117кг.

Такива дълги почивки правеше и комшията Насър Ел Сонбати, помня че след олимпия не се вясваше по състезания.
П.С. Рони наистина е спаднал доста , не е излъгал
И друго ми е чудно как така бързо “Пораства после” ?? :roll:  :roll:

Еми как.Дори и ти много пъти си говорил за мускулна памет.Пък и ако някой от нас ползваше каквото Рони и имаше хора,които да се занимават само с фигурата му,дали нямаше да е непознаваем за 6 месеца?

Тя мускулната памет се отнася повече до силата от колкото до размера.

[quote author=“djgorgio-ASTOR”] И друго ми е чудно как така бързо “Пораства после” ??

С креатин и суроватъчен протеин, разбира се (на BSN) :twisted:

16.02.06
19:38

[quote author=“manson”]Тя мускулната памет се отнася повече до силата от колкото до размера.

Баш и за размера си се отнася. Имал ли си веднъж някакви размери, после винаги ще си ги върнеш лесно.

[quote author=”Петко К”][quote author=“manson”]Тя мускулната памет се отнася повече до силата от колкото до размера.

Баш и за размера си се отнася. Имал ли си веднъж някакви размери, после винаги ще си ги върнеш лесно.

Интересно .. не знаех  :oops:  А имаш ли представа колко трае тази памет - до колко време от “големия период”?

16.02.06
19:47

Във филма му On The Road 5 дни след Олимпията Рони изглежда невероятно, не мога да повярвам, че след тази форма в която го гледем там е спаднал така. Ама той предполагам, че си знае най-добре. Именно мускулната памет и многото години тренировки и щанги (само 16 години вече е при в професионалния културизъм) му дават предимство да влиза във върхова форма за няколко месеца.
Бях чел в книгата Кралете на силата на д-р Хубенов за Арнолд когато се готвил за Олимпия 80, казва същото - бил е доста отслабнал, не е тренирал 3-4 години и е трябвало да стане голям за Конан Варварина. Трябвало е да бъде за определен месец но в последствие се оказва, че началото на снимките се изтеглят няколко месеца по-рано и Арнолд започва здрави тренировки и за 4 месеца стига до форма с която печели състезанието. А мисля, че всички сме гледали тази Олимпия и знаеме как изглежда Арнолд там за 4 месеца тренировки.

16.02.06
22:09

[quote author=“manson”][quote author=”Петко К”][quote author=“manson”]Тя мускулната памет се отнася повече до силата от колкото до размера.

Баш и за размера си се отнася. Имал ли си веднъж някакви размери, после винаги ще си ги върнеш лесно.

Интересно .. не знаех  :oops:  А имаш ли представа колко трае тази памет - до колко време от “големия период”?

Ами за две години със сигурност не изчезва  :lol:
Зависи колко си тренирал преди това, т.е, колко ти е стажа.
През 2002 почнах да тренирам след 2 години пълно прекъсване (нямах нито една тренировка за това време), и все още можех да направя серия на 80 кг от лег. След няколко месеца, без напъване (т.е., с редки тренировки и без режим на хранене) си правех на предишните 110 кг, а размерите ми даже бяха по - големи от преди.
Същото беше и след като излязох от казармата - тогава даже качих по - бързо. Имах година и нещо стаж преди това, и година прекъсване (всъщност, за цялата година имах 4 тренировки с щанги, и 5 - 6 на лостове, ама си беше прекъсване все пак). Влязох 73 кг, излязох 76. Уволних се есента, зимата вече бях 80 кг. и вдигах повече от преди.
Като цяло, колкото повече време си тренирал, толкова по - силна и дълга е тази памет и толкова по - бързо и лесно си връщаш формата.

Логично. Благодаря за разяснението!

17.02.06
01:16

респект за статията и особено за Рони :wink:

18.02.06
13:27

[quote author=“shadow_master”]И защо спират да тренират големите за 4-5 месеца?Heavy Duty такмо видях снимките.Брао пич нооо са яки.Дори и не тренирал 4 месеца пак си е много голям Ронито :D

ПО ЗДРАВИ

За да си почине тялото от химията и да може възстановят показателите на кръвната картина, черен дроб, полова с-ма и бъбреците. Както е и показал Ronnie с листа от измерванията всичко си е в нормални граници (вече) и може да започне подготовката (нов цикъл) за Мр. Олимпиа 2006.

Лично аз, откакто гледах двата CD-та с тренировките на Ronnie, съм му много голям фен! Дотогава признавах само Дориан!
За съжаление, прочетох една новина, която ме изпълва с лошо предчувствие! В гръцкия MUSCLEMAG (януари) пише, че Ronnie се е разделил с фирмата Weider, с която досега е имал договор и вече е рекламно лице на друга фирма (не се споменава коя, само че е за доста повече пари). Даже се изтъква, че новата тенденция за по-малка талия се прокарва точно с тази цел - да се даде основание да детронират настоящия Мр. Олимпия! Дали му имат зъб братята Weider? Ще е доста интересна Олимпиа, какво ще кажете? :wink:

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1