Кардои преди или след тренировка ?

AnarchyWW

21.02.06
21:20

Тренирал съм доста лошото е, че и доста съм прекъсвал ... Висок съм 182 см и съм около 90 кг като искам да сваля някое килце от корема и бедрата. Мисля да го направя като използвам Бягане на пътека, вапроса ми е да го прявя преди или след тренировка, аз си имам мое мнение, но все пак да видя какво мислите вие.
Някой ако има и предложения за релефче на корема ще се радвам да ги чуя.

Пускай темата където и е мястото !!!!
DJGorgio-Astor

22.02.06
01:07

Кардио обикновено се прави след тренировката с тежести. Ако е много тежка тренировката се препоръчва кардиото да се прави в отделен ден. Не се бъркай със загрявката преди тренировка, че може да е нещо като кардио, защото кардиото трябва да има продължителност минимум 20 мин при пулс около 60-80% от максималния.

Успех!

22.02.06
10:41

[quote author=“AnarchyWW”]Тренирал съм доста лошото е, че и доста съм прекъсвал ... Висок съм 182 см и съм около 90 кг като искам да сваля някое килце от корема и бедрата. Мисля да го направя като използвам Бягане на пътека, вапроса ми е да го прявя преди или след тренировка, аз си имам мое мнение, но все пак да видя какво мислите вие.
Някой ако има и предложения за релефче на корема ще се радвам да ги чуя.

Пускай темата където и е мястото !!!!
DJGorgio-Astor

Само с бягане няма да отслабнеш, трябва да намалиш приема на въглехидрати и мазнини.

AnarchyWW

22.02.06
12:11

То че няма да е само бягане няма да е, просто се интересувах преди или след ад го правя и аз смятам след  мерси

24.02.06
16:33

Изтрит спам!

AnarchyWW

25.02.06
15:02

А  колко дни в седмица да се прави при положение че тренирам 5 дена в седмицата.

25.02.06
16:16

от 3 до 5 дни зависи от целите ти......... :wink:

26.02.06
06:12

[quote author=“AnarchyWW”]А  колко дни в седмица да се прави при положение че тренирам 5 дена в седмицата.

гледай да не е повече от 48 часа времето между кардио тренировките общо взето..

26.02.06
13:50

Кардиото трябва да е след тренировка, защото преди това гориш мускул! На семинара на Карабибера обсъждахме точно това, как много инструктори давали на жени да правят кардио преди трен. защото те не искали да имат мускули  :shock: Просто трябва да се покажат нещата под подкожната мазнина, не правят мускули (то и без това при тях положението е трагично с качването на мускулна маса, ама иди им обяснявай)!

02.03.06
22:28

[quote author=“YODA”]Кардиото трябва да е след тренировка, защото преди това гориш мускул! На семинара на Карабибера обсъждахме точно това, как много инструктори давали на жени да правят кардио преди трен. защото те не искали да имат мускули  :shock: Просто трябва да се покажат нещата под подкожната мазнина, не правят мускули (то и без това при тях положението е трагично с качването на мускулна маса, ама иди им обяснявай)!

супер, че ти прочетох поста.
точно по този начин си обяснявам и аз времето за кардио тренировката, и по-точно, според мен, че с кардио преди силовата тренировка само изразхождаш необходимата за нея енергия. но именно същия доцент, във втори брой на Айрън Мен, пише за изгаряне - 20-30 мин. преди и 10-15 мин. след трен. кардио. нещо има несъответствие с това, което е казал на семинара?

mitakka

07.03.06
23:08

[quote author=“red”]
Само с бягане няма да отслабнеш, трябва да намалиш приема на въглехидрати и мазнини.


Абе аз имам друго мнение по въпроса.Зависи от бягането.Лично за мен оптимума е 1 час като стила ми е яваш яваш :)  тогаз свалих 10 кила за 3 месеца като междувременно си плюсках стабилно  а това при мен означава много ама наистина много и то не повече протеини  а наблягах на хлебеца.Сигурно съм имал зверски метаболизъм за да стане.Абе трябва да водиш активен начин на живот - аз тогава се бях запалил и по кръгчета из околията с колелото.Ама забелязвам че колкото по-дебел си толкова по- лесно се отслабва и обратното колкото по-слаб ставаш толкова по се забавя процеса.

09.03.06
15:54

да бе с тез едночасови кардиота си теглил шута на мускулната маса и тоз хлебец ...

09.03.06
16:26

Аз лично също смятам че е добре след тренировка,но преди около 2-3 седмици Недик каза нещо интересно,а именно че е добре да се разнообразява с кардиото,за да не привиквал организма.Той препоръчва например 2 седмици правиш преди ,после 2 седмици след тренировка.Като тия дето праиш преди влизало и в загряването и било добре.Вика,че ако не праиш повече от 30-40 мин няма да свалиш мускул.

10.03.06
15:36

Недик има много добра теоритична гледна точка откъм кардиото
Също така той препоръчва да се почва от 15 мин и всеки ден да увеличаваме с по 1 мин докато не стигнем 30 мин. от там гледаме пък изгорените калории и с всяка друга тренировка да гледаме да са с 10 повече от предходната, това ще затрудни организма да се адаптира (ще го стресираме по различен начин всеки път) и така ще горим още повече ... добре звучи и наистина си струва да се опита

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1