проблем с гърдите

14.06.06
23:48

Здравейте момчета моля ви помогнете ми,едната ми гърда изостава от другата какво да правя, Благодаря ви предварително.стаж 9м 184-92

15.06.06
09:34

и как  разбра?  “стаж 9м 184- 92 kg.”

15.06.06
11:40

Кажи какви упражнения прави6 за гърди,за да видиме каде ти куца;)

15.06.06
11:48

Не знам дали тренираш с лост, но ако е така - остави го настрана и прави упражнения за гърди само с дъмбели. Най-често когато правиш гърди предимно на лежанката с лост, ако тялото ти не е балансирано, по-силната страна на тялото ти поема по-голяма част от тежестта на лоста, сравнено с другата и така се получава дисбаланс и в гърдите. Това е основателна причина да помислиш за цялостно балансиране на тялото, а не само в областта на гърдите. Техниката е една и съща - изолирани упражнения с дъмбели, като натоварваш изоставащата част повече от другата чрез различни методи - повече тежест, повече упражнения, повече серии... Е, трябва да се примириш, че едната страна за известно време ще бъде оставена на “изчакване” (т.е. само ще поддържаш вече натрупаната маса, другата страна я достигне). Дисбалансът на тялото не е нещо, което трябва да се пренебрегва, защото има много скрити негативни ефекти. Ясно е, че идва лято и може би се стремиш към трупане на маса и не е приятна мистълта изведнъж да трябва да изравняваш и да спираш растежа, но после сам ще си благодариш. Симетрия си трябва :) Както от ляво и от дясно, така и отгоре и отдолу... много ми е смешно като видя някой с гръб като гардероб и крачета като на табуретка :) Ама това е друга тема ;)

Успех! :)

15.06.06
21:04

Здравейте,тренировката е следната;Права лежанка 4 серии по 8 повт,наклонена лежанка 4 серии по 8 повт,флайс с дъмбели 4 серии по 8 повт, или пек-дек!

не мисля че е възмона голяма разлика. да не си с различни захватни точки, нещо като силвстър сталон, те му са криви на него по рождение, това не се оправя с трен!

16.06.06
12:54

Сменяш лоста с дъмбели и чакаш...

16.06.06
20:31

Благодаря на всички за съветите!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1