27.03.06
18:58
Тръгнах с тази програма от днес.Незнам дали добре съм ги подредил упражненията.Кажете ,ако трябва да променя нещо.
Тренировка у дома
Понеделник :
Гърди, Корем
-Изтласкване на щанга от лег
-Изтласкване на дъмбели от лег
-Флайс
-Пулоувър
—Коремни преси
Вторник : Крака, Предмишница, Кардио
-Напади
-Клякане с щанга
-Повдигане на пръсти
—Сгъване с една ръка с подхват за предмишница
—Сгъване с една ръка с надхват за предмишница
—-Каране на колело 10 мин (за въздух)
Сряда :Бицепс ,Трицепс
-Вдигане на дъмбел от стоеж
-Бицепсово сгъване с дъмбели
-Концентрично сгъване
—Френска преса от стоеж
—Подвигане на щанга от лег с тесен хват
—Разгъване на дъмбел зад глава
Четвъртък : Корем, Кардио
-Коремни Преси
—Каране на колело 10 мин (за въздух)
Петък :Рамо, Предмишница
—Раменни преси
—Повдигане на ръцете напред
—Разтваряне на ръцете встрани
—-Сгъване с една ръка с подхват за предмишница
—-Сгъване с една ръка с надхват за предмишница
Събота :Почивка
Неделя :Почивка
Тренирам от 10 месеца ,177см , 67 кг
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Мойто некомпетентно мнение по въпроса е че маса неможе да се трупа с кардио или поне много ще намалиш ефекта :wink: !
27.03.06
19:59
Eми да ,ама все пак мисля ,че за въздух е добре.A 10 минути кардио два пъти в седмицата мисля неми пречи ,защото мазнините започват да се топят след 15-тата минута.Това 10 минути ми служи за загрявка.
Eми да ,ама все пак мисля ,че за въздух е добре.A 10 минути кардио два пъти в седмицата мисля неми пречи ,защото мазнините започват да се топят след 15-тата минута.Това 10 минути ми служи за загрявка.
дам мн си прав няма нищо лошо да правиш 10 мин кардио
малко засилена циркулация на кръвта няма да навреди
27.03.06
22:28
А програмата в добрра подредба ли е ?
прави си кардио 10-тина минути за загрявка
Махни по 1 упражнение от гърди, 2 от бицепс, 1 от трицепс, 1 от рамо! Иначе е твърде вероятно да претренираш! Краката ги тренирай по 1 път в седмицата! Ми толкоз от мен :wink:
Можеше поне минимална информация да предложиш за себе си, така всичко е в сферата на догатките
28.03.06
06:15
[quote author=“Madcap”]прави си кардио 10-тина минути за загрявка
Махни по 1 упражнение от гърди, 2 от бицепс, 1 от трицепс, 1 от рамо! Иначе е твърде вероятно да претренираш! Краката ги тренирай по 1 път в седмицата! Ми толкоз от мен :wink:
Амиа,ако махна едното упражнение за гърди са ми малко ,така са ми доволно добре.
Добавих инфо.
Заради упражненията ли мога да претренирам или заради подрдбата на програмата?
28.03.06
14:20
Ми да ти кажа според мен Наи добре да махнеш по едно упражнение от рацете и само един вапрос.Два пъти крака в седмицата не е удачмо според мене защото другите МГ са по веднъж.И те може да изостанат.За разлика от краката.
28.03.06
15:16
[quote author=“NETP”]Ми да ти кажа според мен Наи добре да махнеш по едно упражнение от рацете и само един вапрос.Два пъти крака в седмицата не е удачмо според мене защото другите МГ са по веднъж.И те може да изостанат.За разлика от краката.
М да ,ама аз краката досега не съм ги тренирал с тежести и наваксвам.
А понеже е нова програмата утре в сряда ще видя за ръцете дали са ми много четири упражнения.Също ще видя дали ще мога да тренирам краката два дни.
02.04.06
21:22
ами гьрбьт :?: за бицепс прави 1то упр. с щанга
02.04.06
22:25
Задължително ли е едното да е с щанга?
02.04.06
23:16
Според мен махни тия напади и сложи бедрено разгъване. И 10-те минути на колелото ги прави преди всяка тренировка.
02.04.06
23:35
Бедрено разгъване ,ама като е у нас тренировката??
[quote author=“gmilev”]както вика митьо крека
това е все едно да пиеш сам ? :lol:
Това не го разбрах???
Обединих ти поста.
manson
03.04.06
22:44
Ми незнам, но тия напади не стават за маса. Ако искаш сила можеш да ги правиш.
Ми незнам, но тия напади не стават за маса. Ако искаш сила можеш да ги правиш.
Би ли се обосновал, защо нападите да не стават за маса, а бедрените разгъвания да стават?
Nask0`, нападите са по - добро упражнение от разгъванията, прави си ги спокойно.
03.04.06
23:33
[quote author=”Петко К”]
Би ли се обосновал, защо нападите да не стават за маса, а бедрените разгъвания да стават?
Nask0`, нападите са по - добро упражнение от разгъванията, прави си ги спокойно.
“Нападите са добро упражнение за силата на бедрата. Това е основната им функция. Затова обикновено се препоръчват на среднонапреднали и напреднали билдери.”
“Бедрените разгъвания могат да се използват и за маса, и за релеф на четириглавите бедрени мускули. Препоръчително е да ги включите в тренировката си, независимо от нивото си на развитие.”
Това са цитати от сайта.
Само дето отделни упражнения за маса, сила и релеф не съществуват. Всичко зависи от интензивността (тежестите) и хранителния режим. Аки искам, мога да тренирам за сила на бедреното разгъване, ако искам мога да правя напади по 12 повторения в серия и да качвам маса, а ако искам мога да правя по 3 повторения клек и да правя релеф (както в момента).
Освен това, нападите са комплексно упражнение, докато бедреного разгъване е изолирано.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече