17.03.06
17:20
Тази тема е за хората, които тренират крака. Искам да попитам колко ви изкарват едни дънки, защото моите доста често се протриват между краката. Примерно максимум 2 месеца.
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
17.03.06
17:37
Явно иска да каже ,че краката му са много близо един до д руг и се протрива дънките между тях.поне аз така го разбрах.моите крака не са чак толкова развити и нямам такъв проблем.
[quote author=“filatov”]Тази тема е за хората, които тренират крака. Искам да попитам колко ви изкарват едни дънки, защото моите доста често се протриват между краката. Примерно максимум 2 месеца.
Познат проблем, просто трябва да се примириш, и да се радваш, че се намират дънки който да са ти по мярка, защото като видиш бедрата на Мустафа Мохамед и трябва се сетиш хора като него как се чувстват :lol: .
[quote author=“filatov”]Тази тема е за хората, които тренират крака. Искам да попитам колко ви изкарват едни дънки, защото моите доста често се протриват между краката. Примерно максимум 2 месеца.
Абе и аз го имам тоя проблем с дънките , краката не са ми огромни но се протриват и за 3-4 месеца трябва да купувам нови.(Бедрото ми е 60)
17.03.06
18:39
За Шон Рей една от най-големите обиди за един културист е да го попитат дали си купува дънките от магазин. Според него един културист с добре развити крака трябва да носи дънки по поръчка, а не конфекция! :lol: :lol: :lol:
Аз имам 59 крака, но никога не нося дънки. Иначе ми се търкат краката и нямам косми по прасеца и вътрешната страна на бедрата :D
хахахаха същите проблеми като вас!!!64-5 крак и същата работа на 2-3 месеца и се разкъсват!Съвет към всички с този проблем-купувайте си маркови дънки
[quote author=“fe2_vanio”]хахахаха същите проблеми като вас!!!64-5 крак и същата работа на 2-3 месеца и се разкъсват!Съвет към всички с този проблем-купувайте си маркови дънки
Бе не до марковите дънки и такива съм съсипвал :lol: .
Според мен това протриване се дължи на големи бедра и костната структора(таза)
Пролетните модели рядко изкарват повече от един сезон при мен ;) По - дебелите зимни може и да изкарат малко повече.
Ама тази година ще ми се наложи да изхвърля и няколко здрави чифта зимни модели, защото ми седят като чувал, мога да ги събуя без да ги разкопчавам ;) Трябва и нов колан да си купувам, че на тоя му свършиха дупките :lol:
Абе и така и иначе не е лесно ;)
Поне за горните дрехи няма да се налагат нови покупки, все още влизам в тях, макар че дънковото ми яке от есента ми стои някак си по - тясно ;)
Данки не нося, просто няма такива дето да ми стават на бедрата , и отгоре да са ми добре (талията) винаги са като шииник :D . Само с анцузи ходя
17.03.06
22:17
И ко навън с официалните анцузи ли го раздавате ? :lol:
Поне може с официален панталон да ходите, не върви навсякъде с антцунг ( не знам как се пише анцуг :oops: )
[quote author=“Voltmachine”]И ко навън с официалните анцузи ли го раздавате ? :lol:
Поне може с официален панталон да ходите, не върви навсякъде с антцунг ( не знам как се пише анцуг :oops: )
Мдаа то си има и анцузи и анцузи
И аз като бивш футболист съм имал същите проблеми...
Добре че сега поизчистих малко и вече влизам в нормални дънки ;)
18.03.06
01:01
Aми не обвинявайте данките само а вземете да си пооправите краката.Защото ако сте със стегнати седалишни мускули и стегнати бедра проблема няма да го има.лично мое мнение.забелязал съм ,че омазнените билдери имат тоя проблем най-вече.
18.03.06
10:11
и за какво са ви тея огромни бедра - само пречат- вие сами го казахте...
[quote author=“realityman”]Aми не обвинявайте данките само а вземете да си пооправите краката.Защото ако сте със стегнати седалишни мускули и стегнати бедра проблема няма да го има.лично мое мнение.забелязал съм ,че омазнените билдери имат тоя проблем най-вече.
Нормалкно е това да е проблем на по-мазните билдери, защото големи и релефни крака не се правят никак лесно :lol: ! Аз лично нафибрени и издълбани крака над 61см съм нямал никога (което не значи, че няма хора с по-големи и релефни крака - просто това се постига трудно)! Само че проблема в повечето случаи не изчезва с изчистването на краката (поне при някои мои приятели нямаше промяна)!
18.03.06
14:08
Идва от немското Anzug(м.р.) и си се пише “анцуг”.
А къде си мерите бедрата?
18.03.06
14:22
[quote author=“manson”][ А къде си мерите бедрата?
Ако питаш къде и как се измерват Аз знам така:
Мери се при стоеж с разстояние м/у стъпалата около 30 см. и се слага сантиметъра в най-широката част,веднага след седалищните мускули.
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Данки не нося, просто няма такива дето да ми стават на бедрата , и отгоре да са ми добре (талията) винаги са като шииник :D . Само с анцузи ходя
Ех и аз така искам :D Ама с анцуга върви една S или G класа или поне някоя Е класичка :P Само затуй не ми отива анцуг !Иначе и аз не нося дънки пак поради горната прична нося един черен панталон малко по отпуснат, но в никъв случай не е от тря рапърските !
18.03.06
18:34
Моя съвет момчета-просто престанете да носите тесно скроени дънки, ем е гейско, ем ви е неудобно. мойте бедра също са големи, и всичко дето ми става на талията, не ми става на бедрата. Просто си купувам по-развлечени и по-широко скроени дънки и панталони
18.03.06
18:43
[quote author=“realityman”][quote author=“manson”][ А къде си мерите бедрата?
Мери се при стоеж с разстояние м/у стъпалата около 30 см. и се слага сантиметъра в най-широката част,веднага след седалищните мускули.
Метърът е успоредно на земята нали?
Хех,купувам си дънки по мен,защото ми стоят добре и освен това дънките трябва да са ти впити като ги купуваш,защото после се отпускат.Не мога да ходя със широки дънки-чуствам се много размъкнат и безформен-лично мнение:)
18.03.06
20:03
[quote author=“manson”][quote author=“realityman”][quote author=“manson”][ А къде си мерите бедрата?
Метърът е успоредно на земята нали?
да успоредно.
18.03.06
20:15
Е тук нямам проблем,тренирал съм футбол като малък и съм се”качвал на бъчва” :lol: ,а и бедрата не са ми много голями-65-66см!ама си купувам качествени дънки,и много-много не ходя пеш(даже хич)!
Сега ще ми кажете че например и топ билдерите си купуват дънки и влизат в тях без да ги скъкат.
Проблема не е само в мазните билдери , а и в развитите бедра правете разлика
19.03.06
12:50
Ама не, то проблема е че се допират краката един в друг от вътрешната част. Като са широки няма да има разлика.
П.С. Аз определено го нямам този проблем де :wink:
01.05.14
01:29
:) От къде пазарувате, че проблемът ми го плеснаха на мен, като видна познавачка на магазините.. уви греда!
Талия 80, ханш 100, бедро 65
От къде да намеря дънки?
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече