18.05.06
22:02
Такам .. разбрах че миналото ми НВД не е добре изпипано и с помоща на мансон и на М16(за което съм им изклиучително много благодарен) си наравих ново :) Кажете си мнението :) още не е доизпипано но ще стане с практиката ... :) ето го:
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Хм, аз не че много разбирам ама какви са тези ядки дето 30гр имат 500 ККал?
Ау да вярно ... мерси за поправката ман .. 174,6 са
като се варна от даскало ше си опраа таблицата
кисело мляко - 400 гр - 3гр протеин :shock: :roll: :wink: => това е на 100 гр => мисля че трябва да е 12 + това мисля че калориите може да ги намалиш (зехтина) и задължително да увеличиш белтъка поне на 250
Мдам .. за киселото мляко си прав .. объркал съм и там ... а за калориите .. ми аз зехтина не го ям бре ман .. тои остава на дъното .. от 30г(аз слагам даже по по малко .. 15) на дали изяждам 3г ... :)а колкото до белтъците аз тежа 75 кила (колкото и да е невъзможно като започнах режима (не този миналия) са минали само 5 дена и съм свалил 5 кг :) .. нз на какво се дължи .. бърз метаболизам ли .. нз :) но се пак се радвам де . А белтъците ми излизат по 187 ако ги смятам по 2,5 апък ако си забелязал ... никаде не съм вклиучил протеин .. при нвд... по добре да е само чисто (или поне аз така си мисля защото протеина .. незнаиш дали не те лъжат ).. но както и да е .. като почна за качване и протеин ще пия .. таблицата вече я смених .. без грешние :)
АИДЕ КАЖЕТЕ СИ МНЕНИЕТО ДЕ .... :) МЕРСИ :lol:
Мойта диета е с по-малко белтъци и по-малко въглехидрати,мазнините са пак 120 и е 2100 калории,не знам откъде е тва разминаване,Добре ми се вижда ако си около 75 кила,в противен случай калориите са ти малко.
киселото мляко само белтъка ти е за 400 грама,другото за 100.Зехтина ти дава 300 калории,не 260.Оттук вече си +150 калории.
22.05.06
10:31
Не разбирам много, но както и да го гледам мазнините ми се струват много. Нали е диета за намаляне на теглото, следователно консумацията на мазнини трябва да е ограничена, според мойте схващания. А с тия 100 грама за къде? :wink:
Моля някой да ме просветли, че от днес и аз почвам нвд, а сега съвсем се обърках :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече