09.06.06
17:12
Значи от 2-3 месеца тренирам усилено в залата обача резултата не е голям,но се надявам с времето да има :).Разбирасе не пия никакви добавки,изцяло естествено,но съответно и силата не ми е много голяма.Тренировката ми е: 2-1-2-2(тренировка-почивка-тренировка-почивка). Понеделник:Гърди;Трицепс.Вторник:Бицепс;Гръб.Разбирасе различни са тренирвките не всеки път еднакви. Въпроса ми е: като тренирам бицепс-гръб, не чувствам добро натоварване в ръцете.Упражненията които права са.1 Бицепсово сгъване с щанга(огъната)2Скрипец.3Бицепсова с бъмбели.4.Концентрично. Искам някакъв съвет дали тренирам правилно и ако не,какво да променя в тренировката като упражнения и т.н.?
мерси
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
09.06.06
17:24
начи според мен не тренираш правилно:
нз но за твоят стаж мисля че 3 дневен сплит е по-добър вариант.И не е нужно да сменяш всеки път упр. то вярно че трябва да има разнообразяване но все пак трябва и упр да укаже малко влиание в/у самия мускул а ти като го сменяш на всяка седмица ур. то не е оптимален и резултатът,затова ги сменяй по-рядко като усетиш застой.Също тренирай гърди с бицепс а трицепс с гръб защото при тренировка а гърди се напряга и трицепсът и след това ти го претренираш 100 %.$ упр за бицепс са ти много прави по - малко.Наблегни на възстановяването и храненето,но не забравяй и правилната тренировка :wink:
имах предвид,че имам по две трениравки за всяка мускулна група а не ,че всяка седмица е различна. :) И други са ми казвали да правя гърди бицепс и сигурно така и ще стане. Добре като намяла упр. за бицепс, кои да правя и в каква последователност
09.06.06
17:52
ми моите са прав лост концентрично и скотово.Ти ако искаш прави крив лост дъмбели и концентрично
ше променя нещо със сигърност,но ще пробвам няколко вида и ще преценя кое ме натоварва най-добре :wink:
10.06.06
14:34
[quote author=“fizy”]ше променя нещо със сигърност,но ще пробвам няколко вида и ще преценя кое ме натоварва най-добре :wink:
Менкай упражненията на месец понеже има такъв момент когато не чустваш добро натоварване в мускула
менкай крив с прав,широк хват с тесен,прави дропсерии,суперсерии
значи забелязах че които играе с прав лост бицепса има много добре изразена долна част(глава) на бицепса това го казвам защото КРИВИЯ ЛОСТ НЕЗАМЕСТВА ПРАВИЯ - просто някои хора имат слаби китки (следствие на неправилно трениране)и мания към големи килограми (превъзбуждане)
11.06.06
12:27
е то тая болак в китките при прав лост е само на първит е 1-2 тренировки поне при мен беше така
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече