Днешното предаване на ИСКРЕНО И ЛИЧНО 08.06.2006

Прескочи до:

13.06.06
18:36

[quote author=“red”][quote author=“Pc_genius”][quote author=“red”]В тоя случай даже и това сравнение не е удачно, защото Терминатора - Арнолд в случая би изгубил срещу Митко - 116кг мускулна маса при много добър релеф.Някой да знае колко е висок Митко Димитров аз на око го оценявам на около 185см. :roll:

Митко и 300кг мускули да стане, пак няма шанс с/у Арнолд :lol: ! В културизма не само размера има значение - той е една малка част от нужните качества, за да си шампион! Иначе, да, Митко е някъде около 185см, акто съдя по това, че съм заставал до него и е бил висок колкото мен!

Между другото Арнолд ми е любимият културист , даже сега съм си сложил негови плакати в мойта заличка, които навремето съм купувал от стрелбищата, но си мисля че ако сега го оценяват по ДНЕШНИТЕ критерии няма да има шанс в нито едно сериозно състезание, пък било и то само заради краката.
П.П. На мен лично Арнолд ми харесва по-вече от Рони Колман и заради по-слабите крака( не харесвам много големи крака) , но съдиите биха били на друго мнение :roll: .

Арнолд е хиляди пъти по добър от Рони за мен...в момента сигурно всички до един на мр. Олимпия са по големи от него обаче никои няма такива пропорции и структура като неговата...никой не изглежда по-добре от него. Мнението си е лично мое...но Рони Колман за мен не е и наполовина на това което е Арнолд... Да не говорим че миналата година на мр. Олимпия Густаво Бадел го сложи в малкия си джоб...това че го направиха пак шампион за мен си беше пристрастие по една или друга причина...

dickhead

13.06.06
19:26

има и едно подобие на арнолд и днес, казва се Даръм Чарлс. На мене лично ми е втория любим културист след Декстър Джаксън. И единствения днес без отвратително стероидно шкембе. Другите съвременни културисти (освен тези двамата и още може би един-двама) изглеждат добре само на снимка.

[quote author=“dickhead”]има и едно подобие на арнолд и днес, казва се Даръм Чарлс. На мене лично ми е втория любим културист след Декстър Джаксън. И единствения днес без отвратително стероидно шкембе. Другите съвременни културисти (освен тези двамата и още може би един-двама) изглеждат добре само на снимка.

До някъде си прав. Даръм се яви на Арнолд 2005 в страшна форма ... и идея си нямам как го тикнаха толкова назад ... Мене Джаксън не ме кефи именно заради изпъкналия си корем. Не казвам, че има такова “шкембе” ама му е мнооого особена формата. Иначе си е blade :D

P.S. Кътлър не забравяй. Ако нямаше корупция той щеше да е Мр. О. Иначе и Густаво много се е засилил :) Да му пожелаем успех тази година. Като свършат договорите на Рони с Уидър, тогава ще си говорим за справедливо съдийство  :evil:

dickhead

13.06.06
21:14

приятелю искам да ти задам един въпрос - ти виждал ли си Джей Кътлър на видео или само на снимки? На мене лично ми е отвратителен - неговото шкембе е може би най-голямото. Рони Колман е по-добър от него.

13.06.06
21:28

[quote author=“dickhead”]приятелю искам да ти задам един въпрос - ти виждал ли си Джей Кътлър на видео или само на снимки? На мене лично ми е отвратителен - неговото шкембе е може би най-голямото. Рони Колман е по-добър от него.

Замисляй се преди да си напишеш поста. Изтегли си филма на Джей Кътлър “New, Improved & Beyond”. Гарантирам ти, че в този филм няма нито едни кадър на който на Джей корема да е издут. Просто тези дето ги говориш не знам от каде си ги измисли. На Рони корема е по-издут. На този филм Джей изглежда наистина много добре. Препоръчвам ти да го гледаш. Дал съм линк към торента в темата с филмите. Ти сам каза, че на теб ти е отватителен. Не се опитвай да си налагаш мнението.

[quote author=“dickhead”]приятелю искам да ти задам един въпрос - ти виждал ли си Джей Кътлър на видео или само на снимки? На мене лично ми е отвратителен - неговото шкембе е може би най-голямото. Рони Колман е по-добър от него.

Приятелю, да! Няма да се мъча да ти променям мнението, стой си с него. Аз на моето си държа.

Няма ли да спрете с тия тъпи изказвания че Кътлър е по-добър от Рони :?: Просто не е :!: Не знам вие как го оценявате така че все излиза че Кътлър е прецакан и имало корупция на олимпията аххах съвземете се малко това че на вас ви допада повече не значи че е по-добър.Тук има много хора на които повече им допадат физики като на декстър примерно и за тях тои си е наи добрия,обаче не казват че трябва да е Мр О.,така че спрете и вие просто колман е много по-напред от кътлър и това е.
Steve да това си е твое мнение че Колман не е наполовина това което е арнолд и че е 1000 пъти по добър.Ще ти дам съвет това мнение да си го пазиш само за себе си и да не го казваш никаде..ще си спестиш много смях и подигравки насочени към теб.А ако си обоснови мнението но съм сигурен че няма да можеш :!: Сложил го в малкия си джоб хаха сложи го защото мнозинството от съдии бяха дребосъци и си подкрепят малките и мижави тела като на густаво,декстър и компания.Иначе крика се представи добре в предаването.

15.06.06
13:52

[quote author=“obelka”]Няма ли да спрете с тия тъпи изказвания че Кътлър е по-добър от Рони :?: Просто не е :!: Не знам вие как го оценявате така че все излиза че Кътлър е прецакан и имало корупция на олимпията аххах съвземете се малко това че на вас ви допада повече не значи че е по-добър.Тук има много хора на които повече им допадат физики като на декстър примерно и за тях тои си е наи добрия,обаче не казват че трябва да е Мр О.,така че спрете и вие просто колман е много по-напред от кътлър и това е.
Steve да това си е твое мнение че Колман не е наполовина това което е арнолд и че е 1000 пъти по добър.Ще ти дам съвет това мнение да си го пазиш само за себе си и да не го казваш никаде..ще си спестиш много смях и подигравки насочени към теб.А ако си обоснови мнението но съм сигурен че няма да можеш :!: Сложил го в малкия си джоб хаха сложи го защото мнозинството от съдии бяха дребосъци и си подкрепят малките и мижави тела като на густаво,декстър и компания.Иначе крика се представи добре в предаването.

Опаа, я се избърши сега, че много яко се изсра на метеното :lol: ! Кой си ти, че да казваш чия физика е мижава и коя не! Всеки си има право на мнение! За мен (а и за много билдери по света), Ронито не заслужава титлите си!

15.06.06
14:05

[quote author=“Pc_genius”][quote author=“obelka”]Няма ли да спрете с тия тъпи изказвания че Кътлър е по-добър от Рони :?: Просто не е :!: Не знам вие как го оценявате така че все излиза че Кътлър е прецакан и имало корупция на олимпията аххах съвземете се малко това че на вас ви допада повече не значи че е по-добър.Тук има много хора на които повече им допадат физики като на декстър примерно и за тях тои си е наи добрия,обаче не казват че трябва да е Мр О.,така че спрете и вие просто колман е много по-напред от кътлър и това е.

Опаа, я се избърши сега, че много яко се изсра на метеното :lol: ! Кой си ти, че да казваш чия физика е мижава и коя не! Всеки си има право на мнение! За мен (а и за много билдери по света), Ронито не заслужава титлите си!

За теб да, но  съдиите , които оценяват на Олимпията явно не мислят така :wink: . Между другото трябва да знаем точно какви са критериите, по които се оценява за да можем да се изказваме по въпроса, дали са незаслужени  титлите му. Днес се толерира масата съчетана с приличен релеф и сепарация, е явно е , че има културисти които имат много по-добра дефиниция и изглеждат “по-приятно” за окото, но Рони е “чудовище” :) , а днес точно това се гледа ,сега дали е правилно или не това си отделен въпрос, но който не му харесва да си направи собствено състезание и там да дава шанс на състезатели като Декстър..........

15.06.06
14:27

[quote author=“red”]За теб да, но  съдиите , които оценяват на Олимпията явно не мислят така :wink: . Между другото трябва да знаем точно какви са критериите, по които се оценява за да можем да се изказваме по въпроса, дали са незаслужени  титлите му.

Критериите за оценяване на олимпията са известни, но определено не се взимат под внимание от съдийския екип! Съдиите няма да ги коментирам - те хората, които са навътре в нещата отдавна са им изкарали кирливите ризи!

[quote author=“Pc_genius”][quote author=“obelka”]Няма ли да спрете с тия тъпи изказвания че Кътлър е по-добър от Рони :?: Просто не е :!: Не знам вие как го оценявате така че все излиза че Кътлър е прецакан и имало корупция на олимпията аххах съвземете се малко това че на вас ви допада повече не значи че е по-добър.Тук има много хора на които повече им допадат физики като на декстър примерно и за тях тои си е наи добрия,обаче не казват че трябва да е Мр О.,така че спрете и вие просто колман е много по-напред от кътлър и това е.

Ха защо да съм се изсрална метеното?Да бе,нека всеки си има мнение ама нека да не го налага така сякаш то е правилно и по компетентно от мнението на съдиите по престижните състезания,които са доста по-напред с материала.Телата на атлетите които изброих просто изглеждат мижаво пред огромната и добре обработена мускулна маса на Колман или Кътлър или Гюнтер и тн..Да,това че колман не заслужава титлите си е просто мнение,то не е задължително да е вярно..и не е.Може и да има една малка част от титлите му която е спорна но какво от това,все пак това е субективен спорт и така.От това което прочетох останах с впечатлението че си фен на Арнолд и ми кажи честно ли за заслужени всички негови титли а :?: И аз казвам че всеки има право на мнение обаче то си е негово и не трябва да се излага така като че ли е то е единственото вярно и правилно такова,особено ако е безпочвено и неподкрепено от факти и истини,както по-горните.

15.06.06
19:10

Абе и Кътлър и Колман се трудят ежедневно ,така че поне да дадат титла и на Джей. Пък и той заслужава

Е то и аз се трудя ежедневно,не е само в това въпроса.Кътлър си има титли но ще трябва да почака още малко за тази която наи-много иска.

RE

16.06.06
00:06

[quote author=“red”] аз на око го оценявам на около 185см. :roll:

Точно 1.80 е Рони

16.06.06
00:11

[quote author=“realityman”][quote author=“red”] аз на око го оценявам на около 185см. :roll:Точно 1.80 е Рони

Не става въпрос за Рони,а за М.Димитров.Той е около 185 правилно си преценил.И мога да кажа,че е най-добре седящия културист в бг в момента.Не знам за какво толкова го плюете :roll:

16.06.06
22:38

[quote author=“manson”][quote author=“iosii”]ето ви запис на предаването

http://stercv.data.bg/iskrenoandlichno/iskreno-lichno_08-06-2006_10-00_q1.wmv

Еб*ати куч*ата! Чак се чудя как си е взела дипломата?! Рационално хранене, та рационално хранене ... Крика добре говори, съвсем ясно се изрази. Митко доста добре седи по потник иначе  8)  :lol:

Ами човек отсрани,оттеглил се от ББ ще кажа,че жената донякаде е права(макар,че нв съм гледал предаването,след няколко часа ще се свали).Значи мога да говора за себе си.Ядях само 5 неща на кръст...
1во финансово не може да се издържа такъв режим.Ако има и добавки става мамата си трака....Ами входа на залата през ден трябваше да кихам по 2.60 на ходене,че и повече.
2ро психически човек не издържа,с времето все повече се вглежда в себе си и си търси кусури и иска да е все по-голям.Сега тренираш,ами утре?Незнаеш накъде ще те завърти живота и това време и средсва пропиляни да изглеждащ що годе добре отива на вятъра.Защото железата не са най-важното,утре повечето ще се заженим-деца,семейство...Трябват пари да се изкарват...Няма да се търкаляш по цял ден в кревата щото се си спал 12 часа и стоиш пред часовника случайно да не минат 2 часа откакто не си ял...
Ако си решил да си вадиш хляба с това е друга бира...Но и това не е лесно...Искат се много средства.В бъдещето ще се докоснете до услугите на зоба,щото нямаш изход,оставаш на улицата,защото не си спечелил незнам си кой награден фонд...А в България никой не плаща за този спорт...Трябва навънка да се бяга.Та за стероидите-знаете как свършват повечето млади момчета,за съжеление...Сега се сещам за Анреас Мюнцер-има и още много други.
3то...Еднообразната храна не е добре.Даже имаше статия тук за колита и други заболявания в следствие на употребата на промишлени количества от дадена храна,за да си набавиш прослувутите 2.2 грама протеин и 5.5 грама въглехидрати.
И тук да ви питам как изхвърляте цялата тая храна бе?
Кинефа виждаше зор чак...Ако се сещате за кво говора. :oops: Сега ям каквото ми се яде,а не да се вода по някви загубени диети.Преди сладолед,ама как бе ще загуба релефа...
Знам,че няма нищо общо с темата,но знам какво ви е мисленето и затова се присмивате на жената...
Имаше едно послание:”Сега мислиш за калории,но после може да мислиш за прехраната си”.
Извода от цялата работа е,че железата не са най-важното и все някога трябва да спреш,защото те притискат обстоятеслтвата и живота.

17.06.06
08:31

мале къде сте се отнеслииии...

ма все пак има дискусия - не мога да ви виня:)

LU

18.06.06
15:54

[quote author=“a8n”][quote author=“manson”][quote author=“iosii”]ето ви запис на предаването

http://stercv.data.bg/iskrenoandlichno/iskreno-lichno_08-06-2006_10-00_q1.wmv

Еб*ати куч*ата! Чак се чудя как си е взела дипломата?! Рационално хранене, та рационално хранене ... Крика добре говори, съвсем ясно се изрази. Митко доста добре седи по потник иначе  8)  :lol:

Ами човек отсрани,оттеглил се от ББ ще кажа,че жената донякаде е права(макар,че нв съм гледал предаването,след няколко часа ще се свали).Значи мога да говора за себе си.Ядях само 5 неща на кръст...
1во финансово не може да се издържа такъв режим.Ако има и добавки става мамата си трака....Ами входа на залата през ден трябваше да кихам по 2.60 на ходене,че и повече.
2ро психически човек не издържа,с времето все повече се вглежда в себе си и си търси кусури и иска да е все по-голям.Сега тренираш,ами утре?Незнаеш накъде ще те завърти живота и това време и средсва пропиляни да изглеждащ що годе добре отива на вятъра.Защото железата не са най-важното,утре повечето ще се заженим-деца,семейство...Трябват пари да се изкарват...Няма да се търкаляш по цял ден в кревата щото се си спал 12 часа и стоиш пред часовника случайно да не минат 2 часа откакто не си ял...
Ако си решил да си вадиш хляба с това е друга бира...Но и това не е лесно...Искат се много средства.В бъдещето ще се докоснете до услугите на зоба,щото нямаш изход,оставаш на улицата,защото не си спечелил незнам си кой награден фонд...А в България никой не плаща за този спорт...Трябва навънка да се бяга.Та за стероидите-знаете как свършват повечето млади момчета,за съжеление...Сега се сещам за Анреас Мюнцер-има и още много други.
3то...Еднообразната храна не е добре.Даже имаше статия тук за колита и други заболявания в следствие на употребата на промишлени количества от дадена храна,за да си набавиш прослувутите 2.2 грама протеин и 5.5 грама въглехидрати.
И тук да ви питам как изхвърляте цялата тая храна бе?
Кинефа виждаше зор чак...Ако се сещате за кво говора. :oops: Сега ям каквото ми се яде,а не да се вода по някви загубени диети.Преди сладолед,ама как бе ще загуба релефа...
Знам,че няма нищо общо с темата,но знам какво ви е мисленето и затова се присмивате на жената...
Имаше едно послание:”Сега мислиш за калории,но после може да мислиш за прехраната си”.
Извода от цялата работа е,че железата не са най-важното и все някога трябва да спреш,защото те притискат обстоятеслтвата и живота.

Аз пък мисля че ти си типичен пример за неуспял и слабохарактерен псевдо билдър!
А миглена анелова е една дърта и дебелогаза щаврантия дето я дледат само пенсионери,аз го гледах предаването отзад за фон имаше 5-6 баби,мноо интересно кво ги интересуваше дали някаде няма креатин на танкана или дали със зобта могат да карат без да си купуват хляб и кисело мляко с дни!Странно още немога си го обесня,как може въоще Крика и Митко Димитров да ходят в тва смешно предаване да обесняват на разни пенсии за стероиди,добавки и трениране,тва е се едно песнионер да обеснява на 12 годишен ученик за виаграта!

19.06.06
20:16

как може въоще Крика и Митко Димитров да ходят в тва смешно предаване да обесняват на разни пенсии за стероиди,добавки и трениране,тва е се едно песнионер да обеснява на 12 годишен ученик за виаграта!

Така ли ми се струва или намекваш, че Крика и Митко Димитров не разбират от добавки, стероиди и тренировки ?

