26.03.06
21:48
Трибестана е разбирана от мене като билка за пока4ване на теглото и пока4ване на мусколната маса .....Вапросат ми е следният вярно ли е това със което сам информиран и има ли още положителни ефекти ? И още ... има ли някакви страни4ни ефекти ... ? Може ли да се комбинира сас някои добавки и ако може сас какви ?
И от каде може да си закупя ка4ествен трибестан :?: :?: :?:
Благодаря предварително !!!
Пускай темите си където им е мястото , и не замествай букви с цифри !!!
DJGorgio-Astor
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Трибестана би покачил мускулната маса само при достатъчно добър режим на хранене + добавки като протеин.
Иначе ефекта според мен ще е основно покачване на силата...
[quote author=“kao”]Трибестана би покачил мускулната маса само при достатъчно добър режим на хранене + добавки като протеин.
Иначе ефекта според мен ще е основно покачване на силата...
ам чух че подпомага ерекцията
верно ли е тфа ?
Пичове кажете някоя фирма и цена (читав трибестан) да си взема да комбинирам с протеин и амино че и без това нещо тестостерона ми го няма никакъв нещо май с развитието изоставам нищо че съм 1.95см и 18 години :):):)
За колко време стига това горе-долу? А и щом е на опримум предполагам го има в Power&Beauty магазина?
Аз триебестан(Трибулис) по принцип не съм пил, но съм чувал че българските са си наи добри например на Софарма , защото това растение от което се извиличат там стероидните сапонини расте в малко страни по света и едната е България , затова наи добре си земи бълггарски !!!
а някой да е запознат с това освен одалжаването на ерекцията и повишаване на силата други отрицателни и положителни ефекти има ли :?:
Този на софарма от аптеката ли се взима. И да попитам колко време по колко на ден трябва да се пие това чудо.
Знам само ,4е цикалът е сравнително дълаг но ... ще се разбере :wink: все пак от там кадето го вземеш трябва да ти обяснат :roll:
ще ми кажете ли кога и как трябва да пия трибестана (например преди и след тренировка и по колко)
28.03.06
21:09
не сам ползвал този продукт но мисля че в една тема във форума бе казано че ако си под 20 год няма смисъл да пиеш сам си прави изводи
28.03.06
22:46
на софарма си вземи.Да вземеш на оптимум е все едно да си купуваш “Данон”
ееее аз сам на 16 години вав това ми беше надеждата да кача сила и ММ :cry: някой ще ми каже ли какво може да пия (освен креатин глутамин амино и протеини )
29.03.06
13:31
Само да обобщя:
Ти си на 16 години, искаш да качиш ММ и пиеш креатин, глутамин, протеин, аминокиселини и трибестан и питаш за още нещо??? Представял ли си си как ще изглеждаш и ще се чувстваш на 30 години?
Мога да ти кажа най-ефективният и сигурен начин за качване на маса - стабилно ядене и тежки тренировки с базови упражнения. Не слушай глупостите на Киро Скалата, че си е направил тялото с добавки :)
Айде Успех!
[quote author=“Batgogo”]Този на софарма от аптеката ли се взима. И да попитам колко време по колко на ден трябва да се пие това чудо.
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=104711&highlight=#104711
[quote author=“emergency_bg”]Само да обобщя:
Ти си на 16 години, искаш да качиш ММ и пиеш креатин, глутамин, протеин, аминокиселини и трибестан и питаш за още нещо??? Представял ли си си как ще изглеждаш и ще се чувстваш на 30 години?
Мога да ти кажа най-ефективният и сигурен начин за качване на маса - стабилно ядене и тежки тренировки с базови упражнения. Не слушай глупостите на Киро Скалата, че си е направил тялото с добавки :)
Айде Успех!
не не сам казвал че пия тези работи а дали има освен тях :wink: за ММ и сила не си ме разбрал или ако има нещо грешно вав по горното ми обяснение (сажелявам) :) и благодаря за начина които сподели
29.03.06
20:03
[quote author=“makarona”][quote author=“emergency_bg”]Само да обобщя:
Айде Успех!
не не сам казвал че пия тези работи а дали има освен тях :wink: за ММ и сила не си ме разбрал или ако има нещо грешно вав по горното ми обяснение (сажелявам) :) и благодаря за начина които сподели
така значи относно трибестана на някой им действа,на други пък не
пие се три пъти на ден
можеш да си вземеш на блистер струва 6.70 стига за 3 дена
в глистер са по 10 таблетки
[quote author=“makarona”]ще ми кажете ли кога и как трябва да пия трибестана (например преди и след тренировка и по колко)
Трибестана не е препарат с бързо действие и не се пие преди или след тренировка
Това е билка и се пие през определен интервал от време като оптималния е през 8 часа(защото се пие три пъти на ден)
Цикъла на трибестана е между 2 и 3 месеца (става дума за добри резулатати), но ако се надяваш с един блистер да усетиш ефект просто забрави
А и друго ако си на 16 трябва сам трябва да усетиш дали имаш нужда от трибестан защото сега е мах-а на хурмони в тялото и според мен не е необходимо (ако имаш нормален хурмонален баланс)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече