22.03.06
21:20
От 5 месеца ходя редовно на фитнес, а от 3 пия креатин. Сега мисля да започна да вземам L - Glutamin. Как ще ми препорачате да го пия и колко време. Моля ви за няколко савета. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТИЛНО!!!
Според мен ако не те бъркат парите пии по 3-пъти на ден по около от 3 - 5 гр. или пак поне вендъж но да е след тренировка в почивните дни го пии преди лягане
23.03.06
13:35
Пиеш креатин вече 3 месеца?! Пии го макс месец и половина и почивай поне месец между циклите. Глутамина почни да го пиеш чак като почнеш креатина, а не отделно. Ако имаш пари го пии 5 гр. след трен и 5 гр. преди лягане или само 5 гр. след трен
23.03.06
21:38
В powerbeauty.com продават за около 30лв глутамин на капсули на Optimum. Optimum са си Optimum тей че не мисля че са лоши тея хапове ама дайте мнение и за тях :D
[quote author=“Coccolino”]В powerbeauty.com продават за около 30лв глутамин на капсули на Optimum. Optimum са си Optimum тей че не мисля че са лоши тея хапове ама дайте мнение и за тях :D
еми мнението е следното изглеждат ефтино
хапове 30 кинта ала бала
ама в една таблетка има 600-700мг глутамин което прави
4е трябва да пие6 по 6 таблетки някъде
по-добре си взе ми напрах
24.03.06
09:58
[quote author=“Pippo_MC”]От 5 месеца ходя редовно на фитнес, а от 3 пия креатин.
Ти от креатина ако не си качил маса и не си станал по-силен ,ако чакаш само на глутамина няма да стане.
Вземай ги и двете едновременно .А това 3 месеца цикъл е много.Не се пие така.Виж колко теми има във форума.
? powerbeauty.com продават за около 30лв глутамин на капсули на Optimum. Optimum са си Optimum тей че не мисля че са лоши тея хапове ама дайте мнение и за тях
10.12.06
09:57
За да не права нова тема, искам тук да попитам.Понеже съм чел, че креатин и глутамин не се приемат наведнъж, защото се борят за едни и същи рецептори, добре ли е да приемам 5 гр креатин преди тренировка, 5 гр глутамин след тренировка и 5 гр глутамин преди лягане?
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече