26.02.06
20:41
абе хора каже те ми някакав крем с които да си махна акнето(акнето е само на лицето)
Значи купуваш си почистващ гел и гел за мазна кожа от серията на Юцерин Eucerin - това е зелено-червената серия, освен това взимаш и Зинерит и процедурите са следните:
Сутрин и вечер е едно и също - 1-во почистващия гел, после гела за мазна кожа и накрая мажеш зинерита. Това е само ако акнето се дължи на запушване на порите, ако се дължи на вътрешна инфекция без антибиотик няма да минеш - антибиотика се пие по специална схема поне 6 месеца - това цялото нещо го казвам, защото аз се излекувах точно по този начин и продължавам да използвам тези продукти, без антибиотика. Акнето се дължи на гъбична инфекция - много упорита, за това е трудно да се излекува за 2-3 дни, защото тези гъбички са доста упорити и лесно рецидивират - но всичко зависи от това какво акне е - ако е пубиритетно - лесно ще мине, но ако не е - по-турдно и за по-дълго време. Моето лечение беше 1 година, но все пак аз бях на 28 години де :D Така че - The Choice is Yours! Помни нещо - упоритостта и постоянството са много важни :wink:
Най добре отиди на дерматолог той ще ти каже точно на какво се дължи проблема ти и ще ти назначи адекватно лечение
[quote author=“Nelata”]Значи купуваш си почистващ гел и гел за мазна кожа от серията на Юцерин Eucerin - това е зелено-червената серия, освен това взимаш и Зинерит и процедурите са следните:
Сутрин и вечер е едно и също - 1-во почистващия гел, после гела за мазна кожа и накрая мажеш зинерита. Това е само ако акнето се дължи на запушване на порите, ако се дължи на вътрешна инфекция без антибиотик няма да минеш - антибиотика се пие по специална схема поне 6 месеца - това цялото нещо го казвам, защото аз се излекувах точно по този начин и продължавам да използвам тези продукти, без антибиотика. Акнето се дължи на гъбична инфекция - много упорита, за това е трудно да се излекува за 2-3 дни, защото тези гъбички са доста упорити и лесно рецидивират - но всичко зависи от това какво акне е - ако е пубиритетно - лесно ще мине, но ако не е - по-турдно и за по-дълго време. Моето лечение беше 1 година, но все пак аз бях на 28 години де :D Така че - The Choice is Yours! Помни нещо - упоритостта и постоянството са много важни :wink:
оооо тва зинерит е направо пъпкотрепач.
Юсерина е страхотен.Казвам от личен опит.Малко е скъпичка пълната серия, ама иначе много добре поддържа кожата.Друг вариант е солариум.Аз като ида лицето м истава перфектно гладко
20.03.06
22:18
откъде се намира това чудо имаш ли идея ?
26.03.06
19:55
вземи си Зинерит,не само ще ги премахне, но и след като свърши дълго време няма да имаш нужда от друго.Или поне този ефект ще стане ако си свършил 2 Зинерита един след друг.Всеки стига за около 30-40дни и струва към 15лв.
10.09.06
21:45
Потърси си продуктите на Акнеаут.
Много съм доволна от тях.Двата лосиона
са по 7 и 8лв, а кремът е около 5лв.
Само че изсушават много кожата. А от
крема, кожата ми става на някакви петна
и за това не го ползвам...само той не ми
харесва. Иначе наистина са много добри
10.09.06
22:44
верно, акне аут е бг, мн добро като ка4ество, мн евтино
има оба4е 1 major недостатък - кожата мн бързо се адаптира към него и в 1 момент спира да действа
което между другото важи и за повечето скъпи препарати
ако имаш възможност, иди на дерматолог, защото всеки случай си е индивидуален.на мен напр eucerin-a за акне не ми помагал много, оба4е другите продукти на марката ми действат мн добре
последното ле4ение, което ми предписаха, беше именно споменатия по-горе ЗИНЕРИТ - към 14 лева, мисля, 4е японско беше, в комбинация с АКНЕ АУТ - крем4ето, което е около 5 лева
мин год по тва време за има-няма 2 седмици се оправих
10.09.06
22:57
море:) отиди на море и забряваш за всичко.акне аут лосиона също е много добър на мен мн ми помогна.на козметик също не е зле да ходиш 1-2 пъти месечно
11.09.06
00:11
зависи от това колко е силно акнето, ама 2 пъти месечно на почистване е много. веднъж месечно като за начало е ок, моят съвет (от личен опит) е да е при дерматолог, не козметик... не ми се коментира защо
после, когато се пооправиш, веднъж на 2 месеца почистване на лицето е ок
съветът за дерматолога си остава
24.09.06
03:33
Лептен и бирена мая са супер комбинация :wink:
27.09.06
13:34
а я кажете ако някои е имал такъв проблем-да му остават петна след като мине акнето :? на мене ми излезнаха такива по тялото и незнам кво да праа.фондьотен слагам ама тва не е лечение :?
Здравейте :)
Акне нямам, но по носа имам много черни точко ( мисля 4е се казва комедони ), ходих на дерматолог и той ми даде едни мазила, но няма ефект от тях. Ходих да ми почистват черните точки на козметик - ефекта беше минимален. Мия си лицето постоянно - не съм някой марляч. Пробвах сам да си ги стискам, но после пак се появявят, дори малко уголемени. Сега пак ще ходя на дерматолог и после на козметик, защото предните ми се сториха много некомпетенти. Ще пиша ако има подобрения :) Някой ако е имал подобен проблем - нека да пише
22.10.06
00:57
Мн ясно
новия на еуцерин е супер
към 40 лева е но действа
какво е зинерит? от къде да си взема...
08.11.06
20:25
какво е зинерит? от къде да си взема...
Предполагам го има в почти всяка Аптека.Сиво-жълта му е опаковката.2 шишенца-едно с прах и едно с течност,изливаш течността в това с прахта,раздрусваш го и се мажеш :wink:
10.11.06
00:24
да
на времето беше 14 лева
сега не знам
09.03.07
19:49
а за това Юсерин след колко седмици има видим ефект?
маи още ни си разбрал :lol:
10.03.07
19:46
Аз профилактино си взимам бирена мая на Сома и нямам проблеми с пъпките :)
Здравейте.
Искам да попитам дали по-горе посоченото Zinerit помага за черни точки, а освен това - трябва ли да се ползва с други продукти (каквито и да е) или може само то?
казано от Красимир! на 10.03.07, 19:46:
Тва е решението. Дори и да не е профилактично за 5-6 дена (поне при мен) напълно се изчистват. (Вземам 3-4 пъти на ден по 2-3 хапчета). СОМА МУ Е МАЙКАТА :)
казано от Красимир! на 10.03.07, 19:46:
И аз взимам въщата максималната доза 3 х 5 на ден и за сега нямам пъпки а тези по краката почти изчезнаха!
08.09.08
09:22
Нищо добро. Ако действаха всички подобни глупости, при това масово рекламирани, то всички щяхте да се излекувате и да оставите дерматолозите без работа:)
Лептен ли.......ако имаш излишни 10 дни, в който да си седиш само в къщи с лице като на жаба все едно е намазано с мас - дерзай!
Преди около 5-6г направих грешката да го ползвам, стана даже по-лошо. Изпъпчваш се жестоко за 10 год. напред ;)
Ето тук може да откриете необходимата ви информация за акнето, лечение, превенция, лекарства, профилактика и много други зависимости на акнето и храненето, секса, спорт и тн
http://www.acne-bg.com
а с тоя Зинерит колко пъти на ден трябва да се маже , аз си купих и на шишенцето нищо не пише...
21.06.09
17:48
Имам въпрос : От бирената мая дебелее ли се ?
22.06.09
17:03
казано от decooto на 21.06.09, 11:35:
а с тоя Зинерит колко пъти на ден трябва да се маже , аз си купих и на шишенцето нищо не пише...
Сутрин и вечер.
22.06.09
17:04
казано от fire.is.my.nature на 21.06.09, 17:48:
Имам въпрос : От бирената мая дебелее ли се ?
Просто ти отваря апетита. При мен не подейства едно време де :)
здр, по принцип нямам такива проблеми, но миналата пролет започна да ми се омазнява много кожата на лицето и ми се появиха пъпки. Мазах се с различни кремове, но нямаше ефект. Започнах да ходя на сулариум и пъпките изчезнаха, кожата ми се оправи. Опитай, може и при теб да подейства. Успех!
казано от _miha_ на 23.05.10, 14:28:
здр, по принцип нямам такива проблеми, но миналата пролет започна да ми се омазнява много кожата на лицето и ми се появиха пъпки. Мазах се с различни кремове, но нямаше ефект. Започнах да ходя на сулариум и пъпките изчезнаха, кожата ми се оправи. Опитай, може и при теб да подейства. Успех!
За последните 4 години младежа сигурно е излязъл от пубертета и акнето е само лош спомен :) .....нооооооооо по-добре късно, отколкото никога :lol: !
06.09.13
16:10
Хапчета срещу акне - derminax.bg Лично съм го ползвала и много ми помогна.
06.09.13
20:49
Няма оправия от тия кремчета братче.Кво ли не съм пробвал акне аут,лосони на гарниер някво и т.н.Последните няколко седмици просто си мия лицето със сапун и мажа с одеколон пъпките и мисля,че състоянието се подобрява.Друго странно мое наблюдение е,че сънят влияе благоприятно сутрин като стана кожата ми е значително по-добре от следобяд примерно.Успех!
11.11.13
16:10
Има един Африкански черен сапун, който се прави от масло на шеа, пепел от палми и разни други растения. По американските форуми се кълнат в него, когато стане дума за акне по лицето и гърба. При мен също проработи.
25.11.13
15:10
Модерация: В този форум ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се пише на български език!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.11.13 15:14.
25.11.13
17:15
Върху мен съм си забелязал, че като спортуваш пъпките намаляват. Вече нямам проблем и дано не ме сполети пак, но нито разни мазила ми помогнаха, нито бирена маичка, нито бабини рецепти, нито лекар и т.н. Само спорт и разбира се храната, но за храната така и не мога да потвърдя, защото тогава ми беше тъмна индия.
Още нещо, имам доста солидни предубеждения към българските лекари и да знаете, ако ви напишат рецепта и ви посочат аптека, нищо добро не ви чака. Лично мнение разбира се.
Мнението беше редактирано от Gledam Tupo на 25.11.13 17:17.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече