Програма за седем дни в седмицата

Темата е заключена.
CH

23.03.06
22:26

Тренирам от 5-6 месеца, 185/78 на 19 г съм. Тренировката ми е следната: сряда и събота гърди, вторник и петък - рамо, понеделник трицепс и неделя гръб. Крака очевидно не правя :) Замествам ги с бягане и тем подобни. Имам възможност да ходя всеки ден на фитнес а и ми действа доста разтоварващо, тъй че ми се ще да продължа всеки ден да ходя, но нямам много голям напредък. Някакъв съвет някъде ако греша или как да комбинирам упражнения?

Пиши на кирилица!
Спазвай правилата на форума!
Прочети правилата на форума!

head_hunter

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 20:19.

BA

23.03.06
23:12

грешката ти е че ходиш прекалено често 4 дни стигат а и не видях да правиш бицепс

CH

24.03.06
00:45

[quote author=“Barry”]грешката ти е че ходиш прекалено често 4 дни стигат а и не видях да правиш бицепс

в четвъртък правя бицепс, а през всички дни правя корем и за трапец 1-2 упражнения.

24.03.06
01:01

[quote author=“chuk1234”][quote author=“Barry”]грешката ти е че ходиш прекалено често 4 дни стигат а и не видях да правиш бицепс

w 4etwyrtyk prawq biceps, a prez wsi4ki dni prawq korem i za trapec 1-2 uprajneniq.

абе пич ти не четеш ли бе той е напреднал
не виждаш ли че пише 4-5 месеца
ами  можеш да правиш следното при тая програма гърба мн щи изостане
а пък тфа рамо ще му ебеш майката
по-добре прави това
1-гърди,корем
2-бицепс,трицепс в един ден мн е добро,невероятно как ти растат ръцете
3-рамо,трапец,корем
4-гръб
5-бицепс,трицепс,корем
6-гърди
7-гръб или рамо
абе което пове4е ти изостава тфа праиш

А ти прочете ли правилата на форума както те предупредих.
Бориш се да спечелиш продължителна почивка ли?
Имаш вече едно предупреждение само от мен.
Това ти е последно предупреждение.
4 и 6 имат съответните букви използвай ги

head_hunter

NETP

24.03.06
08:47

Абе марула не значи че като има 4-5 месеца стаж има необходимия опит.За тези 4-5 месеца може да не е правил нищо както трябва.Пак и какви са тия да прави гарди,гръб и рамо 2-пати в седмицата :shock: .Най-добре да започне с някоя 3-дневна програма от сайта.Това че е тренирал 4-5 месеца не значи че е напреднал.Пак и chuk1234 я не се излагай.Тичането не може да замени хубавата тренировка за крака.Аз например не правех крака 1-вия месец и нямах никакви разултати.А откакто почнах да ги правя имам доста добри постижения.

NETP

24.03.06
09:08

А и chuk по добре пиши на латиница че .......  :)

24.03.06
11:47

Майко мила...Стига глупости бе.Трябва ти 3 седмичен сплит за начинаещи,като тренираш мускулна група 1 път седмично :!:

TR

24.03.06
11:55

Мале кво прайте вии е ше уморите човека от тренировки те тея мускули кога ше се възтановят според мен една 4 дневна прогама щи се отрази добре като не прекаляваш със серии и опражнения щото мн лесно ше претренираш а по горните програми за мен за абсурдни :!:
Фитнеса е постоянен спорт не мисли че с мн тренировки ще постигнеш бързи резултати не е толкова важно количеството а качеството на тренировките

BA

24.03.06
16:26

абе пич ти не четеш ли бе той е напреднал
не виждаш ли че пише 4-5 месеца

абе пич ти имаш ли представа колко време трябва да ходиш СЕРИОЗНО за да се наречеш напреднал? 4-5 месечен стаж не е мн!А никой напреднал няма да търси помощ за програма защото щом е напреднал вече трябва да знае кой упражнения му действат добре и най-важното нито 1 напреднал не замества крака с бягане за да се развие тялото трябва да се тренират ВСИЧКИ мускулни групи!

TU

24.03.06
19:05

[quote author=“chuk1234”]Тренирам от 5-6 месеца, 185/78 на 19 г съм. Тренировката ми е следната: сряда и събота гърди, вторник и петък - рамо, понеделник трицепс и неделя гръб. Крака очевидно не правя :) Замествам ги с бягане и тем подобни. Имам възможност да ходя всеки ден на фитнес а и ми действа доста разтоварващо, тъй че ми се ще да продължа всеки ден да ходя, но нямам много голям напредък. Някакъв съвет някъде ако греша или как да комбинирам упражнения?

Ти луд ли се. Седем пъти в седмицата  :shock:
Най-много 4.  Мускулите трябва да се въстановяват, те тогава растат

CH

24.03.06
19:30

w momenta se 4uwstwam dobre, nqmam natrupana umora, a i napredwam malko po malko. Da kajem 4e izbera da hodq samo 5 dena w sedmicata, kak e nai-dobre da gi kombiniram muskulnite grupi ?

Хайде прочети ПРАВИЛАТА внимателно и тогава заповядай пак, мисля че бе предупреден веднъж вече, а и темата се измести в друга посока
DJGorgio-Astor

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1