20.04.06
18:03
СТажа ми е 6 месеца
Новата ми програма, която шефа написа е
I
1. Полулег с щанга 4х8
2. От лег с дъмбели 4х8
3. Кофи 2х10
4. Преси с дъмбели от седеж 4х10 6
5. Вертолет 3х8
III
1. Хипер екстензии с тежест 3х15
2. Чук машина отгоре 4х8
3. Отдолу с тесен хват 4х8
4. Повдигане на рамената с щанга 4х8866
V
1. Сгъване с щанга 4х8866
2. Скотово с Z щанга 3х8
3. Сгъване в надхват с Z щанга 3х8
4. Френско с 1 дъмбел 4х8
5. Френско с 2 дъмбела от лег 3х8
6. Помпички 3х до отказ
Гледам преди всяка тренировка е писал да правя клек с щанга и пуловер. До сега правих така само клек и беше много добре. Искам при гърба да включа вертикален скрипец/набирания
Общо взето как ви се струва програмата
Според мен намали упражненията с по 1 както и сериите с по 1.За твоя стаж 4 упражнения са много , чуковете ги прави по добре със свободна тежест (не на машина).За сега толкова от мен.Нека и колегите изкажат мнение.
[quote author=“tuocs”]СТажа ми е 6 месеца
Новата ми програма, която шефа написа е
I
1. Полулег с щанга 4х8
2. От лег с дъмбели 4х8
3. Кофи 2х10
4. Преси с дъмбели от седеж 4х10 6
5. Вертолет 3х8
III
1. Хипер екстензии с тежест 3х15
2. Чук машина отгоре 4х8
3. Отдолу с тесен хват 4х8
4. Повдигане на рамената с щанга 4х8866
V
1. Сгъване с щанга 4х8866
2. Скотово с Z щанга 3х8
3. Сгъване в надхват с Z щанга 3х8
4. Френско с 1 дъмбел 4х8
5. Френско с 2 дъмбела от лег 3х8
6. Помпички 3х до отказ
Гледам преди всяка тренировка е писал да правя клек с щанга и пуловер. До сега правих така само клек и беше много добре. Искам при гърба да включа вертикален скрипец/набирания
Общо взето как ви се струва програмата
Здравеи незнам как ти се чувстващ но след двете френски надали ще имаш сила за помпи и може да прехварлиш неволно натоварването кам гърдите.може да го вмакнеш междо тях.
друго за гръб правиш почти колкото за трицепс а разликата в двата мускула е доста голяма.
и ако искаш ръката да ти порасне започни с трецепса след това бицепс.
Основното което искам да дабавя е ЧЕ ГРЕШНА ПРОГРАМА НЯМА.и най големия абсурд може да работи супер.
21.04.06
19:09
Кажете какво да махна от гърба за да сложа вертикален скрипец/набирания
[quote author=“tuocs”]Кажете какво да махна от гърба за да сложа вертикален скрипец/набирания
не махай нищо а набиранията да са ти първи.
хипера да ти е последно упр.за гръб
22.04.06
00:05
Не стават ли мното упражнения за гръб. А рамото как ви се струва. Програмата май е тежичка
За твоя стаж са ти много тея упражнения и има опасност да претренираш.Както казах в предишния ми пост махни по 1 упр. и по 1 серия.
22.04.06
09:24
[quote author=“Belov”]За твоя стаж са ти много тея упражнения и има опасност да претренираш.Както казах в предишния ми пост махни по 1 упр. и по 1 серия.
за рамо тея са много макс 3-4 по 3 серии
24.04.06
16:46
Днес правих първия ден - добре беше. Трябва да си подобря техниката с дъмбелите от лег. И добре ли е ако сменям през седмица полулега на лежанка с на машина. Искам акцента да бъде повече върху горните гърди, че те ми изостават.
24.04.06
16:49
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Belov”]За твоя стаж са ти много тея упражнения и има опасност да претренираш.Както казах в предишния ми пост махни по 1 упр. и по 1 серия.
за рамо тея са много макс 3-4 по 3 серии
Аз за рамо виждам 2 упражнения в програмата ми - в първия ден
А какво са помпичките
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече