корем

08.05.06
18:53

Абе хора я ми кажете ако правя секи ден по 300 коремни преси ще има ли ефект след 1 година на корема ?

TU

08.05.06
19:05

[quote author=“NoNameCrew”]Абе хора я ми кажете ако правя секи ден по 300 коремни преси ще има ли ефект след 1 година на корема ?

Какъв ефект - плочки ли? Ти луд ли си 300 коремни и то всеки ден. Ще претрениреш и няма да има ефект. Тък за корема трябва и диета. Тръ пъти  седмично някъде. Трябва да работиш и за горната и за долната му част. А с коремните натоварваш само горната.

08.05.06
19:09

Еми тогава Три дена по 300 коремни преси ?

TU

08.05.06
19:53

4 или 5 серии по около 30 повторения

08.05.06
20:30

[quote author=“NoNameCrew”]Еми тогава Три дена по 300 коремни преси ?

Ако можеш да правиш 300 или дори 100 на 1 серия,значи ги правиш неефективно.На 30 трябва да издъхваш.

08.05.06
20:52

Size правя 300 ама на сериики 6x50

Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
Astor

08.05.06
21:35

Най-доброто “упражнение” за корема е диетата :wink:

08.05.06
22:58

прави ги с тежест

08.05.06
23:02

GrimReaper Ами ако унас нямам ?

08.05.06
23:34

От всичкия спам само tuocs е дал смислен отговор....
П.С. А що не правиш всеки ден по 10 000

08.05.06
23:41

Виж,прави ги по 3 пъти в седмицата с почивка м/у дните и пробвай с различни упражнения като ги редуваш.Аз правя 2 упражнения в по 3 серии  с по 20 повторения и едно за изпомпване колкото мога.Пробвай да си повдигаш краката,да усукваш тялото,има различни варианти,накои от които доста трудни,избираш си такива и правиш тях.

Animal

09.05.06
19:21

[quote author=“ASTOR”]....П.С. А що не правиш всеки ден по 10 000

ми ей на, аз по толкова правя ама пак съм малко мазен и няма много плочка.
сега сериозно - мускулите на корема трябва да имат достатъчно маса и корема да е чист от мазнини.
Съответно - тренираш с тежко ако няма достатъчно маса, 3 серии по 20 повторения за горна и още толкова за долна. Два пъти в седмицата.
Чистенето става с диета.

10.05.06
09:46

[quote author=“G_UniTeD”]Най-доброто “упражнение” за корема е диетата :wink:

има да си чааааакааааашшш само на диетата...

[quote author=“sub_eleven”][quote author=“G_UniTeD”]Най-доброто “упражнение” за корема е диетата :wink:

да 4акаш какво?корема се под4ертава с хранителния режим, с добра храна и търпение ши си постигне6 вси4ки резултати относно оформянето на мускула, ве4е за цялостната големина е по-друго...

10.05.06
22:12

[quote author=“sub_eleven”]

Съвет :
Чети повече по въпроса

10.05.06
22:27

Човек да ти кажа от доста време съм луд по тема корем и от опит знам, че наистина няма смисъл да правиш по толкова много повторения.

Преди при всяка тренировка включвах упражнения за корем, но сега правя повече почивки и не си натоварвам мускулите толкова много.

Това, което правя сега за корем го правя 2 пъти седмично.
Незнам дали тези упражнения имат имена затова ще карам по описание на самото упражнение:

За горна част: В легнало положение лягаш и си слагаш ръцете на бедрата и се повдигаш само толкова, колкото ръцете ти да стигат колената. Това може би е полвин коремна преса (или не пълна). Като правиш 3 4 серии по 30 40 повторения по този начин би трябвало да усещаш доста пареща болка (аз лично не можех да ставам от замята в началото)

За долна част: На лежанка ( или някаква табуретка, до колкото разбрах тренираш в домашни условия) сядаш накрая и леко започваш да повдигаш краката и да свиваш тялото. Получават се леки махове. Ако няма кой да ти покаже това упражнение отначало е малко трудно, но сам ще усетиш как да натоварваш повече мускула по този начин. Отново 3 4 серии по 30 40 са напълно достатъчни.

За мен това са най добрите упражнения , които могат да се правят в домашни условия. Естествено не забравяй, че един мускул привиква към дадено упражнение и то става не ефективно. Сменяй от време на време.

P.S. Съжалявам за простото обяснение, но просто тези упражнения незнам как се казват.

11.05.06
08:54

[quote author=“ASTOR”][quote author=“sub_eleven”]

Съвет :
Чети повече по въпроса

корема, такъв какъвто го иска той няма да стане само с диета - все пак едва ли иска да става кожа и кости човека, че чак тогава да му се видят плочките??... няма какво да чета повече

16.05.06
09:14

Аз тренирам корема 3 пъти седмично, но всеки път правя различни упражнения. Така мускулът се натоварва по различен начин и ефекта е по-добър, или поне на мене така ми се струва. Упражненията, които правя са:
За горна част:
1. 3х20 на римско столче /с тежест/като не лягам до долу и не се вдигам до горе. Така напрежението е непрекъснато.
2. 3х20 на римско столче /с тежест/като си пускам до долу и се вдигам напълно.
3. 3х20 на уреда, който е с наклон, но краката са изпънати /не знам как се казва :oops: /
За станични:
1. Усукване в страни на римско столче-3х30
2.Наклони в страни с дъмбел-3х30
3.Накрони в страни с дъмбел на уреда за хиперекстензии-3х30
За долни:
1.Вдигане на краката от вис 3х20

Тези упражнения дават добър ефект и не е необходимо да се правят някакъв безумен брой повторения. По-важно е да си постоянен и да знаеш какво правиш.

Поздрави!!!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1