01.06.06
11:53
Здравейте:)
Дълги години бях доста пълна (не ми пукаше), но изведнъж ми щукна да отслабвам. И така, за близо година свалих 30 кг. Обаче какво се показа отдолу...плаша се да се погледна в огледалото :oops:
Сега приключих всякакви диети, но трябва да се стегна, направо е належащо. Задникът ми, не стига че почти го няма, но остатъците висят, за бедрата просто не ми се говори, а коремът...все едно съм родила 6 деца- 3 двойки близнаци.
Мисля да започна да пия Fat Burner, да тренирам вкъщи два пъти седмично по 2 часа (имам велоергометър)+ упражнения за всяка една от проблемните части. Отделно от това- всеки ден въртене на обръч по 30 минути.
Въпросът ми е, дали това, което съм намислила е достатъчно и какво трябва да ям, за пълноценно изгаряне на мазнини (това е Големият проблем). В същото време наистина вече нямам нужда от диети. Ребрата ми вече се виждат от някои от сателитите около Земята :lol:
Благодаря ви за вниманието:)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 17:59.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимПроблема ти е разтегнатата кожа, а не мазнините.
Или чакаш да се стегне, или си правиш операция за отстраняването и.
Разбира се, има възможност за масажи, кремове и т.н., с които да я стегнеш по - бързо, но не очаквай чудеса.
здравейте,не мислиш ли че би могло да се реши проблема чрез фитнеса,незнам все си висля ,че може да се стегне,защо непремено да се подлага на операция или там каквото и да е,ако може да ми обясниш благодаря предварително
фитнес и добър хранителен режим могат да ти помогнат да “подсилиш” организма по бързо да възстанови нормалното си състояние.
Ако си се лишавала от определени хран. вещества много е лесно да се отрязят зле на кожата и тя да загуби еластичности и всякакви други проблеми да се появят. Незнам какви са ти били “всякаквите диети” които казваш
13.06.06
12:06
[quote author=“beauty&beast”]Здравейте:)
Дълги години бях доста пълна (не ми пукаше), но изведнъж ми щукна да отслабвам. И така, за близо година свалих 30 кг. Обаче какво се показа отдолу...плаша се да се погледна в огледалото :oops:
Сега приключих всякакви диети, но трябва да се стегна, направо е належащо. Задникът ми, не стига че почти го няма, но остатъците висят, за бедрата просто не ми се говори, а коремът...все едно съм родила 6 деца- 3 двойки близнаци.
Мисля да започна да пия Fat Burner, да тренирам вкъщи два пъти седмично по 2 часа (имам велоергометър)+ упражнения за всяка една от проблемните части. Отделно от това- всеки ден въртене на обръч по 30 минути.
Въпросът ми е, дали това, което съм намислила е достатъчно и какво трябва да ям, за пълноценно изгаряне на мазнини (това е Големият проблем). В същото време наистина вече нямам нужда от диети. Ребрата ми вече се виждат от някои от сателитите около Земята :lol:
не знам какво означава “дълги години”, но времето за пребирането на кожата е право пропорционално на възръста...
:( сори! Просто наблюдения...
Решението е да започнеш да тренираш като подбираш упражнения за тези мускулни групи, където кожата е най-провиснала. Целта е поне малко да направиш мускули и да се обтегне тази кожа. Може и да качиш пак малко килограми за да не си личи много провисналата кожа.
14.08.06
15:51
[quote author=“beauty&beast”]Здравейте:)
Отиди на лекар,той най-добре може да прецени какъв е проблема.Имам приятел които беше 132кг .За година иполовина с диета и фитнес свали 40кг,и кожата на корема провисна.Отиде на лекар и с една козметична операция проблема беше решен.Петко К ти го еказал същото.
като гледам жената иска савет за нещо като локална наблягане при тренировка върху поовисналите части или някакво мазило за стягане,по скоро това пита а не за лягане под ножа!Ако е имала това като идея е могла да си напраи липосукциика и с нея кръцни-срежи-стегни:) А конкректно върху въпроса и от лични наблюдения съм забелязал че като виснеш веднъж мн трудно се стягаш!Чул съм за стягашта козметика , но имала само моментен ефект!
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ФИТНЕС И ЕДИН УМЕРЕН режим на хранене за да не върнеш всички килограми които си свалила :idea:
Не се притеснявай ако след фитнеса кантара почне да подскача,тва е заради натрупаната ММ :idea:
22.10.06
23:35
витамин А ли беше за кожата? :roll:
29.10.06
14:08
Според мен фитнесът наистина ще ти помогне, а за кожата може да пробваш масажи - ефектът е невероятен! А аз да попитам как точно успя да свалиш 30кг за една година? Защото и аз искам да сваля малко и за това те питам :)
30.10.06
11:33
na 16 :D
30.10.06
19:26
Внимавай какво правиш, че да не хванеш анорексия. Ако имаш някакви съмнения какво да правиш за оправянето на кожата посъветвай се с диетолог, фитнес инструктур или някой друг дето ги разбира нещата.
Успех!
П.С. На един филм гледах една беше 90кг и пак беше болна от ан
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече