Вярно ли е че ....... ?

19.05.06
16:59

Вярно ли е че ако зимаш протеин и тренираш за маса после ако спреш с протеина и прекратиш за месец два с тренировките в зала всичко ще ти се налепи по корема и гъзъ...питам това защото лятото нямам възможност да тренирам в зала и да не стана топче наесен .

Не. Хвани се в ръце и почети малко ...

19.05.06
17:03

Хахах... спокойно. Няма да качиш кой знае колко, че после ако се отпуснеш, да станеш топче. Ако се храниш правилно, дори и да не тренираш, за известно време можеш да запазиш фигурата си.

19.05.06
18:53

Дори суроватъчния протеин се препоръчва по време на паузи . :o

21.05.06
12:39

Не ти е нужна зала за да не станеш на “топче” през лятото можеш, да бягаш, лицеви, коремни, кофички, набирания, изометрични натоварвания и много др. можеш да измислиш - използвай въображението си! А за протеина - няма как да стане на мас в тялото ти ако тва е имал предвид някой.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1