Гаф по време на фитнес

Прескочи до:

13.09.06
13:34

Преди около седмица идва един във фитнеса и се засича с негов приятел и почва да му разправя цитирам: “малйй от 6 месеца не съм тренирал, направо целата маса я нема(верно беше само сланини)... само татуировките са ми останали... ааа не спирам секви кокаини и уискита, почвам яко хормончета, диетки та да се оправа малко...” Същия викаше по време на изпълнението на упражненията и на 1 тренировка направи всички възможни упр. със свободни тежести за 10 минути и си тръгна. Яко беше смешен :mrgreen:

13.09.06
13:58

Че кой  не си е късал гащите при клекове или тяга.Аз при тяга си цепнах любимите сини гащета  :cry:  :cry:  :cry: добре,че боздугана не изкочи да стресне ората у залата  :lol:  :lol:  :lol:
иначе гафове колкото искаш у нашата зала.Един пич преди идваше на тренировки с обувки (официални) и с бяла риза и черен панталон  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
Преди около месец дойдоха две момчета да тренират.Сигурно имаха 13-14 год.Доста дребнички и хилави.Едното седна на лежанката и си сложи 20 кг тежест (2х10) .Въпросния пич не можеше да я изтласка тая тежест и партнера му трябваше да я повдигне.След като я взе щангата му падна на гърдите и там си остана,а тоя другия пич седеше и му се смееше  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Скрипеца в нашия фитнес въжето му е някво такова скапано и закача. И веднъж както си помпам аз трицепса и въжето ми се закачи за тениската. И така няколко повторения тениската ми се движи заедно с въжето. После едвам я махнах. :) Нищо по - сериозно или смешно.

13.09.06
16:02

в наща зала гайките на кривия лост са метални та навивам си аз и я засилвам да се върти повече ама се загледах на някъде и фрассс на 2 места ме поряза !!! пък нито е наточвана нито нещо  :lol:  :o

SI

13.09.06
16:52

Аз на два пти съм гепил вода на колегите от фитнеса.
Ама това не е кой-знае какво.
Имам една случка с бягаща пътека.
Та бягам си аз, бягам си, по едно време намалявам скоростта, за да слизам, и се заговарям с един приятел, и в един момент изключвам че трябва да повървя за да свикна с инерцията, и направо слизам от пътеката, а тя още в движение и леле как не се изсипах заедно с нея незнам. Едвам се задържах, и добре че имаше само още един пич в залата освен приятелчето. Това става в 11 вечерта.

06.11.06
21:10

Преди около месец, когато поднових тренировките, отивам на първата тренировка и си викам дай да не се преобувам по къси гащи, и без това ще правя гръб, ще си карам по дънки те и без това не са тесни. :) всичко вървеше добре но дойде време за мъртвата тяга, вдигам си аз и усещам че нещо се къса, помислих си че е коланът на залата обаче уви - беше коланът на дънките ми, а те ми бяха широки и почнаха постоянно да се изсулват :lol: прекратих тренировката и всичко и не ме питайте как съм ходил до спирката и после в рейса :oops:  :x Наскоро пак проблем с дънките - тръгвам да ги обличам след трен. и гледам две от зъбчетата на ципа се скъсали ама точно по средата, не може да се вдигне никак и докато се прибера си държах раницата отпред :x

_ZOB_DOG_

06.11.06
21:21

Един приятел (ся бачка в залата като касиер) ми разправя оня ден като го срещнах да ми даде малко зоб, че отивал да му леят куршум защото Пътеката в залата предния ден гръмнала под краката му както си търчал и маратонките му бяха доста обгорели. Яко ама яко смях падна артик, яко сеир станало. А шефа на следващия “уж” я опрайл, ама мене тва не ме интересува щото нямам намерение да я ползвам тъй като същия човек (шефа) правеше покрива на залата и сега всеки път като вали слага парцали по земята и огледалата щото здраво тече отвсякъде и тази вода нз дали влияе на огледалата (те не са точно стъклени) ама стават все по криви и по криви след всеки дъжд.  :lol:

JD

07.11.06
00:34

Няколко пъти щангата ми пада на гърдите защото тренирам сам и все уж още едно мога ама човек трябва да има спирка, та няколко пъти по 90тина кила като ме затиснат, не мога да я бутна в ляво или дясно защото ще ми прищипе ръцете, та се налага да я бутам през целия ми гръден кош, интересно когато  мине  над корема няма проблем  :lol:  след това се изправям седнал и я дигам от краката, та беше сложно докато му фана цаката, сега е по-лесно  :lol:  трябва да се снимам след това на какво ми приличат гърдите. Случвало се е да правя раменни преси и забравям да сложа стоперите, в един момент тежеста почва да се мести с нея и баланса и в един момент.... !!..всичко се изстрелва  :lol:

morphey

07.11.06
10:15

За гафове има но повечето са весели историй.
Аз тренирам в собствена зала (мазе ) и то е на такова място че всяка тренировка представлява пряк интерес за целия жилищен квартал.
Първо никой не знаеше че вдигам щанги ( то не ми и личеше де) и всички се чудеха какви са тия работи
1 имах само касетофон с 2или теи касети стара чалга от типа на Тигре Тигре и Куцо магарена всичкото от горе имах и касетка с ‘’рап” парчета на шамара (още ме е срам затова) и от мазето се чуваха съответните песни и викове от рода на” Яж ми к.ра”
Хвани го ле!!! (лоста )
Изобщо цареше всеобща радост в квартала ни.
Най-фрапиращо беше когато един улигофрен мъкнеше с него приятелката си и още 5-6 нейни дружки и цялата тази процесия влизаме в мазето при което те си седят кротко и слушат чалгията а ние пак викаме и псуваме при което съседите в полседствие ме обвиняват че съм превърнал мазето в публичен дом.(стига толкова подробности за тази работа )
Срещу нас живее един бивш щангист -той ми даде 2Х25кг-ма тежести и 1 олимпийски лост -та от него чух следната мисъл
“Барнеш ли веднъж щанга и пут.а цял живот не ги оставяш -в краен случай путк.та.”
Няма да ви разпарвям за дървения скрипец който бях направил...не е за разправяне
Междудругото като влезеш в стаяте където тренирам първото което се вижда е една колекция от бутилки уиски за жалост празни -много надъхващо
Има още доста случки ако се сетя някоя ще пиша пак

07.11.06
17:47

аз съм още новобранец в фитнеса, ама при мене се случи това: слагам тежести за лежанката, и слагам на едното 20кг. и докато сложа и от другата страна, тва като падна... малее, сички нестръхнаха и ме гледат (а то понеже е малко растоянието м/у колоните дето се слага щангата и аз не обърнах внимание)  :lol:  :P :?

11.11.06
08:30

Моята най-голяма изцепка беше когато правя трицепс ... Влизат един фр и приятелката му в фитнеса да ме викнат за малко и за през тва време правя лег с тесен хват ... Нещо ме разконцентрираха и не можах да сложа щангата горе и едната страна падна на земята и сичките тежести се исипаха ... После другата страна падна и там тежестите се исипаха и беше много смях ... После малко ме болеше китката ама  :roll:  :lol:

13.11.06
11:47

Мойта изцепка е във Виена....Седя си аз във фитнеса и правя трицепс на лежанката, ама с обратен захват....се едно ако го знаете упражнението се сещате че без помощ е малко тегаво  :roll: ....та гледам аз някъв, турчин беше....и му викам на немски “комшо, ела ми помогнеш” и той ми вика “не мерси” и седи и ме гледа аххаха а аз вече съм на 3та серия издъхвам и тоя ми вика не мерси хахаха .... е се пак ми помогна де ама докато загреее  :evil:  ......до къде водят чуждите езици.....  :lol:  :lol:  :lol:

IceMan

07.12.06
14:08

При мен гафовете са изобилие...чудя се от каде да почна...

-един път ми звънна телефона а аз даржах 15 кг тежест в ръцете си а до мен имаше момиче на 16 год ...което не може да ги издържи тези килца  ...и аз и ги метнах тя ги хвана но...по ирония на съдбата ги изпусна паднаха на земята а аз си говоря по телефона (доста егоистична постъпка)

един ден си бърках протеиновия шейк обаче съм забравил да завинтя капачката на шишето и какво да стане минава едно красиво момиче покрай мен и капачка литна а протеина заля момичето като топъл душ :)

веднъж когато дигах от лег трябваше да ме пазят две момичета и едната леко повдигна едната страна на лоста аз се наклоних и щангата фракна на другата страна ...от тогава доверие на момиче нямам !

и както винаги куриозните фентъзита с вода !


пия аз вода и един приятел дига мъртва тяга  но той много крещи гокато дига ....и както си пия вода той се изкрещя “ауууууааааййййхххх” и аз се спуках от смях ...и изплюх водата в лицето на едно момче с което го обсъждахме

и най смешното от всичко бях си купил кекс мляко боза банани и кроасани ...и утивам на фитнес ...поздравяваме се с билдърите ...и инструктора ме пита ” ти за целия фитнес ли си донесал храна бе”
и аз отговарям следното
- не просто баща ми ме изгони от нас и мисля от днес да живея тука

след което всички се спукаха от смях а аз ... едва зацепих каква глупост казах...след тренировката ми изядох апсолютно цялата храна обаче забравих че имам да правя долна част напънах се да дигам с пълният корем и избълвах храната нявсякаде по лежанката повръщаното заля цялата зала дори човекът който ме пазеше ;)

това са моите историй скоро може да постна още .... за сега толкова надявам се да сте се хилили докато четете идиотските ми гафове :)

07.12.06
17:18

-носкоро един младеж слабичък на около 17-18 гд правеше скотово с дъмбел...но това не беше обикновен дъмбел а с 40 кг... напрактика той и един негов приятел с сто зора взимаха дъмбела и онзи треперейки го пускаша 2-3 см и “сгъваше”... това не беше смешно ами направо трагично
-влиза едно момче в залата , което в последствие се оказа на 14! години и пита- абе от къде тука мога да си взема химия?  :shock:

-влизат две баби в залата и едната се очудва страшно много и вика “Абе момче тука ли е сладкарницата?” :shock: мене ми стана адски смешно и и отговорих - “Не не тука е дискотеката”, оная вика “Ааа добре”

protein

09.12.06
00:08

Моя гаф е яко смотан  :D Бех се наял много яко с някакъв Боб дето майика ми беше зготвила ама тва беше одавна и тои боба някякъв червен пипер има... в него и пих и много вода и отивам в залата с един приятел и почваме да правиме Тяга... и права аз последна серия 1 повторение с МАХ тежест и пускам и почвам да си говора с него и ми идва една оригня и резз оригвам се аз и усещам че тръгва вода то корема ми и затварям си устата и потича боб от носа ми... и той къвто е червен моя приятел си помисли че ми тече кръв че нещо ми е станало от тягата и припадна... Голяма суматоха стана там сички се изплашиха и после като разбраха за кво става въпрос се сцепихме от смях... Представате ли си колко бях изял...

09.12.06
00:35

преди има няма 6 месеца идва в фитнеса някакво момиченце на ~14 и пита дедката дето събира парите:
“Искам да си купя анаболи” ,а дедката я пита: “За какво са ти? ” ,а тя: “Един съоченик ми каза да му купя....ъъ...аахх..мм брат ми иска да му купя ...” мънка мънка и понеже аз и още един почнахме да я бъзикаме , момичетоизбяга почти разплакана  :D

15.12.06
01:14

Веднъж ми се наложи да проведа един разговор в залата и както си обикалям из нея реших да седна на римското столче, че даже и си лигнах в последствие точно като за коремна преса. Тук идва забавното, понеже малко си дръпнах краката и те ми се озоваха над главата. Как се сгънах, само аз си знам :roll:

Мнението беше редактирано от Sonse на 23.05.07 17:48.

Stan4y

15.12.06
09:24

Ми нямам много ама... Бях седна на калф за прасец и последната серия съм сложил 35 кила и права си ги аз с последни сили и забравям да сложа там ръчката дето го държи на 1 положение и отпускам си краката баам като падна естествено отекна май и в боксовата зала... Докато ги дигна тия кила и то супер неудобно се изпотих... Повече от колкото след кардио  :lol:

15.12.06
18:02

Отивам аз на тренировка вечерта, а то в нашата малка зала (има-няма 100кв.м.) имаше поне 50 човека и не само прозорците, ами и дисковете и лостовете бяха изпотени, да не кажа подгизнали. :D Започвам си аз клека, нареждам 100 килограма и излизам с бодра стъпка, обаче аз нали съм висок и доста се разклащам и навеждам от единия крак на другия, изведнъж като се изсипа от лявата страна 15-ката, опитах се да се наклоня надясно за да балансирам центъра на тежестта обаче дотогава се изсипа другата 15-ка и след нея лявата 25-ца и другата 25-ца :lol:  :D :lol: някакъв зевзек отстрани вика: “ей това е нов бърз начин за разтоварване на щанга”  :D оттогава почнах винаги да слагам гривните отстрани :)

19.12.06
16:25

в залата има един, който дига със зимни ръкавици  :shock:
Не е топло наистина ама и чак толкова студеено да е ..

19.12.06
17:33

[quote author=“Ayo”]в залата има един, който дига със зимни ръкавици  :shock:
Не е топло наистина ама и чак толкова студеено да е ..

Тва може да е щот му правят рани гирите/щангите ;)

morphey

19.12.06
22:12

[quote author=“northshore`”][quote author=“Ayo”]в залата има един, който дига със зимни ръкавици  :shock:
Не е топло наистина ама и чак толкова студеено да е ..

Тва може да е щот му правят рани гирите/щангите ;)

Е чак пък да му правят рани ,какви са тия аристократични ръчици.....

19.12.06
22:49

[quote author=“morphey”][quote author=“northshore`”][quote author=“Ayo”]в залата има един, който дига със зимни ръкавици  :shock:
Не е топло наистина ама и чак толкова студеено да е ..

Тва може да е щот му правят рани гирите/щангите ;)

Е чак пък да му правят рани ,какви са тия аристократични ръчици.....

Хора всякакви ;)

23.12.06
11:03

http://www.vbox7.com/play:899b65ec

Ето малко гафове... - кофти гледка.

23.12.06
11:23

[quote author=“NRG52”]http://www.vbox7.com/play:899b65ec

Ето малко гафове... - кофти гледка.

Хахахх изрудско  :lol:

23.12.06
22:50

ааааа онова с боба с червения пипер направо ме съсипа.Разбих се от смях.Както и за оня пич дето олял момичето с незатворена бутилка шейк.  :lol:
Ама мазата дето царяло всеобща радост в квартала беше луда  :lol:  :lol:  :lol:
Аз не мога да се похваля с такива истории баш ,ама си спомням един път влиза един от нашенските катили и всички в залата крещят-кой тяга,кой клек,всеки реве.Прозорците се тресат.Музиката чак едвам се чува.И оня маняк идва и крещи “Ей ,кво викате всички,тва да не ви е родилен дом”  :lol:

IceMan

24.12.06
17:09

правя скотово с  лост и  от голямата тежест като се напънах и се изпърдях ама така силно че на втори етаж на сградата ме чуха...
-после ...защото ме хвана лигнята ....започнах да пища като дигах “ааайййгхх аииййййгшшш айииигшшю ” и идва един човек от трети етаж на сградата и пита “какво става тука бе” и шефката ми се скара яко :D но пък беше смешно  само Sonse знае какво причинавят крясъците на батко IceMan :) хахаха :) ритъм спорт град кюстендил -фитнес и театър ;)

25.12.06
22:24

[quote author=“northshore`”][quote author=“NRG52”]http://www.vbox7.com/play:899b65ec

Ето малко гафове... - кофти гледка.

Хахахх изрудско  :lol:

ах,тия с лежанките особено силно ме съмнява че са се отървали невредими  :o :lol:

05.01.07
16:20

преди един месец, на лежанката съм и дигам с тесен хват. И викам на моя да ми държи и уш държи човека ама си говори там с едни др. И по едно време накрая наклоних на ляво щангата и Туп - Туп - Туп сички тежести от ляво, по сле натежават от другата страна и пак Туп - Туп - Туп !  :lol:
Малеее сички хора ни гледат и се смеят, а аз викам каде си бреее  :twisted:  :lol:  :lol:

Владимир Недков

06.01.07
04:35

Преди 2 години си бях взел 1 чувал гаден соев протеин и го пиех като нощен. Една вечер ми се налага да бачкам до късно, минавам и си купувал кока кола. Сядам аз пред компютъра, отвивам капачката и пия 100 мл на екс. В този момент ми идва гениалната идея да съчетая полезното с приятното. Изсипвам протеина на 1 листче (40 гр 90%), сгъвам и го пресипвам 10 мин нежно в шишето от 500 мл. Бавно затварям капачката и друсам докато ми отмалее рамото. Нетърпеливо развивам капачката и... тя се изстреля, а с нея и 200 гр протеинови топченца по цялата стая и тавана включително. Най-кофти ефекта бе, че като понечиш да отлепиш топче, то се пука и сухата смес се изсипва на снежинки навсякъде, като в ядрена зима. Чистих 2 дни. После поумнях =>> CO2 + Soy Protein = Hiroshima

06.01.07
12:28

Оня ден един ентусиаст запали цигара направо в залата  :shock: 
добре че му направиха забележка да излезе

Един друг пък влиза в залата изпърдява се (залата е малка) и излиза отгоре на това затваря и вратата. интресното тук е дойде изпърдя се и излезе  :x

Иначе за ръкавиците да кажа че гледам го коментирате стара дума за зимни. съмнявам се толкова да не може да си вземе нормални

icinkyyy

14.01.07
10:55

ХАхаха и аз се сетих за един гаф.Един приятел си прави пътечка и по едно време като падна и го вавлече назад , и отзад имаше един контакт и го счупи и малко си ужулу ръката.Па точно с/у пътечката момичетата си въртят  8)

14.01.07
11:13

Още не мога да повярвам, че се събудих на лежанката в 6.30 тази сутрин!!!
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

14.01.07
20:16

[quote author=“Voyager”]Още не мога да повярвам, че се събудих на лежанката в 6.30 тази сутрин!!!
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Така се ражда шампиона

14.01.07
21:29

мне, така се претренира :”)

18.01.07
20:15

http://www.metacafe.com/w/264607/ някой да е бил свидетел на подобен гаф  :lol:

18.01.07
20:23

Днес един разбирач в залата ни обясни как арнолд никога през живота си не е ползвал АС !
Ето я и историята :
Арнолд още като дете на 3 години влязъл за първи път в залата и започнал да тренира . Докато станал на 10 вече бил супер по-висок от наборите си, направо бил мутант за възрастта си  и имал към 50 ръка естествено ! Така си тренирал терминатора докато станал на години за състезание, а там само се явил и ги размазал всичките  :lol:

18.01.07
20:30

[quote author=“Ayo”]Днес един разбирач в залата ни обясни как арнолд никога през живота си не е ползвал АС !
Ето я и историята :
Арнолд още като дете на 3 години влязъл за първи път в залата и започнал да тренира . Докато станал на 10 вече бил супер по-висок от наборите си, направо бил мутант за възрастта си  и имал към 50 ръка естествено ! Така си тренирал терминатора докато станал на години за състезание, а там само се явил и ги размазал всичките  :lol:

Всичко съм чувал,но това вече е.....:lol:  :lol:  :lol: !Аман от разбирачи  :evil:

Sparxter

19.01.07
01:51

[quote author=“Ayo”]Един друг пък влиза в залата изпърдява се (залата е малка) и излиза отгоре на това затваря и вратата. интресното тук е дойде изпърдя се и излезе :x

E не не мога!!! :lol:  :lol: Това направо ме разплака от смях!! Треса се направо и се хиля като олигофрен в 2 през нощта! :lol:  :lol:  :lol: Няма такъв изруд като лирическия герой от цитата ей!!!!! :lol:  :lol:  :lol:

22.01.07
00:18

Открили нова зала в града и аз тръгвам да я търся из етажите на някакъв запустял блок.Из коридорите - спринцовки,презервативи,кучешки лайна и такива ми ти работи.Аз съм съм късо постриган с кубинки и черно кожено яке(като скинар), и в един момент гледам някаква хубавичка врата и от нея се чува шум.Аз си викам “Тук ще е !” Отварям вратата и гледам вътре 6-7 дядки пият чай и точно пред носа ми -надпис с размерите на билборд “БЪЛГАРСКА АНТИФАШИСКА ОРГАНИЦИЯ”. Тия ме изгледаха умно, и после ми казаха, че съм збъркал зградите, ама тръпката си беше голяма.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1