20.05.06
19:28
Ако тренирам два пьти седмично гьрди и бицепс понеже ги тренирам заедно ще ги претренирам ли,имам предвит ще могат ли да се вазстановят като се има предвит че ги тренирам понеделник и петьк имайки предвит че взимам доста витове хранителни добавки и то доста качествени( не чувствам някаква умора и мисля че се вьзстановяват?Кво ще кажете да продалйавам ли два пьти седмично или да махна едната тренировка? Мерси предварителни....
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
20.05.06
19:33
[quote author=“petko_1987”]Ако тренирам два пьти седмично гьрди и бицепс понеже ги тренирам заедно ще ги претренирам ли,имам предвит ще могат ли да се вазстановят като се има предвит че ги тренирам понеделник и петьк имайки предвит че взимам доста витове хранителни добавки и то доста качествени( не чувствам някаква умора и мисля че се вьзстановяват?Кво ще кажете да продалйавам ли два пьти седмично или да махна едната тренировка? Мерси предварителни....
зависи какви добавки зимаш,какъв ти е стажа и по колко упражнения,серии и повторения правиш
напиши програмата си за да може да прецениме и да ти кажеме с точност
20.05.06
19:47
Ми значи от скоро тренирам от около 3 месеца и нещо 4 серии вдигане на щанта от лег 4 серии флай 4 серии пек дек и 4 серии полуовер в края на тренировката за гьрди.Иначе взимам на Musashi L-glutamin;AMINO ACIDS тия KUAN ;Creatine monohydrate и естествено яко протеини де :roll:
20.05.06
20:04
[quote author=“petko_1987”]Ми значи от скоро тренирам от около 3 месеца и нещо 4 серии вдигане на щанта от лег 4 серии флай 4 серии пек дек и 4 серии полуовер в края на тренировката за гьрди.Иначе взимам на Musashi L-glutamin;AMINO ACIDS тия KUAN ;Creatine monohydrate и естествено яко протеини де :roll:
Моят съвет е да намалиш сериите както и упражненията макар че пуловъра не го броя понеже не ги натоварва а само ги разтяга и не прави дублиращи се упражнения ако правиш флайс не прави пек-дек само едното
според мен пек-дека е по-добър като започваш тренировката за гърди ти препоръчвам полулег и обратен лег
на много хора най-изоставащата им част е горната и тя доста трудно се прави поради тази причина започваш с полулег или обратен лег както казах и да представлява нещо такова,може и да правиш по-някой път дропсерии и суперсерии много добре се отразява на някой
Първа трен за гърди:
1.Полулег 3х8 или 3х10 редувай един път с щанга един път с дъмбели
2.Пек-дек 3х8
3.Кофички 3х12
4Пуловера 3х12
Втора тренировка
1.Обратен лег 3х8
2.Кросоувър 3х8
3.Кофи
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“petko_1987”]Ми значи от скоро тренирам от около 3 месеца и нещо 4 серии вдигане на щанта от лег 4 серии флай 4 серии пек дек и 4 серии полуовер в края на тренировката за гьрди.Иначе взимам на Musashi L-glutamin;AMINO ACIDS тия KUAN ;Creatine monohydrate и естествено яко протеини де :roll:
Моят съвет е да намалиш сериите както и упражненията макар че пуловъра не го броя понеже не ги натоварва а само ги разтяга и не прави дублиращи се упражнения ако правиш флайс не прави пек-дек само едното
според мен пек-дека е по-добър като започваш тренировката за гърди ти препоръчвам полулег и обратен лег
на много хора най-изоставащата им част е горната и тя доста трудно се прави поради тази причина започваш с полулег или обратен лег както казах и да представлява нещо такова,може и да правиш по-някой път дропсерии и суперсерии много добре се отразява на някой
Първа трен за гърди:
2.Пек-дек 3х8
3.Кофички 3х12
4Пуловера 3х12
Втора тренировка
1.Обратен лег 3х8
2.Кросоувър 3х8
3.Кофи
това си е тотално претрениране за човек с 3 месеца стаж каквото и да ми говориш... той до сега ги е претренирал , камоли след това... лека им пръст на гърдите
20.05.06
23:54
[quote author=“DjoNi”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“petko_1987”]Ми значи от скоро тренирам от около 3 месеца и нещо 4 серии вдигане на щанта от лег 4 серии флай 4 серии пек дек и 4 серии полуовер в края на тренировката за гьрди.Иначе взимам на Musashi L-glutamin;AMINO ACIDS тия KUAN ;Creatine monohydrate и естествено яко протеини де :roll:
Първа трен за гърди:
2.Пек-дек 3х8
3.Кофички 3х12
4Пуловера 3х12
Втора тренировка
1.Обратен лег 3х8
2.Кросоувър 3х8
3.Кофи
това си е тотално претрениране за човек с 3 месеца стаж каквото и да ми говориш... той до сега ги е претренирал , камоли след това... лека им пръст на гърдите
Може би е претренира можи и да не е зависи ако добре се храни,но в неговия случай може да им даде почивка на гърдите и по-натам да премине към 2 пъти
21.05.06
00:19
Имах една програма, при която тренирах гърдите през 4 дена. Правех по 2 упражнения едни и същи с 5 серии. Имаше ефект.
28.05.06
23:55
Петко ти хубаво ги зимаш, а как си с храната или само на добавките наблягаш.Но както и да твоя си работа.
Ето давам ти 2 програми тежка и лека за гърди. Тежката е лег полулег и обратен наклон само с шанга само товеа никакви флайсове.Другата тренировка е Лег с дъмбели полулег с дъмбели флайс на хор лег. Прави 4 сериии някъде флайса може и 3 пирамида от 20-15 почваш до 8 най-малко 8.Културизмна е помпане не единични повторения!!!! :!:
07.06.06
21:17
[quote author=“petko_1987”]Ако тренирам два пьти седмично гьрди и бицепс понеже ги тренирам заедно ще ги претренирам ли,имам предвит ще могат ли да се вазстановят като се има предвит че ги тренирам понеделник и петьк имайки предвит че взимам доста витове хранителни добавки и то доста качествени( не чувствам някаква умора и мисля че се вьзстановяват?Кво ще кажете да продалйавам ли два пьти седмично или да махна едната тренировка? Мерси предварителни....
според мен да прави6 една МГ 2 пъти седми4но не си струва прави си здрава тренировка вендъж и не му мисли
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече