13.02.06
15:12
Имам въпрос:значи спорих с един мои познат които се води напреднал.Той ми каза че си разтварял 50гр. захар в 2-литрова бутилка и като ходел на тренировка пиел така вода :roll: Как мислите според мен това е абсалутна глупост?Надявам се да се обосновете с повече факти.
П.С. Имам и молба :!: Кажете ми добър енергиен източник преди тренировка за да го затапя :P Надявам се темата да не ви се стори несериозна.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим13.02.06
17:22
Захарта няма никъв смисъл да я пиеш по време на трен за сила. Това определено е глупост и друг път сам виждал някои хора да споменават че пият така по време на трен. захар с вода това щом са си преценили така нека си го правят на такива хора неможе да им се обяснява обикновенно ако искаш сила приемаи 1 час преди трен. ориз или овесени ядки тези въглехидрати се усвояват по бавно от другите храни като захар така те подържат организма. Докато захарта може единствеоно да ти намали изгорените мазнини по време на трен. нищо друго. Захарта е полезна да се взима след трен. особено ако пиеш креатин тогава е удобно да приемаш креатина със захар това доста хора го правят.
едва ли някой който разбира приема захароза.
Хубаво е запасите от гликоген да са запълени за тренировката, но захарта определено не е начина. Още повече вобще не е добре инсулина да се покава преди и по-време на тренировка. След трнировката вече е друг въпроса, аз пак не бих избрал захар. Според мен захарта е бавен убиец и гледам я използвам минимално и да и намирам заместители.
14.02.06
15:05
И аз това му повтарям ама е дебела глава :P Кажете някакъв заместител да го затапя.Аз лично си ям стабилно 1-1.30 часа преди тренировка е наблягам на въглехидратите (приблизително 70-80%) и така вие какво взимате преди тренировка мисля че той
тренира вечер (то и аз гледам 6.30-40-8.00 да тренирам )
14.02.06
21:17
Ами по принцип въглехидратите предизвикват производството на инсулин, което понижава нивата на тестостерон. Затова яденето преди тренировката не трябва да съдържа въглехидрати :arrow: и захарта не е подходяща.
15.02.06
10:06
Проблема съще е и с адреналина. По време на тренировки нивата на адреналина са високи, а пък адреналина и инсулина са противоположни хормони.
15.02.06
12:07
аz пак да ви кажа 4е вси4ки енергиини напитки деистват на принципа иако zахар zа пока4ване на инсулина, другото което го пи6е в саставките не вуzдеиства по4ти ни6то
стан
15.02.06
21:36
Добре де значи извода е че не трябва да се прекалява с въглехидратите преди тренировка (аз всъшност ям 1.00-1.30 часа преди тренировка минимум.
Даите идея за някоя подходяща храна за преди тренировка за повече енергия.
15.02.06
22:40
Изборът е твой. Важното е белтъчини и мазнини да са предимно. Дали ще е извара с олио(май Астор спомена нещо такова) или пилешко, или риба няма значение, но имай в предвид, че на тялото му е нужно повече време, за да разгради белтъчините, иначе няма да има достатъчно кръв за мускулите. Четох,че трябва да се яде от порядъка на 1.5 - 2 часа преди тренировка.
Сега ако кажеш и откъде енергия за тренировката без въглехидрати, евалата!!!!!!!!?????? Не можеш без въглехидрати преди трен. освен ако не си на диета примерно (говоря за бавноусвояеми)!
17.02.06
15:23
Статията, където го четох това
http://www.bodybuilding.com/fun/south99.htm
В заключението й пише:
“Because testosterone levels are minimized in the presence of elevated insulin levels, the pre-workout meal should consist of lipids and protein - both of which have negligible impacts on insulin levels.”
17.02.06
15:36
[quote author=“zwei0”]Статията, където го четох това
В заключението й пише:
“Because testosterone levels are minimized in the presence of elevated insulin levels, the pre-workout meal should consist of lipids and protein - both of which have negligible impacts on insulin levels.”
Трудно можеш да провеждаш високо интензивни тренировки с празни гликогенни депа. Решението е да приемаш въглехидрати, които влияят минимално на инсулина, но запълват гликогенните депа в черния дроб и мускулите.
[quote author=”Палпатин”][quote author=“zwei0”]Статията, където го четох това
В заключението й пише:
Трудно можеш да провеждаш високо интензивни тренировки с празни гликогенни депа. Решението е да приемаш въглехидрати, които влияят минимално на инсулина, но запълват гликогенните депа в черния дроб и мускулите.
А такива въглехидрати се садържат във храни като... ????
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече