Колани за стопяване на мазнини?

Темата е заключена.

20.05.06
21:15

има ли някакви колани или някакви други такива устройства,дето стопяват някаква част от мазнините на корема.Става въпрос за тия джаджи от WS Teleshoр. нека някой ако е ползвал да сподели.

Темата беше редактирана от ASTOR на 01.06.07 21:15.

20.05.06
21:21

[quote author=“Bmw_mafia”]има ли някакви колани или някакви други такива устройства,дето стопяват някаква част от мазнините на корема.Става въпрос за тия джаджи от WS Teleshoр. нека някой ако е ползвал да сподели.

Ами братле имам в нас абтроник използвах го в продължение на месец и нямаше никакъв ефект
Нали се сещаш за кой ти говоря за тоя дето има различни функции на вибриране
според мен са абсолютни боклуци по-добре си дай парите за качествен л-карнитин и мега фет бърнар
отколкото да се занимаваш с глупости

20.05.06
21:27

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Bmw_mafia”]има ли някакви колани или някакви други такива устройства,дето стопяват някаква част от мазнините на корема.Става въпрос за тия джаджи от WS Teleshoр. нека някой ако е ползвал да сподели.

Ами братле имам в нас абтроник използвах го в продължение на месец и нямаше никакъв ефект
според мен са абсолютни боклуци по-добре си дай парите за качествен л-карнитин и мега фет бърнар

да,ама аз не искам да свалям тегло от цялото тяло,а само от корема , затова ми трябва нещо което да акцентира само в тази област.

20.05.06
21:35

[quote author=“Bmw_mafia”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Bmw_mafia”]има ли някакви колани или някакви други такива устройства,дето стопяват някаква част от мазнините на корема.Става въпрос за тия джаджи от WS Teleshoр. нека някой ако е ползвал да сподели.

да,ама аз не искам да свалям тегло от цялото тяло,а само от корема , затова ми трябва нещо което да акцентира само в тази област.

попринцип мастните натрупвания най-често са изразени в краката,корема и по-гърба малко

20.05.06
22:09

Имало е 1000 теми за това никой не изказал добро мнение за тях

21.05.06
12:10

И аз не съм много за ползването на тия неща.Дори и да вършат работа няма да те направят да изглеждаш кой знае колко по-добре.Там няма никакво физическо натоварване и пак си оставаш мърда :) А иначе може и да е по-трудно,но пък се отразява добре и на целият ти организъм.Това е моето скромно мнение  :wink:

DI

21.05.06
15:47

[quote author=“Bmw_mafia”]има ли някакви колани или някакви други такива устройства,дето стопяват някаква част от мазнините на корема.Става въпрос за тия джаджи от WS Teleshoр. нека някой ако е ползвал да сподели.

И аз бях тека исках само от корем да свалям мазнини и правх коремни преси и си вразвах на корема един шал и от доло наилон.При мен помогна опитаи аз го правех 3 месеца някаде около 7,5см талия на месец свалях.

21.05.06
21:02

[quote author=“DirtyandNasty”]Ами братле имам в нас абтроник използвах го в продължение на месец и нямаше никакъв ефект
Нали се сещаш за кой ти говоря за тоя дето има различни функции на вибриране...

Dirty от тея с електродите дето пускат ток и мускулите подскачат ли? И аз имах една пеперудка ама смешна работа. Но като цяло да ви кажа в тая работа с електро фитнеса има нещо вярно. Преди 2 години съквартирант ми беше един италианец и той си беше купил такава джаджа за 200 и нещо евро май беше и то на някаква разпродажба и един път го пробвах на бицепсите един сеанс и на другия ден имах мускулна треска  :? За да са направени значи има истина в тях е нормално ако си го вземеш от WS Teleshop за 10лв 2-3 такива нормално че няма да бачкат, все едно да си вземеш от Про Голда и да си мислиш че пиеш нещо. Онова си беше ебати кутията със 100 кабела.

21.05.06
21:27

По-добре използвай термо колан по време на тренировка.

28.05.06
18:11

[quote author=“VAIRON”]По-добре използвай термо колан по време на тренировка.

И от това никаква файда

Георги Попов

29.05.07
12:06

аз лично ползвам от тзи “термо колани” ... ми какво да ви кажа общо взето изпотяват доста иии има макар и малък ефект ... но не е магическа пръчка се пак  :-)

29.05.07
13:42

казано от Bmw_mafia на 20.05.06, 21:27:

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Bmw_mafia”]има ли някакви колани или някакви други такива устройства,дето стопяват някаква част от мазнините на корема.Става въпрос за тия джаджи от WS Teleshoр. нека някой ако е ползвал да сподели.

Ти може да искаш само от корема обаче не става така ако губиш мазнина губиш я от цялото тяло и най - вече от там където е натрупана най - много, но общо взето се разпределя.

29.05.07
18:24

казано от Миркони на 21.05.06, 21:02:

[quote author=“DirtyandNasty”]Ами братле имам в нас абтроник използвах го в продължение на месец и нямаше никакъв ефект
Нали се сещаш за кой ти говоря за тоя дето има различни функции на вибриране...

Dirty от тея с електродите дето пускат ток и мускулите подскачат ли? И аз имах една пеперудка ама смешна работа. Но като цяло да ви кажа в тая работа с електро фитнеса има нещо вярно. Преди 2 години съквартирант ми беше един италианец и той си беше купил такава джаджа за 200 и нещо евро май беше и то на някаква разпродажба и един път го пробвах на бицепсите един сеанс и на другия ден имах мускулна треска  :? За да са направени значи има истина в тях е нормално ако си го вземеш от WS Teleshop за 10лв 2-3 такива нормално че няма да бачкат, все едно да си вземеш от Про Голда и да си мислиш че пиеш нещо. Онова си беше ебати кутията със 100 кабела.

Да ти кажа бачкат ! Като бях малък си счупих ръката и после на рехабилитацията 2-3 минути всеки ден ми пускаха няква такава машинка с ток и имаше голям ефект (ест беше комбинирано с упражнения) ;)

RA

29.05.07
22:24

Моят съвет е, тъй като и аз имах този проблем, но вече е почти напълно изчистен, е...

Първо търчиш или въртиш, после атакуваш проблемната област - при мъжете тя е корема в повечето случаи, с поне 3 упражниения, минимум по 4 серии -  аз лично правя два вида преси, и едно упражнение с дъмбели. После продължаваш с нормалната си тренировка - гърди, марди и тн. Пия Л-Карнетин и Фет Бърнари и ефектът е мазало.
Свалил съм 17 кила, е верно за 4 месеца, ама това не е най-важното... Обиколките намаляват там, където трябва...

Георги Попов

30.05.07
07:29

казано от Raffa на 29.05.07, 22:24:

Моят съвет е, тъй като и аз имах този проблем, но вече е почти напълно изчистен, е...

Първо търчиш или въртиш, после атакуваш проблемната област - при мъжете тя е корема в повечето случаи, с поне 3 упражниения, минимум по 4 серии -  аз лично правя два вида преси, и едно упражнение с дъмбели. После продължаваш с нормалната си тренировка - гърди, марди и тн. Пия Л-Карнетин и Фет Бърнари и ефектът е мазало.
Свалил съм 17 кила, е верно за 4 месеца, ама това не е най-важното... Обиколките намаляват там, където трябва...

Искаш да кажеш,че кардио тренировката и корема ги правиш преди силовата тренировка ??? Ммм така не губиш ли енергията (въглехидратите) нужни за добра пълноценна силова тренировка,а след нея стопяваш много повече мазнини с кардиото,защото организма няма енергия и му се налага да черпи от вече натрупаните подкожни мазнинки .Поне това е теорията,която подкрепям.

RA

30.05.07
09:07

ами гледай са - преди и аз тренирах точно както ти каза, но ми препоръчаха този начин - атакуване на зоните с мазнините преди квото и да е било, и май ще остана на този вариант докато смъкна още 4-5 кила, много добре се отразява...

Георги Попов

30.05.07
15:26

:lol: Хмм ... ами продължавай щом ти действа,пък може и аз за няколко тренировки да пробвам да видя за какво иде реч.
Благодаря.Успех!

30.05.07
20:07

казано от Bmw_mafia на 20.05.06, 21:15:

има ли някакви колани или някакви други такива устройства,дето стопяват някаква част от мазнините на корема.Става въпрос за тия джаджи от WS Teleshoр. нека някой ако е ползвал да сподели.

Ако всеки ден правиш по-повечко коремни преси стойш на диета и такива боклуци от предаванетата няма да ти трябват ! ! !

01.06.07
08:36

Честно ви казвам, мислех си че вече хората поне малко сте се образовали, ама явно още живеете с мита, че можете да свалите от която зона си искате локално...
Няма такова нещо...
А тези колани са може би най-голямото грабене на пари от с извинение немислещи хора...
Спрете да се занимавате с глупости и започнете една свястна диета, движете се повече и ще свалите ненужните килограми, с мързел нищо няма да постигнете...Същото важи и за Термо коланите.

Георги Попов

01.06.07
18:07

казано от DJПетко на 01.06.07, 08:36:

Честно ви казвам, мислех си че вече хората поне малко сте се образовали, ама явно още живеете с мита, че можете да свалите от която зона си искате локално...
Няма такова нещо...
А тези колани са може би най-голямото грабене на пари от с извинение немислещи хора...
Спрете да се занимавате с глупости и започнете една свястна диета, движете се повече и ще свалите ненужните килограми, с мързел нищо няма да постигнете...Същото важи и за Термо коланите.

Евалата бате !!! Много си прав иии аз преди да започна да се движа да тренирам .... некакви диети (гладуване) иии седа пред компа и се чуда що нищо не става,ми няма да стане.Не трябва само глад трябва и тренировки !!!А пък колана до голяма или малка степен сваля локално на корема повечко мазнинки .... не много но повечко (лично мнение).
Успехи!!!

01.06.07
20:48

ха ха  разбира се  че няма смисал от колата с  токова  треноровка  то ако така  ставаше секи  щеши да има  супер  преса!!тремо колана  е  не по малко несериозен  от него освен да  се  дехидратираш друго няма да  получиш!!

01.06.07
21:00

За въпросните колани по телевизията съм съгласен, че са загуба на пари и нерви!
Но има машина, работещи с ток, които имат ефект. Има ги и в повечето центъри за рехабилитация ;)

01.06.07
21:14

И без това темата е стара и не е за този раздел затова я локвам

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1