18.06.06
20:18
След като съм направил 1 месец почивка от креатина, сега когато пак започна да го взимам, трябва ли да правя отново зареждащ етап или да го почна направо по 5г. на ден?
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
HS Labs Creatine Powder
Креатин монохидрат
FA Nutrition Creatine Monohydrate
Креатин монохидрат
Universal Nutrition Animal - Creatine Monohydrate
Ostrovit Creatine Monohydrate Powder
Креатин монохидрат
Kevin Levrone Gold Creatine Monohydrate
Креатин монохидрат
Още предложения от BB-Shop
18.06.06
20:25
Ами, аз ако бях на теб нямаше да правя зареждаща изобщо.Защото резултата ще е един и сьщ само, че без зареждаща резултата ще дайде малко бо кьсно ( не след 5 месеца :wink: )
18.06.06
20:46
Ами аз мисля, че трябва със зареждаща доза :)
[quote author=“GrandMasterP”]Ами аз мисля, че трябва със зареждаща доза :)
Когато аз пих правих зареждаща след почивката,но и да не правиш не е фатално :wink:
Ок, ще направя зареждаща доза, тоя месец съм решил да дам всичко от себе си, набавил съм си и протеини и аминокиселини... :)
[quote author=“triple_s”]Ок, ще направя зареждаща доза, тоя месец съм решил да дам всичко от себе си, набавил съм си и протеини и аминокиселини... :)
няма лошо!!! :)
18.06.06
22:41
[quote author=“triple_s”]Ок, ще направя зареждаща доза, тоя месец съм решил да дам всичко от себе си, набавил съм си и протеини и аминокиселини... :)
Абе дай още 50лв за глутамин за стане една перфектна комбинация. :wink:
19.06.06
14:26
не зареждай!
давай направо. то по принцип пише да се почива по 6 месеца, но има хора дето не почиват.
Лелее, половин година почивка! Месец-два мисля, че са достатъчни... казваш направо по 5г.... то и аз така мислех да го почна. Днес взех две дози, довечера ще взема още една и от утре вече ще взимам само по доза :wink:
19.06.06
19:37
кой е казал 6 месеца почивка това да не е метан че да се почива толкова
20.06.06
13:48
някой прави ли си труда да чете , етикети или научни статии?
20.06.06
15:44
Ами аз си правя труда ама никаде не съм срещнал да пише , че се почива 6 месеца :o
20.06.06
16:44
Ами аз си правя труда ама никаде не съм срещнал да пише , че се почива 6 месеца :o
ами вземи една кутия на -WEIDER или GENESIS и виж какво пише... а верно не пише 6 месеца ,а 24 седмици! сбъркал съм със 10-тина дена
20.06.06
20:37
ами вземи една кутия на -WEIDER или GENESIS и виж какво пише... а верно не пише 6 месеца ,а 24 седмици! сбъркал съм със 10-тина дена
Е ся, трябваше по рано да категоризираш за коя марка креатин става въпрос.Не при всички е така :wink:
22.06.06
11:39
Е ся, трябваше по рано да категоризираш за коя марка креатин става въпрос.Не при всички е така :wink:
Ами сори!
Мислех ,че въпроса е за ИСТИНСКИЯ креатин, а не за прах който се продава за креатин. Ако е така- пий без почивка!
22.06.06
12:05
добре месец почивка не е ли достатъчно? Аз си земам креатин на Американ Мускле
22.06.06
12:53
[quote author=“Aleksandr0v”]добре месец почивка не е ли достатъчно? Аз си земам креатин на Американ Мускле
Момче не е хубаво да се пие вода от чешмата и да се диша мръсен въздух ама... и един месец може, може и шест. Нищо няма да ти стане и в двата варианта.
22.06.06
22:50
то по тая логика твоита и 1 месец може и 2 години и в двата случая няма да ми стане нищо.Пак ако не го пия хептен нищо няма да ми стане :)
23.06.06
17:12
Ами сори!
Мислех ,че въпроса е за ИСТИНСКИЯ креатин, а не за прах който се продава за креатин. Ако е така- пий без почивка!
Aха, добре “ЕКСПЕРТЕ” :lol:
Хаха,от креатина точно 2 седмици почивка са ви абсолютно достатъчни!Кви ги дрънкате само...24 седмици хаха...смех!
24.06.06
03:57
На моя креатин Weider пише: “After a total of 4-6 weeks, a pause of several weeks should be observed”. Не знам от къде ги измисли тея 24…
24.06.06
23:48
Ами то си е за смях :lol: :lol: :lol:
Бгтренер стана за смях хаха
25.06.06
00:01
Почнахте само глупости и нападки да пишете. Шшшшшшшт :D
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече