Предмишница - в коя част на програмата??

06.06.06
16:20

Значи въпросът ми е следният. Не искам да пренебрегвам тази мускулна група (предмишниците), която участва в голяма част от упражненията за горна част на тялото. И се чудя в кой ден от тренировъчният си цикъл да вмъкна упражнения за нея? Идеята ми е няколко серии от двата вида разгъване с щанга (друг е въпросът дали да са до отказ тези серии).
Тренировката ми е следната (месец стаж :?):
1ви ден:
гърди/бицепс
2ри ден:
гръб/трицепс
3ти ден:
рамо/крака
+корем (3 пъти в седмицата)
Другото нещо което бих искал да попитам е след кой от дните да правя почивка, тъй като досега бях на принципа 3 дена тренировки, 1 ден почивка, но мисля че не е за моето ниво. На това ме наведе мисълта за мускулния растеж, и като си направих сметка че почти във всяка товяра и други спомагателни мускули, на който времето им за почивка като че не е достатъчно и като цяло това рефлектира върху цялостното развитие на тялото. Все пак в такъв тренировъчен цикъл не чувствах умора ... :roll:

10x предварително!

06.06.06
16:53

1: Гърди, Трицепс
2: почивка
3: Гръб, рамо, трапец
4: Почивка
5: Крака, Бицепс
6: почивка
7: почивка

06.06.06
20:30

тренирай с поне 1 ден пауза между тренировките, а предмишницата може да я сложиш при гръб-трицепс.

06.06.06
23:11

Аз лично с 4 тренировъчни дни на седмица правя предмишницата с бицепса и трицепса. Но не тренирам крака, така че имам един ден в повече.. :oops:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1