Във връзка с изследването проведено на Про Голд 90!

Прескочи до:
head_hunter

04.04.06
11:22

Дори и да не ги осъдят ще се опитам да намеря достъп до медиите. Поне ще се пробвам да заведа наказателно производство с/у тях то поне е безплатно и няма да ми се налага да се набутвам и по адвокати. Важното е, че се разбра за какво става въпрос и вече не могат да кажат, че правиме спекулации. А що се отнася до отварянето на кутиите е и във Варна и в София ли ги отварят - брей колко недоброжелатели имало с/у тази честна Българска фирма. Милите хорица скъсват се те от работа денонощно да отварят кутииките с “протеин” и се надяват NEO, RED или head_hunter да си купят и занесат една кутийка за изследване. Могат спокойно да си отдъхнат недоброжелателите на тази фирма вече никога няма да си купя нещо на Нутрим ама никога!

04.04.06
12:11

ще се наложи да даваме доста пари за вносните добавки или да не даваме изобщо.Еми здраве да е...Поздрви,и наистина всички оценяме това което направи :!:

04.04.06
12:17

Не си единствения. Дори и нищо да не се получи - Нутрим ще изгубят огромни количества пари. Този форум се посещава от голям брой хора, които са потенциални(или реални) клиенти на Нутрим. И съм сигурен, че вярват на изследванията. Просто всеки човек с здрав разум би повярвал.
Мълвата се разпространява - всеки като каже на приятелите си, а те на техните приятели и бизнеса на Нутрим бая ще пострада.

Равносметката е следната:
Август 2004 година потребителят Pepper пуска неофициални резултати за процентото съдържание на белтъчини в Про Голд. Пробите са две - едната е 46%, другата е 48% при обявени 90,5 % на опаковката.
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=13754&highlight=#13754

Февруари 2006 Нео и Ред организират подобно изследване във Варна. Резултатите са подобни - 47,25%
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13718&start=0
http://bgphoto.net/photos/15205/o632768121655781250.jpg

Април 2006 Хед_хънтър(София) пуска изследване - вече напълно официално.  Резултати: общ белтък в проценти на свежа маса - 46.0
общ белтък в проценти на база сухо вещество - 43.6
Чакаме да качи и протокола, но и без него аз му вярвам..а и предполагам всички останали.

Предполагам няма 2 мнения по въпроса...проби направени в радиус почти две години. проби правени в два града отдалечени на 400-500 км един от друг...Явно това е практика при Нутрим, а не случайност.
И аз повече няма да си купя нещо от Нутрим!

Sourcemag

04.04.06
13:05

Никога никога никога няма да помириша добавки на Нутрим!И дори да не успее никой да ги осъди вече ще си имат 1 на ум , даже си мисля че ще пооправят качеството ако се вдигне врява  :twisted:

04.04.06
13:25

head_hunter ако започнеш дело то ще се проточи доста. Ще вложиш доста нерви и пари. Просто няма смилъл. А и на всичкото отгоре в България е пълно с подкупни хора. Сигурен съм, че ги има и в съдебната система. Просто за пореден път беше доказано, че  живеем в една долна страна пълна със тарикати, които мамят на дребно.
Някъде бях чул да казват:
Обичам Родината, мразя държавата.
Това е.

04.04.06
13:31

diksi не си прав.Ако човека иска да ги съди много добре ще направи така както би направил всеки нормален човек на запад.Ако не успее тук в Страсбург 100% ще ги осъди!А за парите ако спечели делото което е почти сигурно ще му бъдат изплатени всички разходи!
За да станеме европейци първо трябва да променим манталитета си!На запад ако беше станало това с някоя известна фирма щяха вече стачки да правят и подписки да събират!Дано тия Нутрим да фалират щом лъжат по толкова нагъл начин!

04.04.06
13:32

И аз няма да си купя повече Нутрим предпочитам да си взимам Биогейм поне ми е близо офиса им,а и имат някви сертификати казват,че изнасят извън България. :lol:
Един приятел на баща ми бачка в Биогейм като охрана и разправя на баща ми как през ден товарят добавки в камиони за Италия така,че сигурно държат на някакво качество. :twisted:

Sourcemag

04.04.06
13:38

Дори и да изнсят за Италия е много малка вероятността да ги продават на съсщата цена там както в БГ(съответно и качеството ще е друго).например купи си ново пежо от франиция,купи 1 и от България ще имат огорома разлика в качеството така е и с добавките никой в италия няма да ги купува ако не струват  :?

04.04.06
13:45

Иначе всички добавки поскъпват, ПРО ГОЛД-а поевтинява... :wink:
Днес го видях в Пикадили на нова цена : 7.99 лв  :D

04.04.06
13:54

[quote author=“Neo”]Иначе всички добавки поскъпват, ПРО ГОЛД-а поевтинява... :wink:
Днес го видях в Пикадили на нова цена : 7.99 лв  :D


А в магазинчето срещу у-ще Д.Дебелянов  суроватката им е  12лв/0,5кг.....

04.04.06
14:18

Ако се даде по-голяма гласност на проблема, повече хора ще научат. Вярно е, че форумът е доста посетен,
но все пак ТВ-то и централната преса не са за подценяване...

P.S. Нали се сещате, че сега от Нутрим следят с огромен интерес форума и пикаят газ хи хи :lol:

04.04.06
14:37

Казал съм на който видя до сега,брат ми и той разправя на всичките си познати,а те почти всички се подготвяха преди с продукти на Нутрим.Е вече никой от тях не си взема от тая фирма.
То реално ако пием половин доза суроватка на някоя от американските фирми,ще получаваме повече белтък от цялата доза суроватка на Нутрим.
Е навремето имаше един призив който гласеше :”Изберете Българското!”.В този случай не важи по никой начин.Дано негодниците да си платят.

Спираме да си го взимаме и след време цената ще падне, както се случи на всичките видеотеки след като видеопиратсвтото стана толкова лесно достъпно,таа докато не им падне цената на 50% никъв Нутрим,поне като ще го купуваме нека цената отговаря на съдържанието :) Скиваш след 2 години 1кг ПроГолд 90 - 8,95лв :)

04.04.06
15:07

[quote author=“MI5”]Спираме да си го взимаме и след време цената ще падне, както се случи на всичките видеотеки след като видеопиратсвтото стана толкова лесно достъпно,таа докато не им падне цената на 50% никъв Нутрим,поне като ще го купуваме нека цената отговаря на съдържанието :) Скиваш след 2 години 1кг ПроГолд 90 - 8,95лв :)

То ако ще и 1 лв. да е килото, пак сме прецакани понеже е гейнер (със сигурност останалите % от съдържанието са въглехидрати... дано) а ние искаме качествен млечен протеин. Какъвто е обявен на етикета :lol:

04.04.06
15:09

[quote author=“Neo”]Иначе всички добавки поскъпват, ПРО ГОЛД-а поевтинява... :wink:
Днес го видях в Пикадили на нова цена : 7.99 лв  :D


Хмм,че аз преди го взимах за 7.50 от Билата бе  :shock:  :shock: както и да е.Повече няма да се взима нутрим.Много се чудех дали да не си взема пaк Pure Whey pro ,ама нещо не съм сигурен.Все пак говорим за протеин висок клас.Личното ми мнение е,че про голда беше най-продаваният им продукт и те затова са го направили такъв шит.Излиза им много на далавера да продават нещо което много се търси и същевременно да е евтино като ресурс за тях.Гаранция,че соев,а не млечно яйчен.Оделно имам един приятел който преди 2-3 години е пил Про голд и ми казваше,че тогава го е усещал (смисъл,че му е действал) След това ми се беше оплаквал,че са го били развалили и,че не е същия какъвто е бил от началото.Гениялен трик на фирмата.Пускат на пазара ограничена бройка от про голда (да речем 5 000 кг.) Хората остават доволни от продукта и решава да си го купуват и за в бъдеще.Тогава на нутрим им потичат паричките и хоп  пускат “същия протейн” на пазара с вече доказаното качество.Тука влияе и психологичния фактор.Гледаш готин сайт много обещания,лъскава кутия,сертификати и прочие.казваш си “ама това е най-хубавия бг протейн”
Понякога ми става жалко за това,че съм млад човек (17 г) и ,че ставам свидетел на подобни случки в България.Как няма да напускат младите страната ни и да ходят в чужбина.То тука има ли институция на която да вярваш.Да потърсиш правата си.Няма !!! Само парите и корупцията играят роля в днешно време.
И за финал ще използвам израза който видях малко по-нагоре в темата !?!

Обичам страната си,но мразя държавата си  :idea:

04.04.06
15:15

Abe то като се сметне излиза едно и също ако не и по евтино даже човек да си вземе вносни добавки!Дори да излиза едно и също бих взел вносни-поне не се правят на тарикати на дребно да лъжат в съдържанието!

04.04.06
16:23

Sentinel батка уви това е типичен и добре познат трик на българските “бизнесмени” пускат нов продукт със добро качество да се зареби народа и после го скапват - примери колкото искаш. Даже леко почва да ме хваща яд че си взех оня ден още едно килце pure whey pro :(

04.04.06
17:10

Аз не съм пил много от тези шитове на нутрим, само веднъж си взех една кутия нещо тяхно.. може да е било про голд. след това само дрискавици имах.
а щом слагат въглехидрати значи пак качваш, но  яко мазнини така ли?

04.04.06
17:29

Добре ще е да се разчуе навсякъде,защото Нутрим се продава почти във всеки фитнес. Както и голяма част от хората, които си купуват  добавки не влизат в интернет и си нямат представа кое кво е и купуват наред JC Nutrim , а и при тази реклама която се прави на JC в СНС не са един и двама тези който са се излъгали.
И аз съм пил нутрим (сурватката) и минималното което ми ставше беше да получа нереални газове и това като пиех по 1ч. л. когато пиех по 2 наведнъж направо тичах към тоалетната. Това ми беше достатъчна причина да не пия нутрим повече.

04.04.06
18:42

Аз понеже съм на диета и не бях ходил 2 дни до тоалетна та шибнах една доза днес и скоро се засилих към тоалетната.Поне за борба със запека върши работа. :D Аз се чудех защо ми идва толкова енергия като го пия ,а то било пълно с въглехидрати.... тоя дето ми е останал ще го изпия преди тренировки и повече няма да купувам!!!!

Августинов_Sv

04.04.06
20:26

MaXo и аз като го пиех се чъдех защо ми идваше енергия,даже като разказах на приятелите си те ме гледаха като изтарвани от 5 етаж.Важното е че истината излезе на яве! Браво мочета! едно голямо благодаря и от мен!
Живи и здрави!

04.04.06
20:54

Не трябва да ги оставяме да се измъкнат. Аз знам доста хора, които пият продуктите на Нутрим. Това трябва да се разтръби навсякъде, за да се разбере каква долна фирма са. Много ме е яд, че досега съм пил само Нутрим - един боклук. И аз ще кажа на който мога.

05.04.06
00:01

И аз повече няма да ги пипам тез боклуци.

05.04.06
11:59

лошото е че имам 1 кг ... отворен и ся докато го пия ще ми е много кофти ;)

05.04.06
12:58

Викам про Голда да го пречислим към групата на гейнерите. :lol:

05.04.06
13:34

Гледах по новините на НТВ за едни хлебопроизводители, на които вечерта в селото им спирали тока и разбърканото тесто не ставало за хляб и просто отидоха пред енергото с един бус и изхвърлиха всички чували с тесто. Е т`ва заслужават Нутрим! 50 човека с по две кофички протеин пред офиса им да направят боклук, да ги покажат по новините какви мизерници са!
Ама креатина им бил хубав, ама от карнетина имало ефект, е моя милост повече продукти на Нутрим не иска да види, пък ако ще да почнат да се конкурират ОН!

05.04.06
17:42

Господари на Ефира ще се заинтересуват във всички случаи !! Само на някой да му се занимава ! Така поне ще разберат много хора  8)

05.04.06
18:42

Аз ще се заема, ще им драсна един мейл, ако се заинтересоват ще пиша

05.04.06
21:04

Едно голямо благодаря и от мен,а впрочем кога ще можеш да постнеш теста не,че не ти вярвам просто ми се ще да го видя.

05.04.06
21:52

По-рано даваха клипчета по телевизията, в които ни подтикваха да изберем българското. Как да го направим като гледат да ни прецакат от всякъде по всевъзможни начини. Просто тея от Нутрим са преценили хубаво нещата и са решили, че могат да направят пари като продават боклуци на хората, които си мислят че евтиното е най-хубаво...

Аз лично ще говоря с всички мои познати, които се занимават с фитнес и ще ги съветвам да не купуват нищо от Нутрим. Това може да го направи всеки един от нас, и така да помогне да се разкрие истината пред повече хора. :wink:

05.04.06
22:22

Да, такае. Зарибяват с хубави партиди и после веднага го развалят. И смеят да се наричат бизнесмени и търговци - най обикновени забогатели плебеи.
От друга страна като са им по евтини кирливите добавки е логично да се помисли защо аджеба са чак така евтини. В америка оптимум и т.н. са по евтини отколкото при нас, но не чак колкото Нутрим.
Нутрим=Колбаси

05.04.06
23:40

Абе като си представя кви коли карат тия от Нутрим!Ама така е ние сме си виновни да не ни е бил някой през ръцете да ги купуваме

head_hunter

06.04.06
09:18

Както обещах ето и сканирания документ:

http://img.photobucket.com/albums/v338/undisputed/scan0003.jpg не съм заличавал иманета си или нещо друго за да не ме обвинят в “спекулации”. След малко ще пратя и е-майл до Нутрим да видим те какво ще отговорят по въпроса. Извинявам се за забавянето с качването на сканирания документ.

06.04.06
09:51

Кратко и ясно. Интересно какво ще огтоворят от Нутрим, освен “това е поредната атака от недоброжелатели и конкуренти....” 
Не трябваше да баннвате Слеарчо, точно сега ми се иска да се позабавлявам с него.. :lol:

head_hunter

06.04.06
09:57

[quote author=“Neo”]Кратко и ясно. Интересно какво ще огтоворят от Нутрим, освен “това е поредната атака от недоброжелатели и конкуренти....” 
Не трябваше да баннвате Слеарчо, точно сега ми се иска да се позабавлявам с него.. :lol:

Ами че позабавлявай се с него в собствения му форум и аз ще се посмея.  :D Изпратих и писмо със следния текст на офциалния e-mail посочен в интернет страницата им със следния текст:

На 14.03.2006 г. бе дадена за изследване Ваша хранителна добавка под търговско наименование “Про Голд 90”, която даде повече от незадоволителен резултат /прикачил съм сканиран документ/. Бихте ли ми дали обяснение за резултатите отбелязани в гореописания документ?

Сега чакам отговор от тях. Ако някой иска да даде гласност чрез медиите за масова информация може спокойно да го направи.

Изказвам глеми благодарности на head_hunter и останлите хора помогнали за излизането на резултатите наяве. Пуснал съм теми с резултатите и в други форуми, които посещавам. Надявам се колкото се може повече хора да разберат истинат. От тук натам мога само да пожелая успех на Ловеца на глави с по-нататъшните институций, защото той беше първият, който се реши да предприеме по нататъчни стъпки.

06.04.06
12:44

И аз ще пиша до “Господари на ефира”. Така поне като видят, че идват повече сигнали, ще ни обърнат внимание.

06.04.06
13:24

head_hunter, просто евала, че има такива хора като теб...

06.04.06
14:11

head_hunter браво само така.
Ето e-mail на Господари на Ефира - gospodari@gospodari.com
Репортажен екип - (02) 946 33 27
Телевизионни гафове - (02) 946 33 20
АДРЕС:гр. София, ул. “Шипка” №34, РКИЦ, ет.4, GLOBAL VISION
Дайте някво текстче,което да Copy и Paste в майла им.

06.04.06
14:40

Искренни поздравления от Бургас за Хънтър евала батко само така трябва да се действа!!! Ако поне 50% от народа ни беше толкова мобилизиран нямаше никога да се стигне до състоянието на страната ни в момента. Късмет и много успехи във всяко такова начинание!

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1