премахване на белези

Темата е заключена.
RO

01.06.06
23:53

Интерсува ме знаете ли накакво средство за премахване на белези от шарка?
Контратубекс НЕ помага.

02.06.06
13:29

Консултирай се с кожен лекар!

02.06.06
14:16

Консултираи се с дерматолог!Според мен белезите друдно се заличават с разни кремчета и разни мадикаменти но сам чувал че с хирургическа намеса могат да се заличат  :roll:

23.06.06
08:50

Здравей, аз имам подобен проблем само че белезите са ми от алергия. Препоръчаха ми “Дерматикс”- това е нов продукт, но е много скъп, към 75лв. Аз не мога да си го позволя, ако ти можеш-давай, а после моля те пиши дали си заслужава. На мен също “Контрактубекс” не ми помага въпреки че го ползвам от 2 год. Казват че новия продукт изчиствал за 2-3 месеца, тази информация е от 2 различни аптеки, но не познавам някой който го е ползвал. Успех и ако има резултат- свиркай да събирам и аз пари.

23.06.06
09:33

[quote author=“telerika”]Здравей, аз имам подобен проблем само че белезите са ми от алергия. Препоръчаха ми “Дерматикс”- това е нов продукт, но е много скъп, към 75лв. Аз не мога да си го позволя, ако ти можеш-давай, а после моля те пиши дали си заслужава. На мен също “Контрактубекс” не ми помага въпреки че го ползвам от 2 год. Казват че новия продукт изчиствал за 2-3 месеца, тази информация е от 2 различни аптеки, но не познавам някой който го е ползвал. Успех и ако има резултат- свиркай да събирам и аз пари.

Заличават се с лазер. Твърде успешно и евтино.

23.06.06
09:40

Има разни мазила, някой по ефективни други по-малко, също така внимателно защото не са безвредни.

Говори с дерматалог /може и с фармацевт да пробваш/

RO

27.06.06
22:35

[quote author=“Neo”]
Заличават се с лазер. Твърде успешно и евтино.

Къде в София има такива услуги?
Колко пъти се прави процедурата?
Колко струва?

28.06.06
11:19

Виж във форума на tialoto.bg. Там има много жени, които са си правили пластични операции и знаят адресите на добрите клиники предлагащи такива услуги, а и в самия форум са споменати координатите на повечето от тях.

Лазерните процедури се ползват за обезкосмяване, заличаване на белези и петна по кожата и много други.

28.06.06
11:59

[quote author=“robokop”][quote author=“Neo”]
Заличават се с лазер. Твърде успешно и евтино.

Къде в София има такива услуги?
Колко пъти се прави процедурата?
Колко струва?

Нямам представа за Сф, от Варна съм. Потърси темата за премахване на бенки.

31.07.06
14:26

контратубекса помага и за такива белез.Те се третират с по-големо количестжо по-продалвително време,ако пак не се забележи видима промяна пробваи-върху марля и го поставяи на конкретното място ПРЕЗ НОЩА

RO

31.07.06
18:32

А ако контратубекса е извън срок на годност помага ли?
Принципно той има много малък такъв след отваряне - 3 седмици.

14.08.06
19:59

чесно да ти кажа нямам представа  :? но познавам хора които го ползват и след истичане на срока, но за ефект немога да ти кажа :roll:

Темата е много стара и с изтекла давност, плюс това е в раздела за жени!
Йода

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1