Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим
Изх.№ В-03-428/07.03.06 г.
ДО
НИКОЛАЙ ИВАНОВ
УВАЖАЕМИ Г-Н ИВАНОВ ,
Във връзка Вашето писмено запитване по електронната поща на КТЗП – РД Варна, Ви уведомяваме , че Комисията по търговия и защита на потребителите няма компетенции по отношение на Закона за храните. Контролни органи са : за храни от растителен произход – РИОКОЗ, за храни от животински произход ДВСК. Телефонът за потребители на ДВСК е 60 21 16.
Директор:
С.Ангелова
Регионална дирекция за области Варна, Добрич,Шумен, Търговище, Разград и Силистра със седалище в гр.Варна,ул.”Бдин” №14А, ет.3 тел.052/603-778, ;e-mail: varna@ktzp.bg
19.04.06
10:12
Изх.№ В-03-428/07.03.06 г.
ДО
НИКОЛАЙ ИВАНОВ
УВАЖАЕМИ Г-Н ИВАНОВ ,
Във връзка Вашето писмено запитване по електронната поща на КТЗП – РД Варна, Ви уведомяваме , че Комисията по търговия и защита на потребителите няма компетенции по отношение на Закона за храните. Контролни органи са : за храни от растителен произход – РИОКОЗ, за храни от животински произход ДВСК. Телефонът за потребители на ДВСК е 60 21 16.
Директор:
С.Ангелова
Регионална дирекция за области Варна, Добрич,Шумен, Търговище, Разград и Силистра със седалище в гр.Варна,ул.”Бдин” №14А, ет.3 тел.052/603-778, ;e-mail: varna@ktzp.bg
Ами на Риокоз някой писал ли е?Имам чувството, че се попада в един омагьосан кръг.
[quote author=“ivan.shishmanov”]
Ами на Риокоз някой писал ли е?Имам чувството, че се попада в един омагьосан кръг.
Така си е, само дето не е чувство, а реалност.... за съжаление :(
19.04.06
11:08
[quote author=“M16”][quote author=“ivan.shishmanov”]
Така си е, само дето не е чувство, а реалност.... за съжаление :(
Аз ходих в РИКОЗ там не пожелаха даизследват продукта, а ако подам сигнал там оставям на вас да се сетите къде ще си ме сложат /иначе звучи нецензурно/. За съжаление бюрокрацията е навсякъде. Може и да не им се занимава въпреки, че от нашите данъци идват техните заплати. Действително е омагьосан кръг.
25.04.06
15:11
Вчера си купих новият брой на Мускули и Фитнес и виждам, че P&B си рекламират нова опаковка на суроватъчният протеин и че е с подобрена инстанизираност и т.н., обаче съдържанието в доза е все същото.
Честно да ви кажа, още като го видях първото нещо, което си помислих беше, че покрай историята с Про Голд, някой български марки ще си пооправят белтъчното съдържание, колкото да издържи един тест. Защо иначе нова марка на пазара като P&B толкова бързо ще си променят визията и най-вече да си “подобряват” протеина!
25.04.06
15:15
Нищо ново няма.Преарзпределя се пазара или по точно П и Б дръпна леко поради историите с Про голд, обаче и техните са боклуци, колкото и да им се иска да не е така и да сменят опаковки и каквото си искат.
просто нямам думи колко съм разочерован :evil:
Преди месец си зех про голд 3 кг и сега имам още около половин кг направо незнам с ква мъка ще го пия май ще го изсипя в кенефа ..То ако слагат въглехидрати добре ше е..
И аз се чудя що ми иди енергия и ме засища преди да си легна пък то къде била работата,кРАЙ С НУТРИМ
Hunter просто незнаеш колко хора са ти благдарни аз съм един от тях евала батка ,дано фалират и се стигне до съд аз съм сигурен ,че някоя телевизия ще се фане я слави я господари на ефира се някой прсото трябва да се действа бързо!!!!
Минавам вече на сурватъчни аминота и то вносни ибахта в боклуците аз та ибах ...
Pro GOLD 47 страшно за 60 лева щях да си зема къде къде по добър протеин може да не е 3 кила ама поне щеше да набавя една доза колкото 3 кг на pro golda..
Oще веднъж едно голямо благодаря! :wink:
26.04.06
18:17
Много бих искал да знам какво ли още има в тоя про голд , защото един приятел ми каза че намирал вътре парче от хапче , най-вероярно някакъв стероиден анабол .
Също така бих искал да покоментираме и качесвото и на биоейм защото е малко некорекно да се плюе само срещу нутим , нали се сещате че повечето ще преминат на друг евтин протеин (най-ветоятно биогейм ) поради простата пречина че нама кинти и вкрайна сметка излиза като реклама на основния им конкорент биогейм . Та във връска с това бих искал да видя и резолтати от излденване на биогеим .
То е ясно, че и биогейм са същите. Това изследване беше срещу всички БГ фирми. Не мисля, че някой като види тези рузултати ще си купи повече от БГ фирма...но знам ли... :roll:
Изобщо не ми идвало на ум да изследвам продукт на Биогейм, по простата причина, че никога не ми е и хрумвало да си купя такъв. Просто от самото начало се зарибих с Нутрим и така. Едва ли някога бих посегнал отново към Бг марка протеини, така че за себе си не виждам особен смисъл да се включвам в подобно начинание, но ако се съберете и организирате, ще съдействам.
26.04.06
23:57
[quote author=“emo_one”]Много бих искал да знам какво ли още има в тоя про голд , защото един приятел ми каза че намирал вътре парче от хапче , най-вероярно някакъв стероиден анабол .
.
Ей за тва и аз питах на няколко пъти, но всеки изследва белтъчното съдържание .ами като се изследва в лаборатория не може ли да се види и това.?
[quote author=“realityman”][quote author=“emo_one”]Много бих искал да знам какво ли още има в тоя про голд , защото един приятел ми каза че намирал вътре парче от хапче , най-вероярно някакъв стероиден анабол .
.
А пък аз повторих 10 пъти, не ,не може в нормалните лаборатории на ХЕИ, а пък другаде сигурно би струвало не 40, а 400лв и аз нямам намерение да ги давам, само защото ти толкова много се интересуваш от това :wink: .
27.04.06
14:26
[quote author=“red”]
А пък аз повторих 10 пъти, не ,не може в нормалните лаборатории на ХЕИ, а пък другаде сигурно би струвало не 40, а 400лв и аз нямам намерение да ги давам, само защото ти толкова много се интересуваш от това :wink: .
ок, ясно.
Преди ловеца на глави каза, че ще ни известява със закъснение за да не могат онези мангали да му разгадават ходовете...
иначе наистина доста време мина..
15.05.06
09:48
[quote author=“Lancelot”]Преди ловеца на глави каза, че ще ни известява със закъснение за да не могат онези мангали да му разгадават ходовете...
иначе наистина доста време мина..
Хахахаха никой не си е платил просто не могат да купят нещо което не се продава. Направени са постъпки от мен пред съответната институция, но всички знаем каква е действителността в България - продължавам да чакам за отговор.
03.06.06
11:33
Писахте ли на конкурентните фирми предполагам на тях им е интересно това изследване.
[quote author=“ivan.shishmanov”]Писахте ли на конкурентните фирми предполагам на тях им е интересно това изследване.
Хаха 100% са разбрали, но ще им стане верно интересно ако и на тях се направят изследвания. С две ръце подписвам, че резултатът ще е същият.
03.06.06
13:51
Със сигурност знаят, но ако тръгнат да го изпъкват ... може Нутрим да им пуснат едно изследване и на тях и тогава ...
[quote author=“Mr_Muskul”]С две ръце подписвам, че резултатът ще е същият.
Дали? Според мен ще е по-лош .. особено за whey протеините. Другите не знам дали имат “млечно-яйчни” (освен Нутрим друго БГ не съм ползвал). :D
А за този MEGA PRO 92 Platinum какво мислите ... нов ли е?Преди не съм го срещал ... днес го видях в BILLA.Разстителен бил ... чудех се дали да го взема ... викам си ако е нов продукт белким не са почнали от самото начало да го разреждат 50 на 50. :D Друго интересно на старите кутии имаше сертификат ISO 9001:2000, а на тази днес на МЕГА ПРО 92 Платинум ... няма ISO ... да не са им взели сертификата?
Сега зачетох това: http://www.bb-team.org/articles/000399.php ... до като го четеш мед да ти капе от сърцето ,ако не знаеш що за боклуци забъркват. :D
Сега видях ,че има стари теми за ПРО 92 ... явно не е нов.
04.06.06
01:23
Стар продукт е. Сравнително нов е WPI. Нови са 3 енерджи напитки и Трибестан на капсули. Скоро ще изкарат и микронизиран креатин.
25.06.06
11:41
[quote author=“Ant-X”]ужас гледайте какво е станало
http://s61.photobucket.com/albums/h72/antxxl/?action=view¤t=biogame.jpg
Това откъде го имаш?
Повече БГ добавки никога! До тоя извод стигнах още преди година, ама сега виждам че са ми оправдани средствата.
Между другото биогейм никога не съм ползвал - този суроватъчен ли трябва да е? (WPI-то поне беше 80%)
25.06.06
14:54
[quote author=“Ant-X”]ужас гледайте какво е станало
http://s61.photobucket.com/albums/h72/antxxl/?action=view¤t=biogame.jpg
Пич защо не го пуснеш като отделна тема?
[quote author=“ASTOR”]Пуснах нова тема.Благодарности на Ant-X за откритието
Защо ли не ме очудва резултата :? Не е ли по добре всички изследвания които са направени до сега, да са в една тема а не във всеки раздел да има такава тема ??!??
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“ASTOR”]Пуснах нова тема.Благодарности на Ant-X за откритието
Не е ли по добре всички изследвания които са направени да са сложени в една тема а не във всеки раздел да има такива ??!??
Дам добра идея.Ще направя нещо по въпроса
25.06.06
16:48
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“ASTOR”]Пуснах нова тема.Благодарности на Ant-X за откритието
Защо ли не ме очудва резултата :? Не е ли по добре всички изследвания които са направени до сега, да са в една тема а не във всеки раздел да има такава тема ??!??
В момента обмислям нещо, но ще ви го покажа чак като/ако го направя :wink:
Абе вие добре ли сте :roll: ? Не виждате ли, че това е ФАЛШИФИКАТ . Това е изследването на Жоро- ловеца на глави за про голд 90 на Нутрим . Щом вас човек така лесно може да ви излъже, при положение , че сте в течение на нещата, какво остава за останалите.............
П.П. А защо ли тука си личи намесата на въпросния “Ant-X” :arrow: (виж името на файла на снимката) Толкова ли е бил ТЪП да сложи това име :roll: , или може би греша?
26.06.06
17:28
ау вярно, напълно идентични са :oops: въхх
В това не се бях загледал,но ми се стори като апликирано името на Биогейм.Зачудих се защо някой ще се занимава на фотошоп или ня която и да е програма да върши такива глупости и в един момент го приех за даденост.Явно всякакви хора има... :evil:
Няма нищо по-лесно от това да се провери. Протокола си има входящ номер и дата. Вписват ги в някаква отчетна книга, или нещо от сорта, подписваш се и ти го връчват.
Хахахаа, егати наглите!! Верно, че е същото!!
http://img.photobucket.com/albums/v338/undisputed/scan0003.jpg
До мен стигна информация, че един от дистрибуторите на Нутрим, нещо мрънкал напоследък, че оборотите им нещо паднали напоследък.. Мнооо се зарадвах да го чуя.. :D :D
аууу като се замисля колко е елементарно да се смени и някоя цифра ама кой да си прави труда - леле тук явно ни мислят за хора без мозък :idea:
Далеч съм от мисълта,че слеърчо не се подвизава във форума и не върти гадните си интриги...Cleaner незнам за какви ни мислят ама е факт,че много от нас са и с образование и с положение по-високо от тяхното,така ,че само могат да се давят в злобата си.
26.06.06
23:36
това го забелязах още първия път но нямах време да пиша във форума.Браво на Ред- наблюдателен :D
е аз явно не съм забелязал ама тва ми го даде едно момче по скайпа и каза да не си зимам биогейм 4е били ментаци ма не се бях загледал толкова че са еднакви което ме навежда и на мисълта че това на нутрим може да е менте за подкопаване на фирмата от недоброжелатели
Ти луд ли си...? Виж колко се изписа за това изследване, очастваха хора, от много време в този форум, други си обясниха защо няма очакван ефект от добавката.
Хаха Слайерчо ли си или не те знам къв си, но не си мисли, че ще постигнеш целта си :evil: .
Брей тези били голяма мафия бе, умират си от яд , че им развалихме спокойствието и бизнеса. Но сега при тези цени предлагам да направим изследвания и на други най-ползвани протеини, за да няма спекулации . За това дали съм/сме недоброжелатели мога да кажа ДА не желая доброто на фирма , която мами клиентите си и продължава с интервенциите си във форума. Само ще спомена, че когато излязоха резултатите от изследването за WPI na nutrim си мислех да не публикувам резултата , който е 80,5% белт. съдържание , но го направих просто защото не исках да премълчавам истината каквато и да е тя и така им направих малко безплатна реклама , а продължават да ме обвиняват измама.......
Но който е достатъчно умен ще може да отсее истината от лъжата, а на останалите предлагам да се обадят в ХЕИ където са правени изследванията и по вх. номер да питат за резултата.
[quote author=“Ant-X”]е аз явно не съм забелязал ама тва ми го даде едно момче по скайпа и каза да не си зимам биогейм 4е били ментаци ма не се бях загледал толкова че са еднакви което ме навежда и на мисълта че това на нутрим може да е менте за подкопаване на фирмата от недоброжелатели
Една от любимите думи на Слеарчо.. :wink:
Защо търсите под вола теле? Всичко в БГ е ментак! Трябва да си луд да вярваш на когото и да било за каквото и да било, всеки гледа да те мине. За неща, пряко свързани със здравето ви, просто не се доверявайте на български продукти.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече