Комбинация?!?

21.04.06
22:06

Здравейте хора, значи бях се надъхал да комбинирам протеин+глутамин+креатин, обаче кат им видях цените и са фанах за главата, нямам възмижност да заделя 120-150 лв. знам че качеството струва пари обаче кажете някаква друга комбинация за покачване на чиста ММ, а и да е по-евтинка.

Sportex

21.04.06
22:07

купи си само суроватъчно протеинче. Така е най-евтино.

21.04.06
22:16

[quote author=“MemphyS”]Здравейте хора, значи бях се надъхал да комбинирам протеин+глутамин+креатин, обаче кат им видях цените и са фанах за главата, нямам възмижност да заделя 120-150 лв. знам че качеството струва пари обаче кажете някаква друга комбинация за покачване на чиста ММ, а и да е по-евтинка.

Ако се довериш на български продукти ще ти излезе по евтино

21.04.06
23:43

А БГ добавките качествени ли са???
Само със сурватъчен ще има ли ефект???

21.04.06
23:47

П.С.
Ако добавя към сурватъчния Трибестан ще има ли ефект???

22.04.06
00:14

[quote author=“MemphyS”]П.С.

Ако си над 25г може и да усетиш нещо.
Аз съм на 22 и дотук съм направил 2цикъла с трибестан на Оптимум и грам ефект несъм усетил ;)

28.05.06
23:33

За да не отварям поредна тема,

ще питам в тази без да има връзка с предните публикации.

Ако имам 2 различни протеина - млечно-яйчен (който по-бавно се поглъща от организма) и суроватъчен (който четох че е по-лесно усвояем) и взема под предвид напътствията, че бавния се пие преди лягане, а бързия до 30мин след тренировка... то проблем ли е да пия двата едновременно (т.е в ден съответно след тренировка и преди лягане)?

HA

28.05.06
23:38

[quote author=”|Chosen|”]За да не отварям поредна тема,

Ако имам 2 различни протеина - млечно-яйчен (който по-бавно се поглъща от организма) и суроватъчен (който четох че е по-лесно усвояем) и взема под предвид напътствията, че бавния се пие преди лягане, а бързия до 30мин след тренировка... то проблем ли е да пия двата едновременно (т.е в ден съответно след тренировка и преди лягане)?

Пий ги както пише на опаковката.Не е правилно да ги смесваш.

28.05.06
23:38

[quote author=”|Chosen|”]За да не отварям поредна тема,

Не е много удачно,млечно-яйчния е подходящ за прием преди лягане и в нетр.дни.

28.05.06
23:43

[quote author=“MemphyS”]П.С.

Всичко е до организъм докато не пробваш няма да разбереш  :wink:

29.05.06
21:46

ако нямаш пари за хубави добавки си купи пилешки гърди и яйца вместо бг добавки - по изгодно и сигурно е какво ти влиза в стомаха  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1