Има ли навити среща на форума???

09.05.06
05:19

В повечето клубни форуми си правят родовни срещи, но дали ние можем да се организираме за нещо по мащабно,?
Да видим какви отзиви ще има - анкета!  :)

Преди няколко месеца почити всяка седмица имаше подобни срещи.Напоследък непомня да  е имало но предполагам пак може да се организира нещо.

09.05.06
09:23

е вие сигурно ще се срещате в софия

09.05.06
13:56

[quote author=“skip”]е вие сигурно ще се срещате в софия

което мисля че е вярно и мн жалко за нас , хората от провинцията  :(  но мисля че не пречи да се организира и в други градове :roll:

09.05.06
14:01

[quote author=“DjoNi”][quote author=“skip”]е вие сигурно ще се срещате в софия

което мисля че е вярно и мн жалко за нас , хората от провинцията  :(  но мисля че не пречи да се организира и в други градове :roll:

ти от кой град си ?

09.05.06
18:59

Може би от догодина да идвам,сега София ми е много далеч,но имам желание.

10.05.06
10:02

по колко хора сте се събирали на тези срещи?

11.05.06
01:34

Я виж и аз нз, че имало срещи, но и не бях влизал доста време, по редица причини...
Ако се организираме, трябва да предопредим и полицията, че много тестостерон на 1 място е взривоопасно :D:D:D:D

RE

11.05.06
11:44

и какво правитe на срещите , освен снимки, да отидете на зала да дигате, да снемете някоя готин сервитьорка ? Друго? :)Обменяте ли опит за културизма?

Да.
Емо организираше срещите, които се провеждаха периодично, той сега е председател на другия сайт.
Имахме любими кръчми, разправяхме кой колко е вдигнал, гледахме кой какво е постигнал.
Хапванем пийване.
Понякога ходехме малко на разпускане и по паркчетата. Където уреждахме “Бой с коне”, борби и други подобни :) :) :)
Ама това само ако сме на кеф.
Един или два пъти мятахме контра.
Често играехме тенис на маса.
Снимки правехме.
И се раждаха идеи за нови материали, нови интервюта, нови мероприятия, голяма част от които се реализираха успешно :) :) :)
Колко хора - ами минимум 3-4 до максимум 20-тина човека. Според зависи!
Поздрави!

11.05.06
19:09

Срещите са ставали все в София.
Аз предлагам като знаем предварително че има членове на форума от по-големите градове да се направят срещи. Виждам че има доста членове от Варна, Бургас , Пловдив , Стара Загора.
Например дайте да си чукнем срещичка пловдивчаните.

Ами ако има действително мераклии, вероятно ще с енамери и човек, който да организира една хижа или хотелче и някъде извън София, из страната за по - глобална среща на форума.
Но това вероятно ще е свързано с пари за резервации и т.н.

11.05.06
19:54

Далеч съм от мисълта че някой от София ще тръгне да си харчи парите по хижите и хотелите из страната за да се види със братята съфорумци.

[quote author=“diksi”]Далеч съм от мисълта че някой от София ще тръгне да си харчи парите по хижите и хотелите из страната за да се види със братята съфорумци.

?
И защо?
В много други форуми стотици пъти вече е правено. А ние сме доста напред в това отношение пред тях поне по срещи.
Много колеги са ходели и из страната както на гости, така и за материали за сайта.
Така че мисля, в таквиа условия Дикси, е по - добре всек исам да отговаря за себе си, отколкото един - за всички останали. Ако не искате среща, добре. Ако няма кой да я организира, добре. Но едва ли ще е защото тея от София не искат да видят тея от страната.
Че даже и софианци наистина да не дойдат, то пак не пречи да се избере например едно селище в Балкана, където да съберем тея от Пловдив, Плевен, Варна, Бургас и други градове?

12.05.06
18:53

Добре идея. Не знам само кой ще се навие да организира. Аз мога да приютя някой у нас ако решите да минете към Пловдив.  :wink:

12.05.06
22:05

[quote author=“D3BEP”][quote author=“diksi”]Далеч съм от мисълта че някой от София ще тръгне да си харчи парите по хижите и хотелите из страната за да се види със братята съфорумци.Плевен

С удоволствие ще дойда ако е някъде на близо  :D

Хм, аз предлагам среща на “неутрална територия”.
А май проблемът ще е в това, че всеки ще иска срещата да е у тях :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1