Гьрди ?

20.05.06
19:28

Ако тренирам два пьти седмично гьрди и бицепс понеже ги тренирам заедно ще ги претренирам ли,имам предвит ще могат ли да се вазстановят като се има предвит че ги тренирам понеделник и петьк имайки предвит че взимам доста витове хранителни добавки и то доста качествени( не чувствам някаква умора и мисля че се вьзстановяват?Кво ще кажете да продалйавам ли два пьти седмично или да махна едната тренировка? Мерси предварителни....

20.05.06
19:33

[quote author=“petko_1987”]Ако тренирам два пьти седмично гьрди и бицепс понеже ги тренирам заедно ще ги претренирам ли,имам предвит ще могат ли да се вазстановят като се има предвит че ги тренирам понеделник и петьк имайки предвит че взимам доста витове хранителни добавки и то доста качествени( не чувствам някаква умора и мисля че се вьзстановяват?Кво ще кажете да продалйавам ли два пьти седмично или да махна едната тренировка? Мерси предварителни....

зависи какви добавки зимаш,какъв ти е стажа и по колко упражнения,серии и повторения правиш
напиши програмата си за да може да прецениме и да ти кажеме с точност

20.05.06
19:47

Ми значи от скоро тренирам от около 3 месеца и нещо 4 серии вдигане на щанта от лег 4 серии флай 4 серии пек дек и 4 серии полуовер в края на тренировката за гьрди.Иначе взимам на Musashi L-glutamin;AMINO ACIDS тия KUAN ;Creatine monohydrate и естествено яко протеини де :roll:

20.05.06
20:04

[quote author=“petko_1987”]Ми значи от скоро тренирам от около 3 месеца и нещо 4 серии вдигане на щанта от лег 4 серии флай 4 серии пек дек и 4 серии полуовер в края на тренировката за гьрди.Иначе взимам на Musashi L-glutamin;AMINO ACIDS тия KUAN ;Creatine monohydrate и естествено яко протеини де :roll:

Моят съвет е да намалиш сериите както и упражненията макар че пуловъра не го броя понеже не ги натоварва а само ги разтяга и не прави дублиращи се упражнения ако правиш флайс не прави пек-дек само едното
според мен пек-дека е по-добър като започваш тренировката за гърди ти препоръчвам полулег и обратен лег
на много хора най-изоставащата им част е горната и тя доста трудно се прави поради тази причина започваш с полулег или обратен лег както казах и да представлява нещо такова,може и да правиш по-някой път дропсерии и суперсерии много добре се отразява на някой
Първа трен за гърди:
1.Полулег 3х8 или 3х10 редувай един път с щанга един път с дъмбели
2.Пек-дек 3х8
3.Кофички 3х12
4Пуловера 3х12
Втора тренировка
1.Обратен лег 3х8
2.Кросоувър 3х8
3.Кофи

20.05.06
23:50

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“petko_1987”]Ми значи от скоро тренирам от около 3 месеца и нещо 4 серии вдигане на щанта от лег 4 серии флай 4 серии пек дек и 4 серии полуовер в края на тренировката за гьрди.Иначе взимам на Musashi L-glutamin;AMINO ACIDS тия KUAN ;Creatine monohydrate и естествено яко протеини де :roll:

Моят съвет е да намалиш сериите както и упражненията макар че пуловъра не го броя понеже не ги натоварва а само ги разтяга и не прави дублиращи се упражнения ако правиш флайс не прави пек-дек само едното
според мен пек-дека е по-добър като започваш тренировката за гърди ти препоръчвам полулег и обратен лег
на много хора най-изоставащата им част е горната и тя доста трудно се прави поради тази причина започваш с полулег или обратен лег както казах и да представлява нещо такова,може и да правиш по-някой път дропсерии и суперсерии много добре се отразява на някой
Първа трен за гърди:
2.Пек-дек 3х8
3.Кофички 3х12
4Пуловера 3х12
Втора тренировка
1.Обратен лег 3х8
2.Кросоувър 3х8
3.Кофи

това си е тотално претрениране за човек с 3 месеца стаж каквото и да ми говориш... той до сега ги е претренирал , камоли след това... лека им пръст на гърдите

20.05.06
23:54

[quote author=“DjoNi”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“petko_1987”]Ми значи от скоро тренирам от около 3 месеца и нещо 4 серии вдигане на щанта от лег 4 серии флай 4 серии пек дек и 4 серии полуовер в края на тренировката за гьрди.Иначе взимам на Musashi L-glutamin;AMINO ACIDS тия KUAN ;Creatine monohydrate и естествено яко протеини де :roll:

Първа трен за гърди:
2.Пек-дек 3х8
3.Кофички 3х12
4Пуловера 3х12
Втора тренировка
1.Обратен лег 3х8
2.Кросоувър 3х8
3.Кофи

това си е тотално претрениране за човек с 3 месеца стаж каквото и да ми говориш... той до сега ги е претренирал , камоли след това... лека им пръст на гърдите

Може би е претренира можи и да не е зависи ако добре се храни,но в неговия случай може да им даде почивка на гърдите и по-натам да премине към 2 пъти

TU

21.05.06
00:19

Имах една програма, при която тренирах гърдите през 4 дена. Правех по 2 упражнения едни и същи с 5 серии. Имаше ефект.

BR

28.05.06
23:55

Петко ти хубаво ги зимаш, а как си с храната или само на добавките наблягаш.Но както и да твоя си работа.
Ето давам ти 2 програми тежка и лека за гърди. Тежката е лег полулег и обратен наклон само с шанга само товеа никакви флайсове.Другата тренировка е Лег с дъмбели полулег с дъмбели флайс на хор лег. Прави 4 сериии някъде флайса може и 3 пирамида от 20-15 почваш до 8 най-малко 8.Културизмна е помпане не единични повторения!!!! :!:

07.06.06
21:17

[quote author=“petko_1987”]Ако тренирам два пьти седмично гьрди и бицепс понеже ги тренирам заедно ще ги претренирам ли,имам предвит ще могат ли да се вазстановят като се има предвит че ги тренирам понеделник и петьк имайки предвит че взимам доста витове хранителни добавки и то доста качествени( не чувствам някаква умора и мисля че се вьзстановяват?Кво ще кажете да продалйавам ли два пьти седмично или да махна едната тренировка? Мерси предварителни....

според мен да прави6 една МГ 2 пъти седми4но не си струва прави си здрава тренировка вендъж и не му мисли

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1