Насипна Новозеландска суроватка

Nenor

07.05.06
17:15

кажете каде има диабетичен магазин, където продават такова нещо ! :?:
Проверих в 2, имаше само сръбски соев  :)  в малки разфасофки

08.05.06
10:41

[quote author=“Nenor”]кажете каде има диабетичен магазин, където продават такова нещо ! :?:
Проверих в 2, имаше само сръбски соев  :)  в малки разфасофки

Във Варна.
До бившето 1-во районно.

08.05.06
16:28

и къде във Варна ???

energymax

08.05.06
19:50

в София знам само зад съдебната палата,там има 2 мегазина и преди имаше 2 вида суроватки!

emergency_bg

15.05.06
11:54

някой може ли да даде отзиви за протеина ака го е ползвал

15.05.06
12:11

Аз в момента нагъвам такъв протеин - 80 и нещо% - 24лв(неофкусен). Единия магазин е до Съдебната палата, другия е пресечка м/у Пиротска и бул. Тодор Александров. Дали съм доволен - ?!?! Ами незная, пия по 60-70гр. от него дневно, ям 20 белтъка от яйца и 500гр. пилешко и съм в “цикъл” и НВД, така че ми е трудно да кажа нещо повече за протеина. На външен вид и прилича на суроватъчния на Нутрим, но не се пени колкото него, не се разтваря като този но Оптимум, но за тези пари - толкова. Никому не пречи да си купи 1/2 кг. и да го пробва. Успех.  :)

RE

15.05.06
13:16

A , накой да знае в Пловдив дали продават такъв насипен?  :roll:

15.05.06
19:38

[quote author=“realityman”]A , накой да знае в Пловдив дали продават такъв насипен?  :roll:

в симфонията има.

RE

16.05.06
00:10

[quote author=“AWESOME”][quote author=“realityman”]A , накой да знае в Пловдив дали продават такъв насипен?  :roll:

в симфонията има.

А цена ще кажеш ли ?.

16.05.06
10:25

[quote author=“emergency_bg”]някой може ли да даде отзиви за протеина ака го е ползвал

Аз го ползвам от близо месец и съм доволен, особено от цената 22лв. :) ,  пия го сутрин , преди тренировка , след тренировка и вечер 2 лъжици казеин(20-25гр) + 1 лъжица суроватъчен.

RE

16.05.06
10:29

Да цената му е добра за суроватка, но лошото е , че е насипен и не може да си сигурен дали не са го “поразредили”  малко. :?

16.05.06
13:15

[quote author=“realityman”]Да цената му е добра за суроватка, но лошото е , че е насипен и не може да си сигурен дали не са го “поразредили”  малко. :?

Аз лично от там, от където го взимам мога, за вас не знам ! Но за да го разреждаш не мислиш ли , че трябва да имаш и съответната техника каквато я имат само “сериозни” фирми като нутрим :twisted: .

16.05.06
13:20

red ти откаде го взимаш във Варна ?

emergency_bg

16.05.06
13:58

Във Варно го има в магазина до бившето Първо РПУ.

17.05.06
20:09

Е не всички са били арестанти за да знаят бившето 1 во рпу все пак може ли някой да каже къде се е намирало  :oops:  :?: за варна питам

17.05.06
22:21

[quote author=“realityman”]Да цената му е добра за суроватка, но лошото е , че е насипен и не може да си сигурен дали не са го “поразредили”  малко. :?

И мен това лично ме спира да си взема колко им пречи в чувалчето да добавят сухо мляко. Иначе Ред незнам за каква техника говориш ама не мисля че е толкоз трудно да сипеш и объркаш сурватката със сухо мляко. Но ако имаш познати от който си сигурен че не менкат  :roll:

RE

17.05.06
23:46

[quote author=”Миркони”][quote author=“realityman”]Да цената му е добра за суроватка, но лошото е , че е насипен и не може да си сигурен дали не са го “поразредили”  малко. :?

И мен това лично ме спира да си взема колко им пречи в чувалчето да добавят сухо мляко. Иначе Ред незнам за каква техника говориш ама не мисля че е толкоз трудно да сипеш и объркаш сурватката със сухо мляко. Но ако имаш познати от който си сигурен че не менкат  :roll:

Никакъв проблем не е да сипеш и нишесте и сухо мляко и др..ако е малко не можеш да го усетиш изобщо.

emergency_bg

18.05.06
15:22

за Варна - магазинът е на улица Панагюрище, това е една малка уличка като отиваш откъм хотел Черно Море към голямата Валентина, където е магазинът на Адидас наляво, има един музикален магазин и там завиваш надясно. Продавачът там се занимава професионално и ще ти даде добри съвети.

П.С: и аз не знаех къде е Първо, преди да ми разбият апартамента :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1