Vita Complex на Biotech витамини ли са?

17.04.06
21:07

И ако са витамини кои са по-добри тези или на Universal Daily Formula.
А и стават ли за мен на 14год съм.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

На 14 освен храна, вода и послушни родители друго не ти трябва.

17.04.06
22:10

[quote author=“manson”]На 14 освен храна, вода и послушни родители друго не ти трябва.

Само дето днешната младеж иска доста повече. Не че аз не спадам към нея.

18.04.06
19:49

На мен ми трябват некви 6пъти в седмицата тренирам и то по 1,30-2,00часа за въстановяване пък и това са витамини какво ми пречат,но съм съгласен с всички всеки има право на мнение.
Междудругото никой не ми отговори дали са витамини и ако да кой са по-добри.

18.04.06
19:59

Еми какво да ти кажа прятел-такова е.Ти ги питаш едно те си пишат съвсем друго.Щом човека иска витамини нека си вземе,аз не виждам какъв е проблема(все пак не пита за пакове).Какво като е на 14 аз още от първото ми влизане в залата си бях взел креатин и глутамин.И какво освен че станах неознаваем за 1месец 8) .А за Vitacomplex-a не съм сигурен,не съм го взимал,но мисля че това са витамини.Но може да си вземеш Daily Formula na Universal или Центрум.

18.04.06
20:24

[quote author=“Body_Builder”]Еми какво да ти кажа прятел-такова е.Ти ги питаш едно те си пишат съвсем друго.Щом човека иска витамини нека си вземе,аз не виждам какъв е проблема(все пак не пита за пакове).Какво като е на 14 аз още от първото ми влизане в залата си бях взел креатин и глутамин.И какво освен че станах неознаваем за 1месец 8) .А за Vitacomplex-a не съм сигурен,не съм го взимал,но мисля че това са витамини.Но може да си вземеш Daily Formula na Universal или Центрум.

Мерси много за отговора намерих из нета,че това са витамини ето линк: http://www.biotechnutrition.hu/ger/a.html
Там можеш да видиш какви витамини и по колко има и все пак,ако може да ми кажеш кои са по-добри Daily Formula или VitaComplex.

18.04.06
20:28

[quote author=“Dips”][quote author=“Body_Builder”]Еми какво да ти кажа прятел-такова е.Ти ги питаш едно те си пишат съвсем друго.Щом човека иска витамини нека си вземе,аз не виждам какъв е проблема(все пак не пита за пакове).Какво като е на 14 аз още от първото ми влизане в залата си бях взел креатин и глутамин.И какво освен че станах неознаваем за 1месец 8) .А за Vitacomplex-a не съм сигурен,не съм го взимал,но мисля че това са витамини.Но може да си вземеш Daily Formula na Universal или Центрум.

Мерси много за отговора намерих из нета,че това са витамини ето линк: http://www.biotechnutrition.hu/ger/a.html
Там можеш да видиш какви витамини и по колко има и все пак,ако може да ми кажеш кои са по-добри Daily Formula или VitaComplex.

Daily Formula колега

18.04.06
20:47

Прав си.Daily Formula са по добри.Тея на биотек имат много бедно съдържание.Чак чудно ми стана :shock:

18.04.06
21:01

Мерси за отговорите ще мина през Пиротска да си взема Daily Formula.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1