Задно рамо

16.05.06
10:32

Кажете упражнение за задно рамо,защото изкам да го стегна,обаче то нещо не върви въпреки че гърба ми върви най-добре........и до сега го тренирах с гърба,а сега тренирам цялото рамо!!!Правя легнал на лежанката по корем разгъвания 3 по 10 :?:

RE

16.05.06
10:42

Навеждаш се в изходна позиция - гърба е изправен, главата гледа напред.  Бавно разтваряш ръка настрани. Ръката  трябва да застане успоредно с пода. задържаш за секунда в горно положение и бавно отпускаш.
Положението на тялото е все едно ще правиш придърпване на дъмбел към тяло за гръб, но тук разтваряш ръката в страни./после с другата/.

16.05.06
10:59

Знам едно, но не сам го правил сядаш на пек дека самоче на обратно с буташ с рацете назад . Не знам дали има ефект тай като не сам го пробвал ,но просто ти давал идея :))

16.05.06
11:04

[quote author=“Obitax”]Знам едно, но не сам го правил сядаш на пек дека самоче на обратно с буташ с рацете назад . Не знам дали има ефект тай като не сам го пробвал ,но просто ти давал идея :))

това е много добре аз го правя и сам адски доволен делтоида ми се разви перфектно
а тва с дъмбелите встрани мисля че става и за средно рамо
аз като го правих ми натоварваше и двете части хем настрани хем назад абе добро е
прави го от седеж

16.05.06
11:39

за да развиеш задно рамо ти трябват поне 2 упражнения за него(ако ти е изоставащ) бих ти предложил те зи две:

1. чукове с вазможно най-широк хват но така че да можеш да правиш контролирано движение.
2. разгъване при водоравен наклон като кутретата ти гледат нагоре в крайно положение.

като при първото упражнение правиш с достатачно голяма тежест за да натовариш мускула а с второто да го изцедиш! затова бих ти предложил първо упражнение 3-4 серии по 8-12 повторения и второ 3-4 серии 12-15 повторения! Успех!

19.05.06
20:56

Как се правят тези чукове??

19.05.06
21:07

За задно рамо предпочитам разтваряне от наклон с една ръка - вдига се по - тежко, отколкото с две ръце и движението е по - чисто и концентрирано.

[quote author=“Nask0`”]Как се правят тези чукове??


http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidPosterior/BBRearDeltRow.html

http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidPosterior/BBLyingRearDeltRow.html

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1