14.04.06
20:50
Какво ползвате за намаляване на теглото?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
3-4 вида различни фат бърнъри и все повече се убеждавам, че диетата му е майката ;) и кардиото
Тъи като съм нов в този спорт и чета само от някакви стари книжки бих искал да ви попитам какво е:
НВД?
Кардио?
И ако може някои саичета на фирми за хранителни добавки защото знам само този на биогейм. :?
14.04.06
23:37
засега съм на диета,кардио,Л-карнитин(последните 10 дена на Ацетил-Л-Карнитин),фат бърнер,зелен чаи,Още 7 дена,след това мисля 30 дена на кленбутерол,и след него 30 дена на Xenadrine NRG!
Подходяща НВД,Кардио и Клен вършат чудеса...като кардиото и НВД са в основата на всичко и без тях не може да очаквате някакви кой знае какви резултати
16.04.06
00:49
[quote author=“Lenks”]В момента L-Carnitine и Super Cuts 3
Доволен ли си от Super Cuts 3,или по точно казано от комбинацията?
[quote author=“energymax”][quote author=“Lenks”]В момента L-Carnitine и Super Cuts 3
Доволен ли си от Super Cuts 3,или по точно казано от комбинацията?
Аз от днеска почнах (т.е. от вчера) :)
Ако искаш след 1 седмица ще ти кажа :)
16.04.06
00:58
ОК, няма проблем,какъв е Л-карнитина(коя фирма)?
Biofit
16.04.06
13:47
Biofit
Тва е истината а Ацетил-Л-карнитина им е още по добър!
Трии си 2-ните постове
ASTOR
22.04.06
16:52
Почвам това,надявам се да има ефект! :lol: :lol: :lol:
http://img209.imageshack.us/img209/9889/1998dx.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/3227/2010ik.jpg
п.п.Малко е некачествена снимката,но като за телефон и вечер мисля че се вижда какво е!
Един страничен въпрос - Взех си Super Cuts 3 наскоро (никога не съм ги опитвал) и честно казано хаповете ми изглеждат странни - пресирани гранули с вид който мога да сравня само с ...храна за хамстери. :? Поръчах ги от bodybuilding.com така че би трябвало да са истински ама да попитам за всеки случай. Taka ли си изглеждат или са ми продали.. кюспе някакво? :lol:
Еми щом е за каузата ше се мъчим! мерси за отговора. 8)
Иначе по темата- решил съм да чистя много радикално понеже нещата тръгнаха доста мазно тая зима. Взех си следната комбинация за целта
Universal Super Cuts 3, 130 Tablets
Eclipse 2000 Deluxe Chitosan
NOW L-Carnitine
Карнитина го пия заедно със Супер Кътс-а 1/2 капсули преди тренировка и вечер. Получават се 2200мг на ден.
Започнах с тренировки и Л-карнитин ,но ефект се появи чак след като преминах и на НВД.Без диета всичко е загуба на време и пари.
Ползвам карнитин и клен,след това бърнъри и така ще ги редувам пък да видим.
14.05.06
11:24
искам само да попитам тоя кленбутерол нее ли мн вреден за сърцето поради страничните ефекти ?
14.05.06
13:36
[quote author=“JiVk0”]искам само да попитам тоя кленбутерол нее ли мн вреден за сърцето поради страничните ефекти ?
Чети тука - http://www.gohard.org/forum/viewtopic.php?t=96
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече