21.04.06
22:06
Здравейте хора, значи бях се надъхал да комбинирам протеин+глутамин+креатин, обаче кат им видях цените и са фанах за главата, нямам възмижност да заделя 120-150 лв. знам че качеството струва пари обаче кажете някаква друга комбинация за покачване на чиста ММ, а и да е по-евтинка.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
21.04.06
22:07
купи си само суроватъчно протеинче. Така е най-евтино.
Ако се довериш на български продукти ще ти излезе по евтино
[quote author=“MemphyS”]П.С.
Ако добавя към сурватъчния Трибестан ще има ли ефект???
Ако си над 25г може и да усетиш нещо.
Аз съм на 22 и дотук съм направил 2цикъла с трибестан на Оптимум и грам ефект несъм усетил ;)
За да не отварям поредна тема,
ще питам в тази без да има връзка с предните публикации.
Ако имам 2 различни протеина - млечно-яйчен (който по-бавно се поглъща от организма) и суроватъчен (който четох че е по-лесно усвояем) и взема под предвид напътствията, че бавния се пие преди лягане, а бързия до 30мин след тренировка... то проблем ли е да пия двата едновременно (т.е в ден съответно след тренировка и преди лягане)?
28.05.06
23:38
[quote author=”|Chosen|”]За да не отварям поредна тема,
Ако имам 2 различни протеина - млечно-яйчен (който по-бавно се поглъща от организма) и суроватъчен (който четох че е по-лесно усвояем) и взема под предвид напътствията, че бавния се пие преди лягане, а бързия до 30мин след тренировка... то проблем ли е да пия двата едновременно (т.е в ден съответно след тренировка и преди лягане)?
Пий ги както пише на опаковката.Не е правилно да ги смесваш.
28.05.06
23:38
[quote author=”|Chosen|”]За да не отварям поредна тема,
Не е много удачно,млечно-яйчния е подходящ за прием преди лягане и в нетр.дни.
[quote author=“MemphyS”]П.С.
Ако добавя към сурватъчния Трибестан ще има ли ефект???
Всичко е до организъм докато не пробваш няма да разбереш :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече