18.03.06
11:30
Тренирам 6 дена в седмицата,програмата ми е следната
Понеделник-гърди,трицепс
Вторник-гръб,бицепс
Сряда-рамо,трапец,крака
Четвъртък-гърди,трицепс
Петък-гръб,трицепс
Събота-рамо,трапец,крака
Според вас редно ли е да тренирам всеки ден
Кажете мнението си дали от тая програма ще имам ефект или не
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
18.03.06
11:35
Ами даи си стажа и друга информация.Предполагам че си начинаещ за това виж някоя от програмите в саита.
[quote author=“MaRuLaTa”]Тренирам 6 дена в седмицата,програмата ми е следната
Понеделник-гърди,трицепс
Вторник-гръб,бицепс
Сряда-рамо,трапец,крака
Четвъртък-гърди,трицепс
Петък-гръб,трицепс
Събота-рамо,трапец,крака
Според вас редно ли е да тренирам всеки ден
Кажете мнението си дали от тая програма ще имам ефект или не
три пъти седмично трицепс ще му дойде много.по-добре прави всеки ден за отделна МГ
1.ръце
2.крака
3.гърди
4.гръб
5.корем + предмишница
6.рамо
зависи колко си напреднал
Ами тренирам от 3 месеца по тая програма
аз мисля че си е загуба на време секи ден да тренирам само една мускулна група
тфа е прекалено малко според мен
и крака в отделен ден
абсурдно ми се вижда
[quote author=“MaRuLaTa”]Ами тренирам от 3 месеца по тая програма
и крака в отделен ден
абсурдно ми се вижда
Никаква загуба на време не е но тази система е за напреднали ати си абсолютен начинаещ и трябва да трениращ цялото тяло 3 пъти седмично поне 5-6месеца и тогава да правиш по сериозни сплитове в момента си си една ‘марула’
[quote author=“sadek”][quote author=“MaRuLaTa”]Ами тренирам от 3 месеца по тая програма
и крака в отделен ден
абсурдно ми се вижда
axxa
абе аз се 4уствам перфектно и си продължавам да си тренирам така пак нека видиме как си остана Марула
[quote author=“MaRuLaTa”]Ами тренирам от 3 месеца по тая програма
и крака в отделен ден
абсурдно ми се вижда
за 3 месечен стаж програмата не става, но и това което правиш е по-вероятно да доведе до претрениране.според мен мини на четиридневен сплит.
[quote author=“FRANKO1”][quote author=“MaRuLaTa”]Ами тренирам от 3 месеца по тая програма
и крака в отделен ден
абсурдно ми се вижда
за 3 месечен стаж програмата не става, но и това което правиш е по-вероятно да доведе до претрениране.според мен мини на четиридневен сплит.
ако наистина води до претрениране какви са симптомите
впро4ем пия мн неща
амино ацидс 2222 на Оптимум,протеин 100% Whey Optimum,креатин,глутамин,таурин,трибестан
[quote author=“sadek”]Марулка не си дорасъл още за сериозни тренировки ще изгориш.
ПИШИ НА КИРИЛИЦА
DJGorgio-Astor
Марулка абе че нещо тие пораснало добре ама маи сивото тисе испарило такива тренировки дори и назобени неги правят
След като не приемаш съвети за какво се интересуваш не ми стана ясно.Я кажи с колко си качил ръката за 3 месеца.
sadek Успокой топката ако обичаш..Марула пиши на кирилица да не ти се карам, последно предупреждение, и се вслушвай малко , какво ти говорят хората, щото си много далеч от нещата.Ти си типичен пример за претренирал незапознат с материята начинаещ (сори за прямотата), но е така.След време как ще пораснеш с по 100 серии ли, като питаш нещо слушай поне !
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]sadek Успокой топката ако обичаш..Марула пиши на кирилица да не ти се карам, последно предупреждение, и се вслушвай малко , какво ти говорят хората, щото си много далеч от нещата.Ти си типичен пример за претренирал незапознат с материята начинаещ (сори за прямотата), но е така.След време как ще пораснеш с по 100 серии ли, като питаш нещо слушай поне !
може и да си прав но преди това ходих мн 4есто на фитнес пак някаде за към една година и поспрях за 2 месеца
и така
Марулка виждам че си надъхан пич ето ти една яка ПРОГРАМА прави я само четири сесии това е 8 дневен сплит ден 1 гърди - гръб 3упр.х3сер. за група ден 2 крака-рамо 3упр.х3сер. за група ден 3 бицепс-трицепс 3упр.х3сер. за група ден 4 ПОЧИВКА после повтаряме пиши след месец давидим как е
[quote author=“sadek”]Марулка виждам че си надъхан пич ето ти една яка ПРОГРАМА прави я само четири сесии това е 8 дневен сплит ден 1 гърди - гръб 3упр.х3сер. за група ден 2 крака-рамо 3упр.х3сер. за група ден 3 бицепс-трицепс 3упр.х3сер. за група ден 4 ПОЧИВКА после повтаряме пиши след месец давидим как е
ok ще пиша на тебе кви са ти о4акванията
[quote author=“MaRuLaTa”][quote author=“sadek”]Марулка виждам че си надъхан пич ето ти една яка ПРОГРАМА прави я само четири сесии това е 8 дневен сплит ден 1 гърди - гръб 3упр.х3сер. за група ден 2 крака-рамо 3упр.х3сер. за група ден 3 бицепс-трицепс 3упр.х3сер. за група ден 4 ПОЧИВКА после повтаряме пиши след месец давидим как е
Марулка надявамсе че несе обиждаш самси си избрла ника ако се храниш правилно всичко ще бьде ОК програмата е доста тешка сам съм я правил но не прекалявам зада не претинирам не забраваи да загряваш добре 1-2 сер. 50%-75% от работната тежест работи с тежест с която да направиш мах 10 пов. първата раб. око си загрял добре 2 сер. няма да можеш да направиш повече от 9 пов. а 3сер. 8 пов. почиваи мах. 40 сек. между сериите не забраваи да дишаш правилно и хубаво вентилираи .
[quote author=“sadek”][quote author=“MaRuLaTa”][quote author=“sadek”]Марулка виждам че си надъхан пич ето ти една яка ПРОГРАМА прави я само четири сесии това е 8 дневен сплит ден 1 гърди - гръб 3упр.х3сер. за група ден 2 крака-рамо 3упр.х3сер. за група ден 3 бицепс-трицепс 3упр.х3сер. за група ден 4 ПОЧИВКА после повтаряме пиши след месец давидим как е
Марулка надявамсе че несе обиждаш самси си избрла ника ако се храниш правилно всичко ще бьде ОК програмата е доста тешка сам съм я правил но не прекалявам зада не претинирам не забраваи да загряваш добре 1-2 сер. 50%-75% от работната тежест работи с тежест с която да направиш мах 10 пов. първата раб. око си загрял добре 2 сер. няма да можеш да направиш повече от 9 пов. а 3сер. 8 пов. почиваи мах. 40 сек. между сериите не забраваи да дишаш правилно и хубаво вентилираи .не не се обиждам така си е сам сам си избрал ника праф си
бате искаш ли да ходиме заедно на фитнес да видиш за кво става въпрос
ще ти направя за три мускулни групи по 5 упражнения за време от 2 4аса
съгласен ли си ?
Пак се превазбуждаш тренировката не трябва да трае повече от час няма нужда от 5 упражнения за мускулна единствено значение има интензивноста почиваи възможно наи-малко между сериите.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече