тренировка за бицепс!?

09.06.06
17:12

Значи от 2-3 месеца тренирам усилено в залата обача резултата не е голям,но се надявам с времето да има :).Разбирасе не пия никакви добавки,изцяло естествено,но съответно и силата не ми е много голяма.Тренировката ми е: 2-1-2-2(тренировка-почивка-тренировка-почивка). Понеделник:Гърди;Трицепс.Вторник:Бицепс;Гръб.Разбирасе различни са тренирвките не всеки път еднакви. Въпроса ми е: като тренирам бицепс-гръб, не чувствам добро натоварване в ръцете.Упражненията които права са.1 Бицепсово сгъване с щанга(огъната)2Скрипец.3Бицепсова с бъмбели.4.Концентрично. Искам някакъв съвет дали тренирам правилно и ако не,какво да променя в тренировката като упражнения и т.н.?
мерси

09.06.06
17:24

начи според мен не тренираш правилно:
нз но за твоят стаж мисля че 3 дневен сплит е по-добър вариант.И не е нужно да сменяш всеки път упр. то вярно че трябва да има разнообразяване но все пак трябва и упр да укаже малко влиание в/у самия мускул а ти като го сменяш на всяка седмица ур. то не е оптимален и резултатът,затова ги сменяй по-рядко като усетиш застой.Също тренирай гърди с бицепс а трицепс с гръб защото при тренировка а гърди се напряга и трицепсът и след това ти го претренираш 100 %.$ упр за бицепс са ти много прави по - малко.Наблегни на възстановяването и храненето,но не забравяй и правилната тренировка  :wink:

09.06.06
17:37

имах предвид,че имам по две трениравки за всяка мускулна група а не ,че всяка седмица е различна. :) И други са ми казвали да правя гърди бицепс и сигурно така и ще стане. Добре като намяла упр. за бицепс, кои да правя и в каква последователност

09.06.06
17:52

ми моите са прав лост концентрично и скотово.Ти ако искаш прави крив лост дъмбели и концентрично

09.06.06
18:00

ше променя нещо със сигърност,но ще пробвам няколко вида и ще преценя кое ме натоварва най-добре  :wink:

10.06.06
14:34

[quote author=“fizy”]ше променя нещо със сигърност,но ще пробвам няколко вида и ще преценя кое ме натоварва най-добре  :wink:

Менкай упражненията на месец понеже има такъв момент когато не чустваш добро натоварване в мускула
менкай крив с прав,широк хват с тесен,прави дропсерии,суперсерии

10.06.06
19:36

значи забелязах че които играе с прав лост бицепса има много добре изразена долна част(глава) на бицепса  това го казвам защото КРИВИЯ ЛОСТ НЕЗАМЕСТВА ПРАВИЯ - просто някои хора имат слаби китки (следствие на неправилно трениране)и мания към големи килограми (превъзбуждане)

11.06.06
12:27

е то тая болак в китките при прав лост е само на първит е 1-2 тренировки поне при мен беше така

11.06.06
12:36

Като бях по-малък и аз правех с прав лост но от 1-2 години съм само с кривия и след тая статия мисля малко да смена ;)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1