[quote author=“diksi”]

как може въоще Крика и Митко Димитров да ходят в тва смешно предаване да обесняват на разни пенсии за стероиди,добавки и трениране,тва е се едно песнионер да обеснява на 12 годишен ученик за виаграта!

Така ли ми се струва или намекваш, че Крика и Митко Димитров не разбират от добавки, стероиди и тренировки ?

Има предвид, че няма нужда да се унижават да гостуват в пенсионерски предавания

19.06.06
21:37

obelka ти верно се изсра на метеното обаче... ще си спестя подигравки ли?! съдиите подкрепяли дребосъците?!?!?! Ако си пил преди да постваш тук е приемливо но иначе ти будиш смях с такива изказвания а не аз... и защо да не мога да си обоснова мненито само незнам...Рони е изгубил всякаква хармония в тялото си още преди много време...да не говорим, че не е изобщо пропорционален в размерите си... но няма какво да ти обяснавам нали “Рони е мр. Олимпия - начи е най-добър” ...смях.. а ако ми прочетеш поста още веднъж ще забележиш че съм написал, че мнението си е ЛИЧНО МОЕ...никога не задължавам с него...шом на Рони се кефиш чудесно...по никакъв начин не омаловажавам титлите му (заслужени или не) -  всеки с разбиранията си...

ПС: извинявам се че се отклонявам от темата но не се сдържах просто...

Хаха аиде да видим сега..изсрал съм се бил..
1.Съдиите на рунда на предизвикателството на мрО 2005 бяха 3 малки и 2 големи следователно малките са мнозинство и си подкрепят малките размери за това густаво го спечели...
2.Ще си спестиш-да с това че арнолд е постигнал 1000 пъти повече от колман искам преди да напишеш нещо да ти кажа че става въпрос за постигнато в ББ а не в политика и кино.
3.Така ли аиде кажи ми кое не му е несиметрично и непропорционално на колман а?Или съдиш за това че няма талията на мелвин антъни,за сметка на която има един от наи-внушителните гърбове в ББ,които пасва идеално на талията му.
4.(заслужени или не) Ето тук искам да ми кажеш Ти за кои титли се съмняваш че са нечестни и съответно защо..

20.06.06
22:18

[quote author=“obelka”]Хаха аиде да видим сега..изсрал съм се бил..
1.Съдиите на рунда на предизвикателството на мрО 2005 бяха 3 малки и 2 големи следователно малките са мнозинство и си подкрепят малките размери за това густаво го спечели...
2.Ще си спестиш-да с това че арнолд е постигнал 1000 пъти повече от колман искам преди да напишеш нещо да ти кажа че става въпрос за постигнато в ББ а не в политика и кино.
3.Така ли аиде кажи ми кое не му е несиметрично и непропорционално на колман а?Или съдиш за това че няма талията на мелвин антъни,за сметка на която има един от наи-внушителните гърбове в ББ,които пасва идеално на талията му.
4.(заслужени или не) Ето тук искам да ми кажеш Ти за кои титли се съмняваш че са нечестни и съответно защо..

Защо си мислиш, че щом съдиите били малки обичат нетолкова внушителните физики като Густаво? Те може да са малки , но да “обичат” големите момчета. За другите работи, които написа съм много съгласен с теб (за талията на Рони и за гърбът му). Иначе недоумявам как наистина Густаво взе рунда на предизвикателствата. Интересно е обаче, че накрая и Рони и Густаво бяха с по 12 точки. И накрая ако не се лъжа направиха бича поза и дадоха на Густаво още една точка.

П.С. Забелязвам , че се опитвате да си налагате мненията.

LU

20.06.06
22:33

[quote author=“diksi”][quote author=“obelka”]Хаха аиде да видим сега..изсрал съм се бил..

Защо си мислиш, че щом съдиите били малки обичат нетолкова внушителните физики като Густаво? Те може да са малки , но да “обичат” големите момчета. За другите работи, които написа съм много съгласен с теб (за талията на Рони и за гърбът му). Иначе недоумявам как наистина Густаво взе рунда на предизвикателствата. Интересно е обаче, че накрая и Рони и Густаво бяха с по 12 точки. И накрая ако не се лъжа направиха бича поза и дадоха на Густаво още една точка.

Neshto ne mi izriza kirilizatoa za tvasorry!A za tva - po geisko izkazvane ne sam 4uval!Te moje da sa malki ama obi4at “golemi” mnooo dobre kazano super ste!

[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“diksi”][quote author=“obelka”]Хаха аиде да видим сега..изсрал съм се бил..

Neshto ne mi izriza kirilizatoa za tvasorry!A za tva - po geisko izkazvane ne sam 4uval!Te moje da sa malki ama obi4at “golemi” mnooo dobre kazano super ste!

Естествено и напълно нормално е малките да си обичат малките размери,имат причини за това.
накрая имаше малък поусдаун които густаво спечели,необяснимо защо,просто няма начин густаво да се наложи над колман със макс 3-те пози в които го превъзхожда.Това нямаше да се случи при нормални съдии.Аиде да не задълбаваме пак към олимпията...Не се опитвам да си налагам мнението,но и няма лошо да го правя,ако то е правилното.Просто искам да кажа на пича Стиив че е в грешка в работите които мисли и които не може да докаже ами дрънка тука дочути отсам и оттам глупости,за капак написани с подигравателен към мен тон(отново без причина и покритие)

21.06.06
17:10

[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“diksi”][quote author=“obelka”]Хаха аиде да видим сега..изсрал съм се бил..

Много добре знаеш, че го казах в друг смисъл. Спри да  се заяждаш ненужно и безоснователно.

21.06.06
18:51

чак сега гледах рипа на предаването и изглежда Крика разбира от биохимия  :)  първоначално гледам Митко Димитров и се чудя от къде го познавам.... а той бил човека от магазинчето в GM центъра в младост  :D има 1/2 плаката в фитнеса ми с него и там пише Абсолютния шампион , което много не ми се вярва....

[quote author=“Nazgul”]чак сега гледах рипа на предаването и изглежда Крика разбира от биохимия  :)  първоначално гледам Митко Димитров и се чудя от къде го познавам.... а той бил човека от магазинчето в GM центъра в младост  :D има 1/2 плаката в фитнеса ми с него и там пише Абсолютния шампион , което много не ми се вярва....

Кое не ти се вярва :?: Митко си е абсолютен балканси и републиканси шампион.

21.06.06
20:30

щото в предаването май и световен го изкараха  :?

22.06.06
09:09

[quote author=“Nazgul”]щото в предаването май и световен го изкараха  :?

Аз не мога да разбера! Вие Българи ли сте или не ?!?

22.06.06
09:17

[quote author=“Kazaka”][quote author=“Nazgul”]щото в предаването май и световен го изкараха  :?

Аз не мога да разбера! Вие Българи ли сте или не ?!?

Именно , че са/сме българи!  :oops:

22.06.06
09:19

Българи ама виждам че Българин Българина не хвали

22.06.06
10:47

[quote author=“obelka”][quote author=“LuckyTeam”][quote author=“diksi”][quote author=“obelka”]Хаха аиде да видим сега..изсрал съм се бил..

Естествено и напълно нормално е малките да си обичат малките размери,имат причини за това.
накрая имаше малък поусдаун които густаво спечели,необяснимо защо,просто няма начин густаво да се наложи над колман със макс 3-те пози в които го превъзхожда.Това нямаше да се случи при нормални съдии.Аиде да не задълбаваме пак към олимпията...Не се опитвам да си налагам мнението,но и няма лошо да го правя,ако то е правилното.Просто искам да кажа на пича Стиив че е в грешка в работите които мисли и които не може да докаже ами дрънка тука дочути отсам и оттам глупости,за капак написани с подигравателен към мен тон(отново без причина и покритие)

Ти въведе пренабрежителния тон с който продължаваш даже ...с който ще продължа и аз тогава...
1. Густаво бил спечелил щот е малък и съдиите били 3 към 2 малки?!??! Такова нещо да се твърди е мека казано смешно...не мога да повярвам че наистина вярваш в подобно твърдение...
2. Кой говори за кино и политика бре? Или аз съм объркал форума? ББ е толкова популярен колкото е в момента предимно благодарение на Арнолд..болшинството от сегашните културисти са вдъхновени именно от него...никой до момента няма подобен принос за ББ...дори и Рони, който се издигна толкова...малко пошло за аргумент но все пак - за да се казва едно от най-елитните състезания по ББ - Арнолд Класик - има защо...
3. Това че няма талията на Антъни си е доста сериозен аргумент... гърба му е огромен - спор няма... тук дискусията е малко излишна защото очевидно сме с различни разбирания за ББ... ти гледаш кои е “най-голям” пък аз не гледам точно това....
4. Не казах “нечесни” а казах “незаслужени”...всеобщо мнение е дори и сред професионалистите в този спорт(не само мое и на PC_genius), че Рони не заслужава последната си титла... ПАК ПОВТАРЯМ ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ: не умаловажавам титлите на Рони...нито пък че е голям в този спорт...и не искам да налагам мнението си на НИКОЙ... но за мен от Арнолд по-добър все още няма...

[quote author=“Steve”][quote author=“obelka”][quote author=“LuckyTeam”][quote author=“diksi”][quote author=“obelka”]Хаха аиде да видим сега..изсрал съм се бил..

Ти въведе пренабрежителния тон с който продължаваш даже ...с който ще продължа и аз тогава...
1. Густаво бил спечелил щот е малък и съдиите били 3 към 2 малки?!??! Такова нещо да се твърди е мека казано смешно...не мога да повярвам че наистина вярваш в подобно твърдение...
2. Кой говори за кино и политика бре? Или аз съм объркал форума? ББ е толкова популярен колкото е в момента предимно благодарение на Арнолд..болшинството от сегашните културисти са вдъхновени именно от него...никой до момента няма подобен принос за ББ...дори и Рони, който се издигна толкова...малко пошло за аргумент но все пак - за да се казва едно от най-елитните състезания по ББ - Арнолд Класик - има защо...
3. Това че няма талията на Антъни си е доста сериозен аргумент... гърба му е огромен - спор няма... тук дискусията е малко излишна защото очевидно сме с различни разбирания за ББ... ти гледаш кои е “най-голям” пък аз не гледам точно това....
4. Не казах “нечесни” а казах “незаслужени”...всеобщо мнение е дори и сред професионалистите в този спорт(не само мое и на PC_genius), че Рони не заслужава последната си титла... ПАК ПОВТАРЯМ ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ: не умаловажавам титлите на Рони...нито пък че е голям в този спорт...и не искам да налагам мнението си на НИКОЙ... но за мен от Арнолд по-добър все още няма...

1.Хахаха Това и малките деца го знаят и го разбраха изглежда само ти не можеш..
2.Арнолд има по-голям принос за спорта от Рон и тои го е популяризирал наи-вече(пак до голяма степен заради медиините си изяви).Но не става въпрос за това а за това кои е по-голям и добър КУЛТУРИСТ а това безспорно е Краля..Няма дати казвам защо.
3.Щеше да е сериозен аргумент ако гърба му беше колкото този на антъни...само дето е малко по голям..просто симетриата на Колман е невероятна,релефът също и масата също..това го прави шампион..незнам твоите разбирания какви са...
4хахаха така професионалните културисти мислели така..хах..пич няма как иначе да мислят щом те не са шампиони и са един вид опозиция...питаи на кътлър жена му и тя ще мисли така....аам такаа..казах ти да ми посочиш за кои титли се съмняваш ТИ че са незаслужени..последната а?Аиде само сега ми кажи защо трябваше да я спечели “ограбения” кътлър?

22.06.06
13:11

мале ти си невменяем бе...дори не си заслужава да ти оборвам глупостите вече...спирам

[quote author=“Steve”]...спирам

Kraino vreme be6e.

01.12.06
09:01

[quote author=“obelka”][quote author=“Steve”][quote author=“obelka”][quote author=“LuckyTeam”][quote author=“diksi”][quote author=“obelka”]Хаха аиде да видим сега..изсрал съм се бил..

1.Хахаха Това и малките деца го знаят и го разбраха изглежда само ти не можеш..
2.Арнолд има по-голям принос за спорта от Рон и тои го е популяризирал наи-вече(пак до голяма степен заради медиините си изяви).Но не става въпрос за това а за това кои е по-голям и добър КУЛТУРИСТ а това безспорно е Краля..Няма дати казвам защо.
3.Щеше да е сериозен аргумент ако гърба му беше колкото този на антъни...само дето е малко по голям..просто симетриата на Колман е невероятна,релефът също и масата също..това го прави шампион..незнам твоите разбирания какви са...
4хахаха така професионалните културисти мислели така..хах..пич няма как иначе да мислят щом те не са шампиони и са един вид опозиция...питаи на кътлър жена му и тя ще мисли така....аам такаа..казах ти да ми посочиш за кои титли се съмняваш ТИ че са незаслужени..последната а?Аиде само сега ми кажи защо трябваше да я спечели “ограбения” кътлър?

WTF кви са тия романи бре..... :shock:

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1