САУНА+КАРНИТИН

27.02.06
17:10

Това според вас ще подобри ли ефекта от изгарянето на мазнините

FI

27.02.06
18:50

[quote author=“telkedgiev”]Това според вас ще подобри ли ефекта от изгарянето на мазнините

Не сауната вади само
водата :!:ще се дехидратираш  :cry:

28.02.06
18:47

По-принцип сауната е създадена за възтановяване.След една добра зала можеш да направиш 30-40 мин. сауна.
От Сауната не се свалят кг. и мазнини, само отпуска мускулите.

02.03.06
20:13

[quote author=“SteeL”]По-принцип сауната е създадена за възтановяване.След една добра зала можеш да направиш 30-40 мин. сауна.
От Сауната не се свалят кг. и мазнини, само отпуска мускулите.

Говорим за сауна не за турска баня пич!!! За кви 40 мин говориш нали ще се споминеш след толкова. Там температурата на въздуха е 50-70 и повече градуса целзии.

А по въпроса, да ще има ефект, но минимален, от повишаването на температурата тялото полага страхотни усилия да се охлажда, увеличава пулса, поти се и тн. “firemanair” е прав пии много вода да не се дехидратираш.

03.03.06
00:23

Да аз писах точно за сауната.Тя не е средство за стапяне на мазнини а  за възтановяване.Водата е задължителна.А вече за времето не съм доизказал правилно.Имах впредвит че може да стои 5 мин. после да изелзе да си наплиска с вода и пак да влезе.Но да не го прави това цял ден.А в рамките на 40 мин.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1