Kaрдио-Кофички

13.04.06
19:15

Въпроса ми може да е малко тъп,но аз ще го задам.Нали трябва все пак по-напредналите да помагат на начинаещите :wink: Та преди на ходя да тичам мога ли да правя 3 серий кофички и 3 серий набирания или не е препоръчително щот май нещо такова съм чувал.Не че все пак не ги правя тея серий де. :wink:

13.04.06
19:30

Още по-добре е да правиш кофички и набирания преди тичане,но не ги прави всеки ден все пак мускула трябва да си почива.2-3 пъти на седмица е достатъчно даже май е доста.

13.04.06
19:49

Това исках да чуя аз винаги съм ги правил преди тичане ма все пак да се уверя че може да се правят.А за преумората 2-3 пъти в седмицата според мене е добре.

13.04.06
20:04

Ако искаш да растеш и изобщо да трупаш мускулна маса и да се развиваш, не повече от един път седмично.

13.04.06
21:38

Ми аз искам предимно да сваля шкембето каквото и да ми коства това а след това тепърва ще мисля за мусколна маса.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1