Хиперекстензии?

28.03.06
12:34

http://www.bb-team.org/exercise/000053.php

Вчера за 2-ри път в мойта Бб кариера правих “хиперекстензии”.И усетих едно натоварване.Тъй като аз имам малко коремче и паласки,усетих натоварване в задната час на кръста много голямо натоварване.И се чудя от това нещо дали ще ми порастнат паласките,а аз не искам това да стане.Както знаете не трябва да се правят упражнения за паласки,те се свалят само с диета и кардио.

happy666

29.03.06
12:19

според мен няма упражнение с което да ти пораснат “паласките”  :lol:

29.03.06
15:10

[quote author=“happy666”]според мен няма упражнение с което да ти пораснат “паласките”  :lol:

О,има,има :lol: Бира и чипс :lol: Серизно ако си решил да махаш паласки с хиперекстензии,трудно ще стане.обликвусите/мускулитепод паласките/ подават на разтеж от тежките движения като тягата и клека,защото са едни от тези които балансират.За да не растат толкова никога не прави упр.за тях с тежест.Вместо хиперекстензии,за тях прави на същия уред странични преси

29.03.06
17:00

Не работата е там че аз въобще не правя никви упражнения за тях,просто усетих натоварване в тази част и заради това питам ако примерно продължавам да правя хиперекстензии дали ще порастанат повече.Шот аз не искам да растат,специално за тази час се маха само с кардио.

NETP

29.03.06
17:07

Споко.Няма да пораснат.Повече:).Хиперекстензиите са много добро упражнение.Просто ги прави в пълна амплитуда.Според мен в това е проблема.В началото аз не ги правех в пална и ме болеше кадето и тебе.След като почнах да ги правя както трябва се оправих.

29.03.06
17:53

Много са добри за разгрявка. Ако ги правиш с пълна амплитуда (почти 180 градуса) най-много мускулна треска да имаш.

29.03.06
23:03

Благодаря ви много момчета.Обаче сега като се замислих, аз съм ги правил погрешно.Навеждах се повече и се изправях повече.Вече разбирам защо съм се товарил толкова много около кръста.

31.03.06
11:28

[quote author=“NETP”]Споко.Няма да пораснат.Повече:).Хиперекстензиите са много добро упражнение.Просто ги прави в пълна амплитуда.Според мен в това е проблема.В началото аз не ги правех в пална и ме болеше кадето и тебе.След като почнах да ги правя както трябва се оправих.

Понякога се учудвам като ти гледам постовете,как бързо решаваш кое упражнение и коя програма е добра.Хиперекстензията когато се прави за еректора се прави с много малка амплитуда за да работи основно той.Колкото по голяма е амплитудата упражнението става за задната група на бедрата и глутеуса.Паласките са проблем на упр.за корема и диетата

31.03.06
12:51

[quote author=”Миле”][quote author=“NETP”]Споко.Няма да пораснат.Повече:).Хиперекстензиите са много добро упражнение.Просто ги прави в пълна амплитуда.Според мен в това е проблема.В началото аз не ги правех в пална и ме болеше кадето и тебе.След като почнах да ги правя както трябва се оправих.

Понякога се учудвам като ти гледам постовете,как бързо решаваш кое упражнение и коя програма е добра.Хиперекстензията когато се прави за еректора се прави с много малка амплитуда за да работи основно той.Колкото по голяма е амплитудата упражнението става за задната група на бедрата и глутеуса.Паласките са проблем на упр.за корема и диетата

абе кви хиперстензии ве
тва е женско упражнение бе
за нас тягата е най-удачна

31.03.06
16:32

И тяга правя.Но също така това упражнение не трябва да се избягва.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1