Пилешки гърди(филе)

26.05.06
10:07

Ето и една рецепта от мене ... :) правя ги от от няколко седмици така и стават супер вкусни,крехки .. абе супер са просто  :D

Вземате някакъв съд(в моя случеи иенски)в него нареждате 1 ред с месото(на не много големи но и не много малки парченца :) ) .Върху него слагате малко зехтинче(МАЛКО!!!), малко соево сосче ,солчица и черно пиперче :) И така на всеки ред месо докато се запълни съда.Лично аз си вземам 3кг месо и си го правя така :) и после имам поне за 1 седмица ядене  :D Така .. да продължавам нататака. Този съд с месото го слагате някъде в хладилника и 1 чакате да престои 1 ден  :lol: след това когато трябва да ядете .. вадите го и си слагате необходимото количество на скарата :) и така ... колкото повече престоява толкова по вкусно става :) накрая вече като свършва .. последните парчета са направо божествени :) (не че другите не са  :D ) Това е отмене .. ДА ВИ Е ВКУСНО  :P

ПС>а ако добавите и малко бяло вино .. тогава вече става просто божествено  :D

26.05.06
10:27

Мдаа...и аз го правя така, но слагам и чили сос и ..... :mrgreen:

07.06.06
21:07

И аз така, 3 кг, като ги разделям на по 1 кг в съд и във всеки различно, да има малко разнообразие :)
Маринатите са само въпрос на въображение, но соевият сос си е задължителен, за да станат крехки.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1