30.03.06
00:07
Започва сезона за чистене на МАЗНИНИТЕ и значи искам да ви попитам кой продукт да си взема до 50 лв намислил съм си няколко
ето ги и тях
1-Super Cuts-Universal
2-Termo-X-Scitec
3-Super Fat Burner
4-Mega Fat Burner-MLO
5-L-carnitine-(не съм се прял на марка за сега)
продукта който ще закупя ще бъде комбиниран с кленбутерол
според вас от кой продукт има най голяма сметка и най голям ефект ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим1-Super Cuts-Universal , че не знам няма ли да дойде множко термогенен бърнър с клен
30.03.06
00:16
не мисля искам да се изчистя напълно
ти пил ли си го Супер кътс и имаше ли ефект за да не се набивам с пари излишно
Да пил съм го от началото на приема до края с 4кг бях по лек, ама не спазвах НВД като хората.
А клен + повечко гуарана(кофеин) ще ти дойде много, аз като пиех клена спрях кафетата.
30.03.06
00:21
а по колко се приемат на ден щот съм с малко ограничени финанси :(
30.03.06
13:07
май излиза доста скъпо и кат гледам май ще го карам на л-карнитин + кофейн+кленбутерол
или бъкрам ?
За тез пари можеш да си вземеш л-карнетин и фет бърнар(И 2-та продукта на НУтрим)и даже ше ти останат 10 лв.
30.03.06
17:56
ми мисля да си взема само л-карнитин на скайтек
Scitec - MegaCarni-X - 60 капсули по 1г - 40 лeвa ма незнам дали това е чист л-карнитин
и знаете ли каде мога да го намеря в софия ?
Scitec - MegaCarni-X незнам ...
Обаче днес ходих до магазина на Пиротска и имаха Super Cuts 3 цената беше 55-56лв не помна ...
Аз лично веднага като си взема парите си взимам ...
31.03.06
20:04
Super Cuts 3 130 табл. 49.90lv
31.03.06
23:40
ми малко скъпо ще ми излезе за 21 дена 50 лв
за карнитина на Скайтек нищо ли не можете да ми кажете ?
31.03.06
23:41
[quote author=“Lenks”]Каде е толко ?
На пиротска е 55-6 ....
Днес бях там 49,90лв му е цената!
Е тогава защо продавача ми каза толко много добре си спомням ...
Един такъв яко тренирал ,не онази жената ...
02.04.06
22:09
[quote author=“Lenks”]Е тогава защо продавача ми каза толко много добре си спомням ...
Един такъв яко тренирал ,не онази жената ...
Аз ти казвам каква цена му бяха сложили,поисках на Деси да го видя и толкова пишеше 49,90лв,а и на друго място съм го гледал толкова,в сайта съцо пише колко е!
Eми виж сега няма да спориме за глупости просто ти казвам каквото ми каза продавача знам ,че на сайта им пише 49.90 най-горе е в листа с бърнари ...
Иначе взех си Карнитин на Биофит забелязах ,че мирише по по различен начин от този на JC Nutrition някакъкси каточели льха повече на аптека т.е. по различно е :) Искам да питам това нормално ли е се си мислия ,че продукт направен от 1 съставка трябва да мирише еднакво на която и ще фирма да е ...
02.04.06
22:44
Л-карнитина на BioFit е един от най-добрите,определено си заслужава,приятелката ми пие от него и е доста доволна,аз пак си взех Ацетил-Л-Карнитин на тази фирма и го почвам след 4 дена!
02.04.06
22:50
На БиоФит трябва да мирише “по-правилно” от колкото на ДжК.
П.П. Не се карайте за глупости момчета :wink:
Еми не знам ...
Като пиех онзи се усещаше лек прилив на повече енергия ...
С този вчера като тренирах нищо не усетих днес не съм тренирал защото трябваше да прекопая градината на вилата :)...
02.04.06
23:00
[quote author=“Lenks”]Еми не знам ...
С този вчера като тренирах нищо не усетих днес не съм тренирал защото трябваше да прекопая градината на вилата :)...
Добро кардио :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote author=“energymax”][quote author=“Lenks”]Еми не знам ...
Добро кардио :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Хахаха може да се каже :)
Обаче тая година за пръв път я прекопах за около 2:30 без да почивам или да се измора чак толкова колко миналата есен например ... Е се пак преди да почна си пих карнитина и бърнара :)
03.04.06
11:38
А BioFit имат ли някакъв сайт,за да им разгледам продуктите?ако може да ми го постне някой :) мерси :)
03.04.06
11:49
[quote author=“July_morning”]А BioFit имат ли някакъв сайт,за да им разгледам продуктите?ако може да ми го постне някой :) мерси :)
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=6709
виж може да го има!
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече