09.05.06
05:19
В повечето клубни форуми си правят родовни срещи, но дали ние можем да се организираме за нещо по мащабно,?
Да видим какви отзиви ще има - анкета! :)
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
09.05.06
08:33
Преди няколко месеца почити всяка седмица имаше подобни срещи.Напоследък непомня да е имало но предполагам пак може да се организира нещо.
което мисля че е вярно и мн жалко за нас , хората от провинцията :( но мисля че не пречи да се организира и в други градове :roll:
което мисля че е вярно и мн жалко за нас , хората от провинцията :( но мисля че не пречи да се организира и в други градове :roll:
ти от кой град си ?
10.05.06
10:02
по колко хора сте се събирали на тези срещи?
Я виж и аз нз, че имало срещи, но и не бях влизал доста време, по редица причини...
Ако се организираме, трябва да предопредим и полицията, че много тестостерон на 1 място е взривоопасно :D:D:D:D
11.05.06
11:44
и какво правитe на срещите , освен снимки, да отидете на зала да дигате, да снемете някоя готин сервитьорка ? Друго? :)Обменяте ли опит за културизма?
11.05.06
18:50
Да.
Емо организираше срещите, които се провеждаха периодично, той сега е председател на другия сайт.
Имахме любими кръчми, разправяхме кой колко е вдигнал, гледахме кой какво е постигнал.
Хапванем пийване.
Понякога ходехме малко на разпускане и по паркчетата. Където уреждахме “Бой с коне”, борби и други подобни :) :) :)
Ама това само ако сме на кеф.
Един или два пъти мятахме контра.
Често играехме тенис на маса.
Снимки правехме.
И се раждаха идеи за нови материали, нови интервюта, нови мероприятия, голяма част от които се реализираха успешно :) :) :)
Колко хора - ами минимум 3-4 до максимум 20-тина човека. Според зависи!
Поздрави!
Срещите са ставали все в София.
Аз предлагам като знаем предварително че има членове на форума от по-големите градове да се направят срещи. Виждам че има доста членове от Варна, Бургас , Пловдив , Стара Загора.
Например дайте да си чукнем срещичка пловдивчаните.
11.05.06
19:37
Ами ако има действително мераклии, вероятно ще с енамери и човек, който да организира една хижа или хотелче и някъде извън София, из страната за по - глобална среща на форума.
Но това вероятно ще е свързано с пари за резервации и т.н.
Далеч съм от мисълта че някой от София ще тръгне да си харчи парите по хижите и хотелите из страната за да се види със братята съфорумци.
12.05.06
08:56
[quote author=“diksi”]Далеч съм от мисълта че някой от София ще тръгне да си харчи парите по хижите и хотелите из страната за да се види със братята съфорумци.
?
И защо?
В много други форуми стотици пъти вече е правено. А ние сме доста напред в това отношение пред тях поне по срещи.
Много колеги са ходели и из страната както на гости, така и за материали за сайта.
Така че мисля, в таквиа условия Дикси, е по - добре всек исам да отговаря за себе си, отколкото един - за всички останали. Ако не искате среща, добре. Ако няма кой да я организира, добре. Но едва ли ще е защото тея от София не искат да видят тея от страната.
Че даже и софианци наистина да не дойдат, то пак не пречи да се избере например едно селище в Балкана, където да съберем тея от Пловдив, Плевен, Варна, Бургас и други градове?
Добре идея. Не знам само кой ще се навие да организира. Аз мога да приютя някой у нас ако решите да минете към Пловдив. :wink:
С удоволствие ще дойда ако е някъде на близо :D
13.05.06
09:17
Хм, аз предлагам среща на “неутрална територия”.
А май проблемът ще е в това, че всеки ще иска срещата да е у тях :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече