Дайте съвет!

VE

15.06.06
22:37

Значи на 16 години съм 186см 74 килограма.
Решил съм да почна здраво да тренирам и въпроса ми добре ли е директно да се почне с прием на креатин?

15.06.06
22:50

Не аз имам приател който почна така стана здрав, но има и много минуси чво ще се охарчиш 2ро не е мн полезно

15.06.06
23:56

еми няколко неща :
1- не си тренирал и не знаеш как ще се развиеш !!!
2- ако имаш излишни пари , според мен си купувай месо вместо креатин
3- еми задържаш довичка и като спреш дапие ...  ( в общи линии е така )
4- с Креатин нема да станеш голям , квото и да пиеш ако не тренираш като хората няма да има ефект
избора си е твой в крайна сметка

16.06.06
09:16

Абе виж не е вреден и няма да спаднеш като го спреш,просто в началото ще дърпаш и без него,за това е по-добре да изчакаш 1-2 месеца и тогава да го вземеш,обаче ако имаш кинти и искаш по-бързи резултати се вземи няма проблем.За приема му виж в другите теми на разделите за хранителни добавки.Там и трябваше да си пуснеш темата.

[quote author=“obelka”]Абе виж не е вреден и няма да спаднеш като го спреш,просто в началото ще дърпаш и без него,за това е по-добре да изчакаш 1-2 месеца и тогава да го вземеш,обаче ако имаш кинти и искаш по-бързи резултати се вземи няма проблем.За приема му виж в другите теми на разделите за хранителни добавки.Там и трябваше да си пуснеш темата.

подкрепям! всяко нещо сиима врем!

18.06.06
16:31

Според мен го зимай още в началото понеже тогава ем бързо растеж + креатин=двоен ефект се получава
или ако не искаш да си купуваш креатин си земи месо и се придържай към този принцип по 2,2 гр белтъчини на кг

19.06.06
23:13

про принцип не е пропоръчително първите 3 месеца да се зимат добавки , понеже тогава е най-бързия растеж и ефекта на добавките не е толкова видим и исезаем

19.06.06
23:18

Пич тренирай си 2-3 месеца и тогава започваи да приемаш добавки.

19.06.06
23:25

Няма никакъв смисъл да вземаш каквото и да е.Ти още не си наясно с упражнениета и тренировките.Сега ще се луташ да си търсиш програма,после ще се чудиш кое как и те ще минат месеците а с тях ще ти замине и креатина  :wink:  Трябва да се понаучиш малко на някой неща и чак тогава мини на прием на добавки :) Което ще рече ,че това трябва да стане поне след 4-5 месеца.Зная,че сега много ще възроптаят,че на тях всичко им е ясно,но много се лъжат.Послушай ме и няма да съжаляваш :)

20.06.06
08:24

Дайте ми съвет и на мен ако правя цикъл с даден препарат  8 седмици и имам възможност да ходя 6 пъти седмично на фитнес каква да е програмата , други ме съветват секи ден  по 1 мускул като корема 2 или 3 и 4 кардио тъй като зоба ще е за орелефяване!

Стаж- над 3 години, 168 - 72кг,правил съм 1 цъкъл с клеботерол, амино, глутамин

Петко К - в този форум не се обсъждат стероиди, освен това си в грешна тема и раздел!

[quote author=“bgtrener”][quote author=“obelka”]Абе виж не е вреден и няма да спаднеш като го спреш,просто в началото ще дърпаш и без него,за това е по-добре да изчакаш 1-2 месеца и тогава да го вземеш,обаче ако имаш кинти и искаш по-бързи резултати се вземи няма проблем.За приема му виж в другите теми на разделите за хранителни добавки.Там и трябваше да си пуснеш темата.

подкрепям! всяко нещо си има времe!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1