Ultimate Nutrition Ultra Ripped

12.06.06
14:40

Някой да си е “играл” с това нещо, че гледам е на горе-долу добра цена.... 33лв.... със синефрин е.... разгледах форума, ама не видях някой да го споменава.... и май ще съм опитното зайче... все пак някакви коментари ще са добре дошли :)

24.07.06
23:50

[quote author=“Honzik”]Някой да си е “играл” с това нещо, че гледам е на горе-долу добра цена.... 33лв.... със синефрин е.... разгледах форума, ама не видях някой да го споменава.... и май ще съм опитното зайче... все пак някакви коментари ще са добре дошли :)

как ти се струва продукта :?:

[quote author=“Kyokushin-Baka”][quote author=“Honzik”]Някой да си е “играл” с това нещо, че гледам е на горе-долу добра цена.... 33лв.... със синефрин е.... разгледах форума, ама не видях някой да го споменава.... и май ще съм опитното зайче... все пак някакви коментари ще са добре дошли :)

как ти се струва продукта :?:

Той ПИТА именно ТОВА!

25.07.06
09:43

[quote author=“manson”][quote author=“Kyokushin-Baka”][quote author=“Honzik”]Някой да си е “играл” с това нещо, че гледам е на горе-долу добра цена.... 33лв.... със синефрин е.... разгледах форума, ама не видях някой да го споменава.... и май ще съм опитното зайче... все пак някакви коментари ще са добре дошли :)

как ти се струва продукта :?:

Той ПИТА именно ТОВА!

така е приятелю, но го пита на 12ти Юни и казва, че ще е опитно зайче. Месец и полочина по-късно аз считам че вече е пробвал продукта и го питам как е :wink:

25.07.06
10:20

Поради малкото количество Synephrinie се отказах да го купя и си взех Animal Cuts…. :)

25.07.06
13:58

[quote author=“Honzik”]Поради малкото количество Synephrinie се отказах да го купя и си взех Animal Cuts…. :)

тогава пиши от cuts-a какви са ти впечатленията :?:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1