Тестостеронен баланс

28.04.06
12:56

Имам един въпрос относно изкуствените енхансери на тестостерон от рода на Трибестан-а. Доколкото съм запознат с процесите на хормонален баланс в организма, ако нивата на един хормон се увеличат изкуствено, тялото се опитва да ги компенсира с засилено производство на друг противоесен хормон. В случая е тестостерон-естрогени. И тука е момента, който ме притеснява  - високи нива на естрогени (женски полови хормони) са последното нещо което ни трябва. Какви са начините да се избегне този проблем? Интересно ми е дали някой знае нещо по въпроса и дали има опит с подобни проблеми.

20mg Nolvadex помагат. Специално за трибестана не се притеснявай там е съвсем отделно няма да се получи отделяне на естроген. Това е естествен стимулатор на тестостерона има голяма разлика със стероидите.

28.04.06
15:28

Това са съставки които ги дават за намаляване на дехидротестостерона и естрогена ( дехидротестостерон повишеното му ниво води до по силно окосмяване)
http://www.bodybuilding.com/store/gol/trib.html
Saw palmetto berry extract
-Calcium d-glucarate
-Diindolymethane
-Chrysin

28.04.06
15:43

http://www.onlyhairloss.com/saw-palmetto/
http://www.pdrhealth.com/drug_info/nmdrugprofiles/nutsupdrugs/chr_0076.shtml

малко информация

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1