Провиснах! Помощ!

01.06.06
11:53

Здравейте:)
Дълги години бях доста пълна (не ми пукаше), но изведнъж ми щукна да отслабвам. И така, за близо година свалих 30 кг. Обаче какво се показа отдолу...плаша се да се погледна в огледалото :oops:
Сега приключих всякакви диети, но трябва да се стегна, направо е належащо. Задникът ми, не стига че почти го няма, но остатъците висят, за бедрата просто не ми се говори, а коремът...все едно съм родила 6 деца- 3 двойки близнаци.
Мисля да започна да пия Fat Burner, да тренирам вкъщи два пъти седмично по 2 часа (имам велоергометър)+ упражнения за всяка една от проблемните части. Отделно от това- всеки ден въртене на обръч по 30 минути.
Въпросът ми е, дали това, което съм намислила е достатъчно и какво трябва да ям, за пълноценно изгаряне на мазнини (това е Големият проблем). В същото време наистина вече нямам нужда от диети. Ребрата ми вече се виждат от някои от сателитите около Земята :lol:
Благодаря ви за вниманието:)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 17:59.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

01.06.06
13:48

Проблема ти е разтегнатата кожа, а не мазнините.
Или чакаш да се стегне, или си правиш операция за отстраняването и.
Разбира се, има възможност за масажи, кремове и т.н., с които да я стегнеш по - бързо, но не очаквай чудеса.

01.06.06
18:06

здравейте,не мислиш ли че би могло да се реши проблема чрез фитнеса,незнам все си висля ,че може да се стегне,защо непремено да се подлага на операция или там каквото и да е,ако може да ми обясниш благодаря предварително

01.06.06
23:44

фитнес и добър хранителен режим могат да ти помогнат да “подсилиш” организма по бързо да възстанови нормалното си състояние.

Ако си се лишавала от определени хран. вещества много е лесно да се отрязят зле на кожата и тя да загуби еластичности и всякакви други проблеми да се появят.  Незнам какви са ти били “всякаквите диети” които казваш

[quote author=“beauty&beast”]Здравейте:)
Дълги години бях доста пълна (не ми пукаше), но изведнъж ми щукна да отслабвам. И така, за близо година свалих 30 кг. Обаче какво се показа отдолу...плаша се да се погледна в огледалото :oops:
Сега приключих всякакви диети, но трябва да се стегна, направо е належащо. Задникът ми, не стига че почти го няма, но остатъците висят, за бедрата просто не ми се говори, а коремът...все едно съм родила 6 деца- 3 двойки близнаци.
Мисля да започна да пия Fat Burner, да тренирам вкъщи два пъти седмично по 2 часа (имам велоергометър)+ упражнения за всяка една от проблемните части. Отделно от това- всеки ден въртене на обръч по 30 минути.
Въпросът ми е, дали това, което съм намислила е достатъчно и какво трябва да ям, за пълноценно изгаряне на мазнини (това е Големият проблем). В същото време наистина вече нямам нужда от диети. Ребрата ми вече се виждат от някои от сателитите около Земята :lol:

не знам какво означава “дълги години”, но времето за пребирането на кожата е право пропорционално на възръста...
:(  сори! Просто наблюдения...

28.06.06
14:22

Решението е да започнеш да тренираш като подбираш упражнения за тези мускулни групи, където кожата е най-провиснала. Целта е поне малко да направиш мускули и да се обтегне тази кожа. Може и да качиш пак малко килограми за да не си личи много провисналата кожа.

ale

14.08.06
15:51

[quote author=“beauty&beast”]Здравейте:)

Отиди на лекар,той най-добре може да прецени какъв е проблема.Имам приятел които беше 132кг .За година иполовина с диета и фитнес свали 40кг,и кожата на корема провисна.Отиде на лекар и с една козметична операция проблема беше решен.Петко К ти го еказал същото.

14.08.06
20:16

като гледам жената иска савет за нещо като локална наблягане при тренировка върху поовисналите части или някакво мазило за стягане,по скоро това пита а не за лягане под ножа!Ако е имала това като идея е могла да си напраи липосукциика и с нея кръцни-срежи-стегни:) А конкректно върху въпроса и от лични наблюдения съм забелязал че като виснеш веднъж мн трудно се стягаш!Чул съм за стягашта козметика , но имала само моментен ефект!

13.10.06
10:47

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ФИТНЕС И ЕДИН УМЕРЕН режим на хранене за да не върнеш всички килограми които си свалила :idea:

Не се притеснявай ако след фитнеса кантара почне да подскача,тва е заради натрупаната ММ :idea:

CS

22.10.06
23:35

витамин А ли беше за кожата? :roll:

29.10.06
14:08

Според мен фитнесът наистина ще ти помогне, а за кожата може да пробваш масажи - ефектът е невероятен! А аз  да попитам как точно успя да свалиш 30кг за една година? Защото и аз искам да сваля малко и за това те питам :)

29.10.06
23:52

на колко си години

30.10.06
11:33

na 16 :D

30.10.06
19:26

Внимавай какво правиш, че да не хванеш анорексия. Ако имаш някакви съмнения какво да правиш за оправянето на кожата посъветвай се с диетолог, фитнес инструктур или някой друг дето ги разбира нещата.
Успех!
П.С. На един филм гледах една беше 90кг и пак беше болна от ан

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1